درود دوستان وقتتون بخیر ✨
لطفا یه عطر مردانه خنک یا معتدل ترجیحا چهارفصل از برند الحمبرا یا اماراتی های دیگه معرفی کنید
میخوام برای پدرم تهیه کنم حدودا ۴۵ سالست قبلا براش بلو شنل گرفته بودم که خیلی خوشش اومد ولی از مگاماره اصلاااا
آرماف اینفینیتی و حیاتی مشکی از لطافه یا فراگرانس
خوراک کادو دادن به بابا ها
وقت به خیر پیشاپیش مبارکشون باشه و عمرشون پر برکت باشه براتون.
از لاین فرنچ اونیو volute per homme توصیه می کنم می تونه مکملی از بلو د شنل باشه چون الهامی از ورساچه اروس پرفیومه.
از الحمبرا هم کار sceptre bronzite رو توصیه می کنم که اینم معتدل و شیکه.
در نهایت کار کاف از احمد مغربی رو توصیه می کنم که برداشتی از پی دی ام پرسیواله. این ها گزینه های اماراتیه. اگه دیزاینرهای رده های متوسط و اقتصادی بخواهین هم هست که البته کمی بودجه بیشتری می خواد. موفق باشین 🌹
درود
مشابه ایو سن لورن وای از الحمبرا رو تهیه کنید
اگر بلوشنل رو پسندیدن
#آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک Club de Nuit Blue Iconic مشابه همون بلو شنله
این عطر هم من تازه تست کردم که تاحدودی شبیه ژان پل گوتیه اولترا میل هست البته سن استفادش کمی پایین تره ولی بازم بستگی به سلیقه ایشون داره
مرسی دقیقا دنبال همچین عطری بودم فقط الحمبرا دو مدل داره یکی مشابه نسخه EDP (چوبی معطر) یکی مشابه نسخه پارفوم ( شرقی فوژه)
شما کدومش مدنظرتونه؟
وقت به خیر پیشاپیش مبارکشون باشه و عمرشون پر برکت باشه براتون.
از لاین فرنچ اونیو volute per homme توصیه می کنم می تونه مکملی از بلو د شنل باشه چون الهامی از ورساچه اروس پرفیومه.
از الحمبرا هم کار sceptre bronzite رو توصیه می کنم که اینم معتدل و شیکه.
در نهایت کار کاف از احمد مغربی رو توصیه می کنم که برداشتی از پی دی ام پرسیواله. این ها گزینه های اماراتیه. اگه دیزاینرهای رده های متوسط و اقتصادی بخواهین هم هست که البته کمی بودجه بیشتری می خواد. موفق باشین 🌹
درود مچکرم بابت معرفی های جذابتون و وقتی که گذاشتین پیشنهاد اولتون نظراتشو خوندم به نظرم به سلیقش نزدیکه حتما تست میکنم 🙏🤍
درود
مشابه ایو سن لورن وای از الحمبرا رو تهیه کنید
مرسی دقیقا دنبال همچین عطری بودم فقط الحمبرا دو مدل داره یکی مشابه نسخه EDP (چوبی معطر) یکی مشابه نسخه پارفوم ( شرقی فوژه)
شما کدومش مدنظرتونه؟