خاطرم هست چندین سال قبل، فیلمی داستانی دیدم به نام «عطر: داستان یک قاتل» با موضوع عطر و عطرسازی، که فضایی فانتزی داشت و مجموعا فیلم متوسطی بود. البته به جهت مضامین خاص، پیشنهاد می کنم به تنهایی دیده بشه.
اگر فیلم یا مستندی با موضوع عطر و عطرسازی می شناسید، لطفا معرفی بفرمایید
Perfumes. 2019
The Perfumier. 2022
Making Scents of Love. 2023
Love Blossoms. 2017
Scented with Love. 2022
The Perfumist. 2016
Sehnsucht nach Liebe. 2004
سلام و احترام
مستند Nose دربارهی الساندرو گوالتیری هستش. گاهوارههایی از پروسهی شکلگیری تا سفر به هند. گریزی هم به فرایند خلق بلاماژ.
سلام
Nose 2021
Coco Before Chanel 2009
The Nose, Searching for Blamage
Perfumes. 2019
The Perfumier. 2022
Making Scents of Love. 2023
Love Blossoms. 2017
Scented with Love. 2022
The Perfumist. 2016
Sehnsucht nach Liebe. 2004
ممنونم
سلام و احترام
مستند Nose دربارهی الساندرو گوالتیری هستش. گاهوارههایی از پروسهی شکلگیری تا سفر به هند. گریزی هم به فرایند خلق بلاماژ.
سپاس از شما
سلام
Nose 2021
Coco Before Chanel 2009
The Nose, Searching for Blamage
متشکرم
سلام حامد جان امیدوارم حالتون خوب باشه،
این نظر منه میتونه اشتباه باشه ولی به شخصه چند نمونه فیلم داخلی و خارجی در رابطه با این دنیای جذاب یعنی عطر و روایح دیدم ولی اصلا هیچکدوم نتونسته بودن حق مطلب رو ادا بکنن،به قول خودت با محوریت مضامین خاص و فلان که بیشتر حاشیه بود تا متن،
کاش یه اسکورسیزی تارانتینویی یا فینچری هم پیدا بشه واسه این دنیای جذاب فیلم در خور شان و منزلت بسازه❤
سلام حامد جان امیدوارم حالتون خوب باشه،
این نظر منه میتونه اشتباه باشه ولی به شخصه چند نمونه فیلم داخلی و خارجی در رابطه با این دنیای جذاب یعنی عطر و روایح دیدم ولی اصلا هیچکدوم نتونسته بودن حق مطلب رو ادا بکنن،به قول خودت با محوریت مضامین خاص و فلان که بیشتر حاشیه بود تا متن،
کاش یه اسکورسیزی تارانتینویی یا فینچری هم پیدا بشه واسه این دنیای جذاب فیلم در خور شان و منزلت بسازه❤
درود بر شما،
اسامی که نام بردید در ژانر اکشن و جنایی فیلم میسازن، کارگردانی با روحیه لطیف میخواد که بره سراغ بیوگرافی و درام، با روحیه این اشخاص نامبرده سازگار نیست (کسر شأن شون میشه)
درود دوست عزیز
من تا بحال فیلمی ندیدم که در مورد عطر باشه😕
اما در فیلم me before you، پسر به دختری که دوسش داشت تو وصیتنامش نوشته بود که "همیشه با خودم فکر می کردم رایحه ی عطر پاپیلونز اکستریم خیلی بهت میاد" و حتی اسم عطرفروشی در فرانسه رو بهش گفت که بخره. من اسم عطرو یادداشت کردم!😅
این مدل سکانسهای کوتاه در مورد عطر هم جذابه😊