سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨
عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁
خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔
سلام
من علاوه بر عطر به کیف علاقه مندم
سلام من به عطر و کتونی علاقه دارم ولی قول دادم که دیگه نگیرم البته در مورد عطر مطمئن نیستم!
سلام عزیزم
چه سوال جالبی
راستش چیزی نیست که دلم نخواد کلکسیونشو داشته باشم اما خب وسعم نمیرسه دیگه😬😁
اما من عاشق کلکسیون عطر،کتاب و کیف هستم
❣️کتاب و عطر از اهمیت بیشتری برخوردارن🩷
نمیدونم این آیتم حساب میشه یا نه. ولی من تقریبا هر چی محصول مویی توی بازار هست امتحان کردم و توی یوتیوب و اینستاگرام کلی اینفلوئنسر که مطالبشون درباره ی مو و سلامت مو و محصولات مختلفه رو فالو کردم و هر چی وسعم برسه قسطی هم که شده میخرم حتی چیزای نسبتاً گرون مثل ماسک موهای برند های کره ای. موهام از لحاظ سلامت مشکلی هم ندارن و اتفاقا جالبه ولی هیچ چیز انقلابی تا حالا بین محصولاتشون کشف نکردم (به جز فر کننده های بدون حرارت. آح زندگیمو تغییر دادن) پنج سال از آبسشنم گذشته بازم با وجود شرایط اقتصادی یه گشتی میزنم بعضی وقتا 😄
سلام ، لباس خیلی دوست دارم همیشه گرون ترین لباس هارو میخرم ، البته الان دیگه نمیشه
سلام عزیزم
چه سوال جالبی
راستش چیزی نیست که دلم نخواد کلکسیونشو داشته باشم اما خب وسعم نمیرسه دیگه😬😁
اما من عاشق کلکسیون عطر،کتاب و کیف هستم
❣️کتاب و عطر از اهمیت بیشتری برخوردارن🩷
درود
سکه،خصوصا سکه های قدیمی !
من دوست دارم کلکسیون فنجان و نعلبکی (آنتیک و جدید) بیشتر مدل انگلیسی، عطر، ساعت، عینک و گوشواره داشته باشم
برای هرکدوم یه ویترین بزرگ اندازه یه دیوار 😻
درود
اولیش که چون ویولنیستم همون آلات موسیقیه ولی خوب خیلی زیاد نه
دومیش کتونیه که خوب فکر نکنم کتونی باز حساب باشم ولی عاشق جردنم اونم اورجینال چند سالیه نمیشه خرید به همون مستر راضیم😂
و آخریش بازی cs
که دیگه فککک نکنم بشه اینارو تو این شرایط داشت...
سلام. سؤال جالبی پرسیدید.
من اول از هرچیزی عطر خیلییییی دوست دارم حتی باتل های خالی عطر رو هم به دلیل جنبه زیباییش نگه میدارم. بعد اکسسوری خصوصاً گوشواره، و همینطور رژ لب و پالت های سایه