Mohammad B Mohammad B
5
1405/02/19

سدلی یا گرینلی یا کستلی به ترتیب؟

‌هرکدوم رو که انتخاب کردید بگید و یک سوال دیگه بین حس جنگلی گرین ایریش و گرینلی کدوم رو بیشتر می‌پسندید 

سلام

سدلی یک کار مرکباتی و چوبی مفرح شاید یکم تکراری باشه بوش،

ولی گرینلی کاملا متفاوته بسیار خوشبو و تقریبا غیر تکراری،

نت های اولیه سیب و مرکبات و سبز

هر چه قدر به سمت پایان نزدیک می‌شود نرم‌تر می‌شود 

و حالت نوستالژیک دارد،قدیمی و کهنه نمی‌زند، ولی کلاسیک است،من کلا حس پودری و سبز کلاسیک گرینلی خیلی دوست دارم،همین حس در گرین آیریش هم است،نت های پایانی عرض میکنم،البته ادکلنی است به نام الحرمین امبر کربن ادیشن 

که اون حس نوستالژیک پودری سبز کلاسیک واقعا در وجهه دیگری غیر گرین آیریش نشان می‌دهد،که یجورایی من اینطور برداشت 

کردم.

Stalker Stalker
1405/02/19

صد در صد گرین آیریش. 

به نظر بنده کلاس گرین آیریش بسیار اصیل‌تر و ارزنده‌تر است.

گرینلی مرکباتی-معطر-سبز است. آنچنان فضای جنگلی که متصوریم‌ نیست.

Eric Revo Eric Revo
1405/02/19

محمدجان، گرینلی جنگلی نیست، سبزه اما بوی سبزش حاصل سیب سبز و در کنارش ترکیبش با نارنگی و ترنجه، گرین آیریش هم بوش جنگلی نیست بوی اون شبیه به بوی چند نوع سبزی کات خورده تازه اس ،اگه داویداف کول واتر رو بو کرده باشی تو اون مایه هاست البته البته و یه البته بسیار بزرگ، کرید به شدت با کیفیت تر ، غنی تر ، طبیعی تر و اصلا یه لیگ دیگه اس، من منظورم خونه بوییه به هیچ وجه این دو کامل شبیه بهم نیستن.

سلیقه ایه بین این دو، ذاتا بوی گرین آیریش بیشتر می مونه تا گرینلی ولی گرینلی حال خوب کن تره، من گرینلی رو بیشتر می پسندم.

و اینکه به نظر من بوی جنگلی مثلا یه چی مثل راشن لدر از ممو هست که ترکیبیه از بوی برگ درخت های سوزنی و چوب و دود و ایناست.

اگه یه کار مقرون به صرفه جنگلی و خیس 

خواستین ادکلن اجمل شیرو خوبه واسه فصول بهار تابستان تا 

اوایل پاییز،تو کارهای گران لووه سدرو هست که حالت 

چوبی و جنگل مانند داره

اگه یه کار مقرون به صرفه جنگلی و خیس 

خواستین ادکلن اجمل شیرو خوبه واسه فصول بهار تابستان تا 

اوایل پاییز،تو کارهای گران لووه سدرو هست که حالت 

چوبی و جنگل مانند داره

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان