درود بر اعضای عزیز این محفل گرم معطر و دوست داشتنی
عطر دیور ژادوری که نه سال پیش خریدم رو قصد فروشش رو کردم و توی دیوار گذاشتم اما دو ماه گذشت و مردم نه اعتمادشو دارن نه پولشو (قابل درک)
دوستان میگفتن چنل های تلگرامی میشناختن برای خرید و فروش عطر ولی الان که دسترسی نداریم توی بله یا جاهای دیگه جایی میشناسین؟ هم پول لازمم هم ده ساله این بنده خدا چهره ی باتل زیباش برام احتراماً شده برج زهرمار و به نظرم صاحب واقعیش خیلی بیشتر میتونه بپرستدش.
سالمه هنوز؟😑
اخه معمولا ۳۶ ماه بعد از اولین اسپره تاریخ دارن
نه خیلی بخاد دووم بیاره ۵ سال
اخه ۱۰ سال زیاده هرچی بگی رنگش عوض نشده و رایحه تغیر نکرده بازم با عقل جور در نمیاد کسی بخاد براش هزینه کنه
سلام
توی دیوار فروش سخت هست ، سعی کنید معاوضه کنید.
سالمه هنوز؟😑
اخه ۱۰ سال زیاده هرچی بگی رنگش عوض نشده و رایحه تغیر نکرده بازم با عقل جور در نمیاد کسی بخاد براش هزینه کنه
سلام وقتتون بخیر.
نه جناب خیلی از عطرا هیچ تغییری نمیکنن مخصوصا اگر مقدار زیادی ازشون مونده باشه که واسه ی من ۸۰ درصدش مونده حداقل اگر بیشتر نه. همه ی عطرای ما مال حد اقل ۱۰ سال پیشه که قدرت خرید داشتیم و روایحشون کوچیکترین تغییری نکرده.
مثلاً عصاره ی وانیل (وانیلین) توی عطرا خیلی سریع از زرد به قرمز تغییر رنگ میده (مثل لیبر اینتنس که اول زده و با گذشت زمان رو به قرمزی میره و همچنین له پارفوم) ولی رایحه تغییری نمیکنه.
توی eBay مثلا خیلی اوقات عطر هایی رو پیدا میکنید که چندین سال پیش حتی توقف تولید شدن ولی همون رایحه قبلاً ها رو میدن.
راستش من حتی تا حالا تو عمرم کسی رو ندیدم که عطر گرون مورد علاقشو در عرض سه سال تموم کنه مگر اینکه کپی اماراتیش بوده که قیمتش پایین بوده. ما هیچ وقت از اون پولا نداشتیم :)
سلام
توی دیوار فروش سخت هست ، سعی کنید معاوضه کنید.
درود بر شما
راستش نوشتم که حاضر به معاوضه هم هستم. ولی واقعا سخته کسی رو پیدا کرد که عطرش اصله, هم قیمت مال منه (تقریباً) و سلیقه ی منم هست و اونم به جای اون عطر دلش ژادور بخواد 💀
سلام
دکانتش کن توی سایت باسلام بفروش. (البته فقط یه ایده هست) :-)
سالمه هنوز؟😑
این چه حرفیه
عطر دارم از دهه هفتاد هنوز سالمه سالمه
اونیم که گفته شده پس از اسپری شدن انقدر میمونه فقط بک استاندارده
وگرنه شما خود قهوه ای که نوشته 3 سال انقضا داره رو 12 سال بعد بخوری هیچ مشکلی نداره فقط ضعیف شده
عطر ها هم کمی mature میشن وگرنه همون عطرن
اما اگر عطر کیفیت متریال بدی داشته باشه آهنش ذوب میشه و شیشش رنگ سوزناکی پس میده
سالمه هنوز؟😑
این چه حرفیه
عطر دارم از دهه هفتاد هنوز سالمه سالمه
اونیم که گفته شده پس از اسپری شدن انقدر میمونه فقط بک استاندارده
وگرنه شما خود قهوه ای که نوشته 3 سال انقضا داره رو 12 سال بعد بخوری هیچ مشکلی نداره فقط ضعیف شده
عطر ها هم کمی mature میشن وگرنه همون عطرن
اما اگر عطر کیفیت متریال بدی داشته باشه آهنش ذوب میشه و شیشش رنگ سوزناکی پس میده
سلام
دکانتش کن توی سایت باسلام بفروش. (البته فقط یه ایده هست) :-)
عاو خیلی ایده خوبیه. میشم دکانت ژادور فروش :)))
ولی خود دکانت ساختن هم خیلی داستان داره احساس میکنم. کلیش هدر میره. ولی آخرین راه حل همینه.
سلام،قیمتشو چقدر مد نظر دارید؟
سلام،قیمتشو چقدر مد نظر دارید؟