سامان سامان
2
1405/02/19

آکوا دی جو او د تویلت نسخه ۲۰۲۴

سلام و درود بر همه دوستان عزیز ، احتمالا مطلع هستین که برند جورجو آرمانی عطر معروف آکوا دی جو نسخه او د تویلت رو در سال ۲۰۲۴ مجددا در جهان با شیشه ای جدید و کمی متفاوت با نمونه ی قبلی عرضه کرده ، نظرات کاربران سایت فرگرنتیکا اکثرا بر این موضوع تاکید دارند که رایحه هم دستخوش تغییر شده و نسبت به نسخه ی قبلی (شیشه قدیمی که ریفرموله هم شده) تغییرات مثبت و ظاهرا سیتروسی تر شده و عملکردش بهبود پیدا کرده ، منقصد خرید شیشه جدید رو دارم آیا دوستانی هستند که نسخه‌ جدید رو تست کرده باشند؟ ممنونم از همگی 🌹🙏

Eric Revo Eric Revo
1405/02/19

وقت به خیر ، اون حس گلی که ته نسخه قبلی بود تو این نسخه نیست و یه خرده خنک تر شد، عملکردش در حد ۲۰ ۳۰ درصد بهتر شده دیگه صرف یه ربع نمی پره و عمرشم از ۲ ساعت نسخه قبلی بیشتر شده. کلا اگه قصدشو دارین که این کارو تهیه کنین اره بهتر شده، من نداشتم تست داشتم صرفا یه پاف روی پوست دستم زدم به نظرم بیشتر بوش مونده بود.

سامان سامان
1405/02/19
در پاسخ به Eric Revo :

وقت به خیر ، اون حس گلی که ته نسخه قبلی بود تو این نسخه نیست و یه خرده خنک تر شد، عملکردش در حد ۲۰ ۳۰ درصد بهتر شده دیگه صرف یه ربع نمی پره و عمرشم از ۲ ساعت نسخه قبلی بیشتر شده. کلا اگه قصدشو دارین که این کارو تهیه کنین اره بهتر شده، من نداشتم تست داشتم صرفا یه پاف روی پوست دستم زدم به نظرم بیشتر بوش مونده بود.

جناب revo عزیز ، بسیار ممنونم از درج نظرتون ، لطف کردین  ، حقیقتا اول دنبال نسخه پارفوم بودم ولی قیمتش خیلی رفته بالا، احتمالا همین نسخه جدید او د تویلت رو بگیرم ، مجددا از لطفا شما بسیار سپاسگزارم 🌹🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟