سلام عزیزان یه سوالی فکرمودرگیرکرده اینکه میبینم بعضی دوستان سوال میپرسن چندین صفحه میره جلو
اما برخی دیگه من جمله خودم اکثرمواقع سوالی میپرسم دیده نمیشه زیادوبجزیکی دونفر که زحمت میکشن راهنمایی میکنن بقیه دوستان بیتفاوت هستن البته خیلی دیدم این مدلی هست وسوالاتشون بیجواب میمونه
سلام دوست عزیز
خوب شاید در مورد سوال مورد نظر اطلاعات ندارن که جواب نمیدن
الان منم خودم در مورد هر سوالی جوابی ندارم که بدم
سلام. البته فرمایش شما متینه، اما خوب به هر حال در هر جمع و محفلی، کسانی که با سابقه تر و فعال تر هستند، خواه ناخواه شناخت و ارتباط بیشتری هم با هم دارند و خیلی نمیشه به این موضوع خرده گرفت. البته که تعدادی از همین افراد با سابقه و قدیمی همیشه لطف داشتند و پاسخ سوالات رو میدن...
سلام دوست عزیز
خوب شاید در مورد سوال مورد نظر اطلاعات ندارن که جواب نمیدن
الان منم خودم در مورد هر سوالی جوابی ندارم که بدم
درسته اما من خیلی دقت کردم واینگونه نبودمتاسفانه
بنظرم اعضای قدیمی وشناخته شده وفعال بیشترموردتوجه قرارمیگیرن
سلام. البته فرمایش شما متینه، اما خوب به هر حال در هر جمع و محفلی، کسانی که با سابقه تر و فعال تر هستند، خواه ناخواه شناخت و ارتباط بیشتری هم با هم دارند و خیلی نمیشه به این موضوع خرده گرفت. البته که تعدادی از همین افراد با سابقه و قدیمی همیشه لطف داشتند و پاسخ سوالات رو میدن...
بله البته خیلی اساتیدمن جمله دکترا سعدی بزرگوارهمیشه باسعه صدرراهنمایی میکنن منتهی درمجموع همون فرمایش خودتون صحیحه وبیشتربه سابقه حضورفعال وشناخته شده بودن شخص بستگی داره
درود بر شما
من خودم تازه کارم توی دنیای عطرها و خیلی دوست دارم هرکسی سوالی داشت بی پاسخ نذارمش،اما خیلی وقتا جوابی ندارم:)
از طرف خودم عذر خواهی میکنم اگر نظر یا سوالی از شما ایگنور شده 🙏
درود بر شما
اینطوری نفرمایید 🌸 خیلیها واقعا نمیدونند
پیشنهاد میکنم با آقای دکتر اسعدی مشورت کنید به خوبی راهنمایتتون میکنن ..
درود بر شما
من خودم تازه کارم توی دنیای عطرها و خیلی دوست دارم هرکسی سوالی داشت بی پاسخ نذارمش،اما خیلی وقتا جوابی ندارم:)
از طرف خودم عذر خواهی میکنم اگر نظر یا سوالی از شما ایگنور شده 🙏
وقت به خیر،خیلی جدی نگیرین، شاید مثلا اطلاعی ندارن خود منم همینم مثلا سوال قبلیتون اطلاعی نداشتم، فقط کارهایی می شناسم که یا داشتم یا دکانتشو داشتم یا تو فروشگاه مواجه شدم باهاش یا رو تن فردی حسش کردم و مکالمه داشتم، واقعیت اینه روی کاغذ نمیشه قضاوت کرد راجع به یه ادکلن مثلا این که میزان هل به کار رفته تو ف فابیولس چقدره تا بو نکرده باشه آدم نمی تونه راجع بهش صحبت کنه.
درود
ببینید عطرافشان جایی مثل اینستاگرام یا تیک تاک نیست که توش دنبال کامنت بیشتر باشیم به نظرم این مهمه که جواب خوبی بگیری شما فکر کن مثلا یه نفر میگه یه عطر با نت فلان و پرفورمنس بهمان معرفی کنید؛و ۳۰ نفر به پرسشش جواب میدن ولی فقط یکی دوتاش واقعا درسته ولی برعکس یه نفر یه سوال میپرسه کلا هفت هشت نفر جواب میدن ولی همشون جواب درسته.
که به نظرم حالت دوم بهتره، جواب درست گرفتن بهتر از تاپیک پربازدیده...
درود و احترام
دلیل این فرمایشتون در قریب به اکثر مواقع میتونه این باشه که به اعتقاد تعدادی از خوانندگان پرسش تا زمانی که اطلاعات کاملی در زمینهی پرسش موردنظر ندارند پاسخی درج نکنند؛
لطفاً به دل نگیرید.🙏