نَرشا نَرشا
8
1405/02/26

چخبره!

درود 

همون‌طور که همه میبینین جدیدا فضای سایت خیلی ملتهب شده،توهین به سلیقه همدیگه،گیر دادن و موشکافی ریویو های دیگران،بحث سر چیزای بی اهمیت و توهین به خود اشخاص ..همه ما توی این وضعیت اینجا میاییم که حال دلمون بهتر بشه نه اینکه بدتر بشیم ! خود من با اینکه یکم زود از کوره در میرم عطرافشان رو خونه خودم می‌دونم و هر وقت میام غم و عصبانیتمو بیرون میذارم ،هرچند که من هنوز به اون لول حرفه ای از عطربازی نرسیدم اما اگر کسی ازم نقد تندی بکنه و نقدش بجا نباشه ،در نظر میگیرم که اون فرد هم مثل من داره دوران سختی رو میگذرونه,مثل همه‌ی ما!

«کسی با توهین به بقیه خفن نمیشه »

ماهایی که توی عطرافشان هستیم ،باید بیشتر از همه همو درک کنیم ،قشری هستیم همزمان با مبارزه برای «زنده موندن» داریم برای «معطر موندن» هم می‌جنگیم.بیایین انقد حال همو نگیریم..

و در آخر ،ما برای روز روشنایی سرپاییم،میخوام اون روز همه شمارو شاد،خوش‌پوش و خوش‌کام ببینم:)

درود 

حالا خوبه یه مدیریتی روی کل مجموعه عطرافشان میشه

مثل تلگرام و واتساپ و اینستا نیست تند تند ویس و پیام بفرستن که آخرش بدتر میشه کار به ریمو بن و فلان میکشه،

حالا جالبیش این که من کلا دعواهای بچه های عطرافشان نمیبینم،شما میگین تازه متوجه میشم اِع کجا دعوا شده😃

Eric Revo Eric Revo
1405/02/26

گفتار و رفتار هر فرد نشون دهنده شخصیت و ادب و شرایطیه که در اون رشد کرده، باید این رو همیشه لحاظ داشته باشیم.شرایط برای خیلی ها تلخه ، حرف هم که باد هواست ما هستیم بهش ارزش میدیم. به نظرم به زشتی ها بهایی ندین و محبت کنین. محبت و دوستی همیشه پیروزه.

یه تشکر ویژه دارم از مدیریت محترم سایت به خاطر صبوری و تحمل همه ما و همه نظرات. امیدوارم پروردگار در سختی ها یارتون باشه.

فروهر فروهر
1405/02/26

سلام دوست عزیز ، به نظرم عطرافشان داره خطرناک میشه چون برای بعضی ها جایگاه عطر ها از جایگاه انسان ها بالاتر رفته ، نمیدونن چیزی که دارن سرش دعوا میکنن فقط یه عطره ، فقططط یک عطر.... زیادی حساسن اینجارم با دادگاهِ لاحه و مجلس یا قوه قضاییه اشتباه گرفتن ، اگر یک نفر خارج از فضای عطرافشان بیاد و این بحث هارو ببینه خنده ش میگیره ... با احترام ❤️

نَرشا نَرشا
1405/02/26
در پاسخ به هاشم پور :

درود 

حالا خوبه یه مدیریتی روی کل مجموعه عطرافشان میشه

مثل تلگرام و واتساپ و اینستا نیست تند تند ویس و پیام بفرستن که آخرش بدتر میشه کار به ریمو بن و فلان میکشه،

حالا جالبیش این که من کلا دعواهای بچه های عطرافشان نمیبینم،شما میگین تازه متوجه میشم اِع کجا دعوا شده😃

اینو که گفتید تصورش کردم:) ای وای بر ما..

نَرشا نَرشا
1405/02/26
در پاسخ به Eric Revo :

گفتار و رفتار هر فرد نشون دهنده شخصیت و ادب و شرایطیه که در اون رشد کرده، باید این رو همیشه لحاظ داشته باشیم.شرایط برای خیلی ها تلخه ، حرف هم که باد هواست ما هستیم بهش ارزش میدیم. به نظرم به زشتی ها بهایی ندین و محبت کنین. محبت و دوستی همیشه پیروزه.

یه تشکر ویژه دارم از مدیریت محترم سایت به خاطر صبوری و تحمل همه ما و همه نظرات. امیدوارم پروردگار در سختی ها یارتون باشه.

بله دقیقا ،با حرف شما موافقم 

نَرشا نَرشا
1405/02/26
در پاسخ به فروهر :

سلام دوست عزیز ، به نظرم عطرافشان داره خطرناک میشه چون برای بعضی ها جایگاه عطر ها از جایگاه انسان ها بالاتر رفته ، نمیدونن چیزی که دارن سرش دعوا میکنن فقط یه عطره ، فقططط یک عطر.... زیادی حساسن اینجارم با دادگاهِ لاحه و مجلس یا قوه قضاییه اشتباه گرفتن ، اگر یک نفر خارج از فضای عطرافشان بیاد و این بحث هارو ببینه خنده ش میگیره ... با احترام ❤️

درود بر شما 

بله نظر منم همینه،این چند وقت کلی تاپیک و نظر راجب حذف قشر خاصی از عطربازا توی عطرافشان دیدم حتی:)

به یزدان که گر ما خرد داشتیم /کجا این سرانجام بد داشتیم 

بی رحم شدیم نسبت به هم باعث تأسف واقعا

علتش هم شرایط افتضاح اقتصادی، شرایط غیر عادی و عجیب باعث به وجود اومدن رفتار رهای غیر عادی و عجیب میشه وقتی آدم ادکلنی که پنج میلیون بوده رو یهو میخره ۴۰ میلیون اون کالا مقدس میشه 

نَرشا نَرشا
1405/02/27
در پاسخ به سورنا مقدم :

به یزدان که گر ما خرد داشتیم /کجا این سرانجام بد داشتیم 

بی رحم شدیم نسبت به هم باعث تأسف واقعا

علتش هم شرایط افتضاح اقتصادی، شرایط غیر عادی و عجیب باعث به وجود اومدن رفتار رهای غیر عادی و عجیب میشه وقتی آدم ادکلنی که پنج میلیون بوده رو یهو میخره ۴۰ میلیون اون کالا مقدس میشه 

حالا قبلا هم میدیدیم یکی روی عطری تعصب داشته باشه،در بعضی مقاطع شاید خودمونم اینطور باشیم اما این دیگه از حدش فراتر رفته

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟