سلام وقت بخیر خدمت اعضای محترم سایت عطرافشان .
بنده همسرم اواخر تیرماه زایمان داره
میخواستم از عطرهای خنکی که دارم ، شما پیشنهاد بدین اون روز چی بزنم :
1-VERSACE - Versace Eros Pour Homme
2-BURBERRY - Burberry Mr - EDT
3-Carven pour homme
4-gUCCI - Gucci by Gucci Pour Homme
5-Icon Racing Blue Eau de Parfum for Men
6-JIL SANDER - Sander for Men
7-Calvin Klein - Eternity Aqua
8-POLICE - Contemporary
9-Calvin Klein - Euphoria for Men
10- Artisan Pure Eau de Toilette For Men John Varvatos
ممنون میشم دلیل انتخابتون رو هم بم بگید.
چون میخواید فرزندتون رو تو آغوش بگیرید ، هیچ عطری . اگه خیلی واجبه ، جان وارواتوس که بی نهایت ملایمه
سلام
به نظرم با یک بطری آب خوردن به استقبال بروید
سلام وقت بخیر
بهتر هست یرای محیط بیمارستانی از عطر استفاده نشه یا از عطرهای لطیف و نزدیک به پوست با پاف کم.
به همین دلیل هم هست که بیمارستان ها اجازه نمیدن کسی گل بیاره.
ممنون از شما
امواج اینترلود
مستقیم حراست پرتت میکنه بیرون😆
ای جانم محسن عزیز،بغض کردم مرد❤،عجب تاپیکی،مردی که واسه اون لحظه هم برنامه خوشبو بودن چیده🔥،امیدوارم خودتو همسرت و فرزندت همیشه خوشبو و در آغوش امن پروردگار باشید❤،
بی شک ورساچه اروس گزینه خیلی خوبیه واسه اون لحظه🤍
ممنونم از پیام پر انرژیت و حس خوبی که دادی سبحان عزیز . میخوام بعدا اون عطر برام تداعی کننده حس پدری داشته باشه . ممنون از پیشنهادت و آرزوی قشنگت ...
درود بر شما
مبارکتون باشه ،امیدوارم فرزندتون زندگی شادی داشته باشه
استفاده عطر توی اون روز ممکنه خوب نباشه،بنظر من عطر روغنی اسطوخودوس استفاده کنید ،اون حس آرامشه رو منتقل میکنه
تبریک بابت فرزندتون
پیشنهادم اینه بعد اینکه همسر و فرزند رو دیدین بیایین پایین تو ماشین یه گل باشه روی داشبرد یه گل خاص نه رز و اینا، بعد از تو داشبورد یه ادکلن حال خوب کن بگیری بزنی ، همونی که کم استفاده اش می کنی، اهنگ معین، من از راه اومدم رو بذاری و باهاش بخونی و خورشید رو نگاه کنی که بهت لبخند می زنه. اون اهنگ و گل و ادکلن میشه خاطره اون روز.
ولی وقتی که پیش همسر و بچه میری هیچی نزن حتی لباست روزها قبل شسته باشه که هیچ ماده خوشبو کننده ایی از ماده شوینده روش نمونده باشه. ریه بچه تازه متولد شده حساسه و مادر هم می تونه واکنش الرژیک نشون بده چون بدن تحت فشار رفته و سیستم ایمنیش قطعا اونجا در حال بازسازی آسیب هاست.