درود
همونطور که همه میبینین جدیدا فضای سایت خیلی ملتهب شده،توهین به سلیقه همدیگه،گیر دادن و موشکافی ریویو های دیگران،بحث سر چیزای بی اهمیت و توهین به خود اشخاص ..همه ما توی این وضعیت اینجا میاییم که حال دلمون بهتر بشه نه اینکه بدتر بشیم ! خود من با اینکه یکم زود از کوره در میرم عطرافشان رو خونه خودم میدونم و هر وقت میام غم و عصبانیتمو بیرون میذارم ،هرچند که من هنوز به اون لول حرفه ای از عطربازی نرسیدم اما اگر کسی ازم نقد تندی بکنه و نقدش بجا نباشه ،در نظر میگیرم که اون فرد هم مثل من داره دوران سختی رو میگذرونه,مثل همهی ما!
«کسی با توهین به بقیه خفن نمیشه »
ماهایی که توی عطرافشان هستیم ،باید بیشتر از همه همو درک کنیم ،قشری هستیم همزمان با مبارزه برای «زنده موندن» داریم برای «معطر موندن» هم میجنگیم.بیایین انقد حال همو نگیریم..
و در آخر ،ما برای روز روشنایی سرپاییم،میخوام اون روز همه شمارو شاد،خوشپوش و خوشکام ببینم:)
درود
حالا خوبه یه مدیریتی روی کل مجموعه عطرافشان میشه
مثل تلگرام و واتساپ و اینستا نیست تند تند ویس و پیام بفرستن که آخرش بدتر میشه کار به ریمو بن و فلان میکشه،
حالا جالبیش این که من کلا دعواهای بچه های عطرافشان نمیبینم،شما میگین تازه متوجه میشم اِع کجا دعوا شده😃
گفتار و رفتار هر فرد نشون دهنده شخصیت و ادب و شرایطیه که در اون رشد کرده، باید این رو همیشه لحاظ داشته باشیم.شرایط برای خیلی ها تلخه ، حرف هم که باد هواست ما هستیم بهش ارزش میدیم. به نظرم به زشتی ها بهایی ندین و محبت کنین. محبت و دوستی همیشه پیروزه.
یه تشکر ویژه دارم از مدیریت محترم سایت به خاطر صبوری و تحمل همه ما و همه نظرات. امیدوارم پروردگار در سختی ها یارتون باشه.
سلام دوست عزیز ، به نظرم عطرافشان داره خطرناک میشه چون برای بعضی ها جایگاه عطر ها از جایگاه انسان ها بالاتر رفته ، نمیدونن چیزی که دارن سرش دعوا میکنن فقط یه عطره ، فقططط یک عطر.... زیادی حساسن اینجارم با دادگاهِ لاحه و مجلس یا قوه قضاییه اشتباه گرفتن ، اگر یک نفر خارج از فضای عطرافشان بیاد و این بحث هارو ببینه خنده ش میگیره ... با احترام ❤️
درود
حالا خوبه یه مدیریتی روی کل مجموعه عطرافشان میشه
مثل تلگرام و واتساپ و اینستا نیست تند تند ویس و پیام بفرستن که آخرش بدتر میشه کار به ریمو بن و فلان میکشه،
حالا جالبیش این که من کلا دعواهای بچه های عطرافشان نمیبینم،شما میگین تازه متوجه میشم اِع کجا دعوا شده😃
اینو که گفتید تصورش کردم:) ای وای بر ما..
گفتار و رفتار هر فرد نشون دهنده شخصیت و ادب و شرایطیه که در اون رشد کرده، باید این رو همیشه لحاظ داشته باشیم.شرایط برای خیلی ها تلخه ، حرف هم که باد هواست ما هستیم بهش ارزش میدیم. به نظرم به زشتی ها بهایی ندین و محبت کنین. محبت و دوستی همیشه پیروزه.
یه تشکر ویژه دارم از مدیریت محترم سایت به خاطر صبوری و تحمل همه ما و همه نظرات. امیدوارم پروردگار در سختی ها یارتون باشه.
بله دقیقا ،با حرف شما موافقم
سلام دوست عزیز ، به نظرم عطرافشان داره خطرناک میشه چون برای بعضی ها جایگاه عطر ها از جایگاه انسان ها بالاتر رفته ، نمیدونن چیزی که دارن سرش دعوا میکنن فقط یه عطره ، فقططط یک عطر.... زیادی حساسن اینجارم با دادگاهِ لاحه و مجلس یا قوه قضاییه اشتباه گرفتن ، اگر یک نفر خارج از فضای عطرافشان بیاد و این بحث هارو ببینه خنده ش میگیره ... با احترام ❤️
درود بر شما
بله نظر منم همینه،این چند وقت کلی تاپیک و نظر راجب حذف قشر خاصی از عطربازا توی عطرافشان دیدم حتی:)
به یزدان که گر ما خرد داشتیم /کجا این سرانجام بد داشتیم
بی رحم شدیم نسبت به هم باعث تأسف واقعا
علتش هم شرایط افتضاح اقتصادی، شرایط غیر عادی و عجیب باعث به وجود اومدن رفتار رهای غیر عادی و عجیب میشه وقتی آدم ادکلنی که پنج میلیون بوده رو یهو میخره ۴۰ میلیون اون کالا مقدس میشه