بیست سال پیش دوست پدرم عطرخنکی از فرانسه برام اورد به اسم xxl از برند دانیل هچتر شیشه آبی زیبایی داشت..کسی ازین عطر اطلاعی داره یا میدونه تو ایران پیدا میشه یا خیر..واقعا بوش محشر بود تشکر...
محمدرضا جان فکر نکنم اینترنت به سادگی پیدا شه مگر اینکه بری خیابون وزرا حضوری بگردی یا اینکه همین عطرافشانو باهاش تماس بگیری ببینی چه میشه کرد و آیا می تونن موجود کنن یا سفارش بدن. اگرم جوابشون منفی بود ببینس کدوم سایت داشته بپرسی که ایا موجود می کنن دوباره یا نه. کمی سخته راستش
عاوووو .
منم این ادکلن رو داشتم همون حدودا شاید ۲۰ سال پیش عمم از آلمان برام سوغاتی آورد .
من هیچوقت تو ایران ندیدمش . بوی باحالی داشت .
یادش بخیر . گفتی رفتم به ۲۰ سال قبل ....💔
محمدرضا جان فکر نکنم اینترنت به سادگی پیدا شه مگر اینکه بری خیابون وزرا حضوری بگردی یا اینکه همین عطرافشانو باهاش تماس بگیری ببینی چه میشه کرد و آیا می تونن موجود کنن یا سفارش بدن. اگرم جوابشون منفی بود ببینس کدوم سایت داشته بپرسی که ایا موجود می کنن دوباره یا نه. کمی سخته راستش
ممنون اریک عزیز درسته منم تو هیچ سایت ایرانی این عطر پیدا نکردم و توebay و آمازون فقط هست که متاسفانه دسترسی نداریم از داخل
عاوووو .
منم این ادکلن رو داشتم همون حدودا شاید ۲۰ سال پیش عمم از آلمان برام سوغاتی آورد .
من هیچوقت تو ایران ندیدمش . بوی باحالی داشت .
یادش بخیر . گفتی رفتم به ۲۰ سال قبل ....💔
من هنوز بوش یادمنم بوی خنک و اکواتیکی داشت سال ۸۲ یا ۸۳ بود موقع کنکورم تقریبا میشه گفت اولین عطر پدر مادر داری بود که تا اون روز استفاده میکردم...کاش میشد پیداش کرد