سلام عرض ادب
اگر امکانش هس قدم به قدم مسریت کردن اصولی عطرهای اماراتی رو آموزش بدین و اجازه بدین از تجارب شما، عزیزان تازه وارد استفاده کنن
سلام اگر عطر رو تازه خریدید در حد ۸ پاف اسپری کنید بعد بزارید یجای خشک و خنک و تاریک یکی دوماه بمونه هفته ای یکی دوبار هم عطرو بردارید سرو ته کنید من اینجوری نتیجه گرفتم
سلام اگر عطر رو تازه خریدید در حد ۸ پاف اسپری کنید بعد بزارید یجای خشک و خنک و تاریک یکی دوماه بمونه هفته ای یکی دوبار هم عطرو بردارید سرو ته کنید من اینجوری نتیجه گرفتم
ممنون ، از لحاظ پخش و ماندگاری چقدر فرق میکنه؟
درودبرشما
چقدرعجیب اولینباره میشنوم میشه بیشترتوضیح بدید
ابتدا خرید ده الی پونزده پاف، به شکم تو کمد تاریک بخوابونین و هر دو هفته چند پاف بزنین ، بعضیا تو دو ماه جا می افتن و بعضیا حتی یه سال طول می کشن بیشترین تغییرات شامل ادکلن هایی میشه که برای کاهش هزینه یه سری مراحل رو طی نمی کنن، معمولا اماراتی ها این جوری هستن، با افزایش عمر خیلی وقت ها عملکردشون کمی بهتر میشه، رایحه اشون جا می افته البته هستن خیلی ها که اعتقاد دارن این داستان ها الکی هستش و تصور ماست ولی واقعا برای من چندین بار این تغییرات محسوس بود
سلام.
دربارهش زیاد خوندم تا ببینم واقعیه یا نه و چجوری باید انجام بشه. اون چیزی که من پیدا کردم این بود: باعث کاهش تندی اولیه و افزایش ماندگاریو پخش به خصوص در عطرهای خاورمیانهای/عربی می شه. عطر معتدلتر و همگن تر می شه.
به طور معمول هر چه نتهای سنگین تر [مثل مشک، امبر، ادویهای[ وجود داشته باشه زمان مسریشن طولانی تر میشه و حداقل رو حدود ۶ تا ۸ هفته می گن.
کمترین زمان رو برای عطرهای فرش فلورال میگن حدود دو تا چهار هفته.
اسپری کردن اولیه واجب نیست اما ورود اکسیژن و فرایند اکسیداسیون مسریشن رو سریعتر و با کیفیتتر میکنه.
سلام.
دربارهش زیاد خوندم تا ببینم واقعیه یا نه و چجوری باید انجام بشه. اون چیزی که من پیدا کردم این بود: باعث کاهش تندی اولیه و افزایش ماندگاریو پخش به خصوص در عطرهای خاورمیانهای/عربی می شه. عطر معتدلتر و همگن تر می شه.
به طور معمول هر چه نتهای سنگین تر [مثل مشک، امبر، ادویهای[ وجود داشته باشه زمان مسریشن طولانی تر میشه و حداقل رو حدود ۶ تا ۸ هفته می گن.
کمترین زمان رو برای عطرهای فرش فلورال میگن حدود دو تا چهار هفته.
اسپری کردن اولیه واجب نیست اما ورود اکسیژن و فرایند اکسیداسیون مسریشن رو سریعتر و با کیفیتتر میکنه.
میشه کامل تر توضیح بدین مراحل رو