برای مهمونی بهار

عرض ادب دوستان پیشنهاد شما برای یک فرد فیت با استایل مشکلی پیراهن فیت نیمه اسپرت برای مهمونی شب در باغ چیه؟ 

من خودم بین ساواج EDT و لیتون موندم 

به نظرتون کدومش سیف تره؟ 

و اگر خودتون پیشنهاد دارید که با این استایل ست بشه نظرتون بگید 

از طرفی ساواج تا حد زیادی سیف و همه پسنده 

ولی تا الان لیتون تست نکردم 

البته مارلی هالتان و یو ابسلوتلی و امبر نومد امبر لدر و... دارم ولی فکر نکنم در این اب هوا بهترین پرفورمنس داشته باشن 

سلام

لیتون استفاده کنید

Eric Revo Eric Revo
1405/02/18

سلام محمد جان،  انتخاب های خوبی نوشتی ولی بر اساس سوالت لیتون گزینه خوبیه‌. البته تا حدودی.

من چون خودم هم نه چاقم و نه لاغر و استایلمم خیلی وقت ها مشکیه، اگه مهمونی باشم این طور که شما گفتین سعی می کنم یه کار اسموکی و خنک استفاده کنم و یا کاری که یه خرده به وایبم نزدیک باشه. برای اسموکی خنک کلون کلاب د نویت EDT رو استفاده می کنم که برای فضای باز هم پخش مناسب داره با اینکه قرار بوده کلونی از اونتوس بلشه اما اسموکی بودنش بیشتر دراومده و جالبش کرده. زیاد توجه به اینکه بوش تکراریه نمی کنم خودم هستم که پرزنت می کنم این بو رو.

در ادامه اگه اونو نخوام بزنم انتخاب اول و اخرم با توجه به شرایط جوی که گفتی آرمانی آکوا دی جو (به قول ما ایرانی ها جیو) پروفومو - مشکیه. البته نیاز به تمدید داره ولی به شدت به نظرگ با کلاسه و به وایب و تیپ می خوره.

قطعا لیتون 

در پاسخ به Eric Revo :

سلام محمد جان،  انتخاب های خوبی نوشتی ولی بر اساس سوالت لیتون گزینه خوبیه‌. البته تا حدودی.

من چون خودم هم نه چاقم و نه لاغر و استایلمم خیلی وقت ها مشکیه، اگه مهمونی باشم این طور که شما گفتین سعی می کنم یه کار اسموکی و خنک استفاده کنم و یا کاری که یه خرده به وایبم نزدیک باشه. برای اسموکی خنک کلون کلاب د نویت EDT رو استفاده می کنم که برای فضای باز هم پخش مناسب داره با اینکه قرار بوده کلونی از اونتوس بلشه اما اسموکی بودنش بیشتر دراومده و جالبش کرده. زیاد توجه به اینکه بوش تکراریه نمی کنم خودم هستم که پرزنت می کنم این بو رو.

در ادامه اگه اونو نخوام بزنم انتخاب اول و اخرم با توجه به شرایط جوی که گفتی آرمانی آکوا دی جو (به قول ما ایرانی ها جیو) پروفومو - مشکیه. البته نیاز به تمدید داره ولی به شدت به نظرگ با کلاسه و به وایب و تیپ می خوره.

دمت گرم اقا اریکو 

منم برای همین دو به شکم چون اینجا محفل اکثرا عامه پسند میطلبه و کار نیش خیلی ریسک میبرن بالا 

باید مستقیم برین سراغ کار همه پسند خوشبو 

خودم اگر انتخابم برا دیت بود قطعا لیتون انتخاب میکردم ولی چون اینجا بحث سر عامه ست رفتم سراغ سواژ EDT

علی علی
1405/02/18

درود

سواژ EDT

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟