Tina Tina
17
1405/02/20

عطرهای زارا

سلام و احترام

در خصوص عطرهای برند زارا از بزرگواران، سؤالی داشتم: ممنون میشم چند سایت معتبر که عطرهای زارا رو به فروش می‌رسانند معرفی کنید. اگر فروش حضوری هم داشته باشند عالی میشه. و اینکه آیا بنظرتون عطرهای این برند ارزش خرید داره؟

خیلی سپاسگزارم.

سلام و درود 

سایت ال.یسا پر.فیوم  رو پیشنهاد میکنم چند مورد از کپی های خوب عطر های زنانه رو دارن ولی نمیدونم تست حضوری دارن یانه از خودشون پیگیری کنید ، برند زارا نزدیک به ۸۰ درصد شبیه سازی میکنه و برخی از عطرهاش خوبن بستگی داره به پسند شما، موفق باشی 

te..aka...la.ir

سلام خدمت شما دوست عطرافشانی عزیز

برند زارا کار خوب داره ‌کار بد هم داره  فیک هم زیاد داره 

پس در قدم اول از فروشگاه معتبری همچون عطرافشان ری حا و یا  لی لی وم اقدام به خرید کنید 

در قدم دوم عطر مورد نظرتون رو چندبار تست کنید بعد باتل کامل بخرید

قبلا یادمه به برندهای زارا، لاگوست، جگوار حتی جوپ میگفتن عطرهای دم دستی و تو داشبوردی ، عطرهایی که میتونستی باهاش دوش بگیری  البته هر کدومش یکی دو تا کار ارزنده داره . الان هم  اماراتی ها بازار بهتری دارند و جای اینها رو گرفتن. 

Eric Revo Eric Revo
1405/02/20

زارا یکی از برندهاییه که مثل اماراتی ها با دم و دستگاه عطر طراحی نمی کنه، کارهاش عطار داره و صرفا الهامی از کارهای معروفه، خیلی از کارهاش در واقع تغییراتی تو منابع اصلی برای همه پسند کردنشه و نتیجه اش از کار اصلی گاهی بهتره، ولی به خاطر ماهیت فست فشنیش و کاهش هزینه تولید، عملکردش معمولا متوسطه. کیفییت رایحه اش خوبه هیچ وقت ازش بوی مصنوعی تابلو نمی گیری ولی خب انتظارات رو باید تنظیم کرد.

طبق معمول توصیه اولم از این سایت عطرافشانه باهاشون تماس بگیرین ببینین موجود دارند، اگه خیر که بهتره مستقیما از زارا ترکیه تهیه کنین و براتون بفرستن ،من زیاد توصیه نمی کنم از گالری های لوازم آرایشی که ترب بالا میاره  این محصولات رو تهیه کنین.

سلام

شما تهران هستین؟

Tina Tina
1405/02/20
در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

سلام و درود 

سایت ال.یسا پر.فیوم  رو پیشنهاد میکنم چند مورد از کپی های خوب عطر های زنانه رو دارن ولی نمیدونم تست حضوری دارن یانه از خودشون پیگیری کنید ، برند زارا نزدیک به ۸۰ درصد شبیه سازی میکنه و برخی از عطرهاش خوبن بستگی داره به پسند شما، موفق باشی 

سلام به شما. خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و بنده رو راهنمایی کردید. من واقعیتش زارا فروتی رو خیلی دوست دارم اما انگار دیگه تولید نمیشه متأسفانه. بین تیوب رز و واندر رز و اپل جویس موندم. حقیقتش موندم یکی از عطرهای زارا رو برای استفاده روزمره خریداری کنم یا از برند فرگرنس. 

Tina Tina
1405/02/21
در پاسخ به دانیال رادمنش :

te..aka...la.ir

سلام. واقعیتش تیلیغات این فروشگاه رو خیلی دبدم ولی یکی از دوستانم از این سایت عطر خریدن اما براشون ارسال نکردن. گویا کلاهبرداریه....

Tina Tina
1405/02/21
در پاسخ به عطر باز نو پا :

سلام خدمت شما دوست عطرافشانی عزیز

برند زارا کار خوب داره ‌کار بد هم داره  فیک هم زیاد داره 

پس در قدم اول از فروشگاه معتبری همچون عطرافشان ری حا و یا  لی لی وم اقدام به خرید کنید 

در قدم دوم عطر مورد نظرتون رو چندبار تست کنید بعد باتل کامل بخرید

سلام. چشم. سپاسگزارم 🙏🏻🌸🌸

Tina Tina
1405/02/21
در پاسخ به Mohsen Khouzestan :

قبلا یادمه به برندهای زارا، لاگوست، جگوار حتی جوپ میگفتن عطرهای دم دستی و تو داشبوردی ، عطرهایی که میتونستی باهاش دوش بگیری  البته هر کدومش یکی دو تا کار ارزنده داره . الان هم  اماراتی ها بازار بهتری دارند و جای اینها رو گرفتن. 

سلام بله کاملاً درست می‌فرمایید. اما الان همین کارای تو داشبوردی هم قیمتش داره نجومی میشه متأسفانه. عطرهای اماراتی اصلاً حس خوبی بهم نمیدن واقعیت. هردفعه گرفتم پشیمان شدم بعد یا دادم ب کسی یا رو دستم مونده. رایحه عود و روایح دودی و تنباکویی در برخی از عطور اماراتی تهوع آوره برام

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟