آیا بحران کمبود در راه است؟

درود بر رفقای جان... مسائل پیش آمده بین ایران و امارات را همگی آگاه هستیم.. آیا می شود که خللی در ورود عطور اماراتی بوجود بیاید؟ در ضمن خیلی از کارهای اورجینال هم از دبی وارد میشدند!!! کسانی که اطلاع دارند بر بنده منت گذاشته و جواب بدهند...

Mohammad B Mohammad B
1405/02/22

درود از چندین فروشگاه سوال کردم آیا این لیست از دکانت ها و یا عطر ها را موجود میکنید و گفتند فعلا با بسته بودن مسیر دبی خیر 

نمیدانم !

Eric Revo Eric Revo
1405/02/22

وقت به خیر، راستش می خواستم ساده بگم آره اما واقعیت اینه که شرایط بسیار داینامیکه، بازه ایی بین روشنایی وسیاهی، جوابش بین آره خیلی سخت میشه تا نه بابا اصلا دیگه نیازی به امارات نیست متغییره، تو شرایط فعلی احتمالا  تو کوتاه مدت تغییرات خاصی نیست ولی تو بلند مدت می تونه بسیار بهتر یا بسیار بدتر بشه.

TheGreatReza TheGreatReza
1405/02/22

جالبه دیشب داشتم به همین موضوع فکر میکردم

به نظرم نه تنها این موضوع بلکه تمامی موضوعاتی که به امارات ذره ای مربوط بشه دچران بحران اساسی میشه 

Aref Aref
1405/02/22

عرض ادب

حتی عمان هم به مشکل خورده از لحاظ ورود خیلی اجناس که از امارات میومد چه برسه به کشور خودمون،قطعا یکم بیشتر طول بکشه ورودش خیلی خیلی میاد پایین

مجتبی مجتبی
1405/02/22

سلام قصه نخور داداشم

جنسای اماراتی کم میشه چینی تو بازار جای خالیشو پر میکنه😅

بعدشم با این حال هم هنوز سایت ها عطرهای اماراتی موجود میکنن

چند وقت پیش یادمه یه سایت زده بود ادکلن شریف ناموجود

دیروز رفتم چک کردم دیدم دوباره همون شریف موجود شد

خدا میدونه فیکه یا نه از جای دیگ تهیه کرده

علیرضا علیرضا
1405/02/22

سلام و عرض ادب

بنظر من جواب سوالتون قطعا بله هست چرا که بنده یه تعداد ادکلن اماراتی برنامه ریزی کرده بودم که در اواخر شهریور خریداری کنم برای پاییز و زمستانم؛ قبل عید با ۲۱ تومن میشد جمع بندی کرد ولی متاسفانه حدودا یک هفته پیش با قیمت ۳۴ تومن خریداری کردم (از ترس اینکه قیمت ها خیلی بیشتر بشه یا کلا ناموجود بشن) و توضیح مدیریت محترم اون فروشگاه که اتفاقا از فروشگاه های بزرگ و معتبر کار های اماراتی هست این بود که بدلیل عدم واردات عطر های اماراتی و جلوگیری از ضرر حداکثری قیمت ها همین روند رو طی خواهند کرد و توصیه کردن هرچه سریع تر اقدام به خرید بکنم برام به صرفه تر خواهد بود

سلام

قطعا دچار مشکل میشه چون حتی ب فرض قاچاق از طریق لنج هم فعلا میسر نیست اما خب واردکننده های اورجینال فکر کنم بجز امارات از ترکیه هم وارد میکردن و اروپا که باید دید تکلیف چیه!! احتمال زیاد مبادی ورودی برخی کالاها دچار دستخوش بشه حتی در طولانی مدت و جایگزین های جدیدی پیدا میشه برای واردات محصولات بهداشتی و ارایشی، شخصا مطمئنم اگه شرایط به همین نحو بمونه تو تابستون قیمت عطرهای دیزاینری بالای 30 میلیون میشه و عطرهای نیش فارغ از کمیاب شدن، هم قیمت ایفون و پرچمدارهای سامسونگ میشن😊

FARNIYA FARNIYA
1405/02/22

برندای ایرانیش دارن گرون میکنن و برای یه سری عطر ها عدم موجودی میزنن اماراتی ها که بماند

تو این وضعیت یک تعداد دوستان هم هستن میگن اصلا صرفه جویی نکنید و با عطرهاتون دوش بگیرید🤭😵‍💫

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟