مجتبی مجتبی
18
1405/02/17

چگونه از اصالت ادکلن مطمعن شویم؟

سلام دوستان 

بنده برای خودم ترجیح میدم  عطر های اورجینال تهیه کنم

اما معمولا برای دوستان یا اغوام های کپی ها یا همون مستر کوالیتی هایی که ساخت چین هستن که معروفن به باکس اصلی و معمولا رنج قیمتی از بین ۳ تا ۵ ملیون دارن تهیه میکنم

خواستم بدونم راه کاری هست که متوجه بشین آیا ادکلن های چینی ایا از نظر بهداشتی برتر از ادکلن های اماراتی هستن؟

آیا این ادکلن های چینی که تو بازار ریخته برای سلامتی مضر هستن؟

چگونه میتونیم متوجه بشیم از چه موادی تهیه شدن؟

لطفا افراد حرفه ای در این زمینه راهنمایی کنن ممنون میشم🙏❤

Eric Revo Eric Revo
1405/02/17

وقت به خیر 

من توصیه ام برای تهیه ادکلن کارهاییه که قابل پیگیری باشن یعنی مبدا و منشا مشخصی داشته باشن اینطور بهتر قابل قضاوت هست و قابلیت جستجو اطلاعات داره.

آن چه را برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند

مجتبی مجتبی
1405/02/17
در پاسخ به Eric Revo :

وقت به خیر 

من توصیه ام برای تهیه ادکلن کارهاییه که قابل پیگیری باشن یعنی مبدا و منشا مشخصی داشته باشن اینطور بهتر قابل قضاوت هست و قابلیت جستجو اطلاعات داره.

سلام اریک جان

بله همین فرمایشی که شما کردین مطمعن تر هست

مجتبی مجتبی
1405/02/17
در پاسخ به امیر ضیایی :

آن چه را برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند

سلام امیرجان

تو خیلی چیزا مثل مشورت دادن و بحس خانوادگی و شخصیت و خیلی چیزای دیگ این طوری هستم 

اما بحس هدیه ادکلن فرق داره 

شما نمیتونی بری برای یه رفیق ۹۰ ملیون هزینه کنی ادکلن لویی ویتون بگیری شب خوابت نمیبره😅

اما برای خودت میتونی🙏

راستش بنده برای خودمم ۹۰ ملیون هزینه نمیکنم چه برسه اون رفیق و فامیلای بی خاصیت😅

فقط به رسم عادته همون ادکلن ۲۵۰۰ برای سرشون زیاده😁

با تشکر

علیرضا علیرضا
1405/02/17

دوست عزیز تو این وضعیت بهم ریخته بازار ایران مطمئن باش چیزی به اسم مستر کوالیتی یا تستر اورجنیال (با قیمت ۳-۵ تومن) پیدا نمیشه و همشون عطر های گرمی هستن که تا جایی که میدونم برای سلامتی هم مضرن

اگه وسواس برای ادکلن اورجینال دارید برند های میان رده مثل لالیک ، بنتلی ، بنز ، سالواتوره فراگامو ، جان وارواتوس ، جکس بوگارت و ... هستن

در وهله بعدی عطر های اماراتی بهترین انتخاب میتونن باشن

Pooria Pooria
1405/02/17

جواب خیلی سخت هست. مثل این هست برای یه بچه یتیم بی هویت دنبال پدر اصلیش گشت! 

شما هرکدوم که ارزون تر بود همون رو بگیر ، خودش هم فکر سلامتش باشه 😂

در پاسخ به مجتبی :

سلام امیرجان

تو خیلی چیزا مثل مشورت دادن و بحس خانوادگی و شخصیت و خیلی چیزای دیگ این طوری هستم 

اما بحس هدیه ادکلن فرق داره 

شما نمیتونی بری برای یه رفیق ۹۰ ملیون هزینه کنی ادکلن لویی ویتون بگیری شب خوابت نمیبره😅

اما برای خودت میتونی🙏

راستش بنده برای خودمم ۹۰ ملیون هزینه نمیکنم چه برسه اون رفیق و فامیلای بی خاصیت😅

فقط به رسم عادته همون ادکلن ۲۵۰۰ برای سرشون زیاده😁

با تشکر

درود برشما

صرفا جهت مزاح گفتم

پاینده و برقرار باشید

کاتی کاتی
1405/02/17

سایت آ..ن ..ج..ل مُ‌..د چک کنید

مجتبی مجتبی
1405/02/17
در پاسخ به علیرضا :

دوست عزیز تو این وضعیت بهم ریخته بازار ایران مطمئن باش چیزی به اسم مستر کوالیتی یا تستر اورجنیال (با قیمت ۳-۵ تومن) پیدا نمیشه و همشون عطر های گرمی هستن که تا جایی که میدونم برای سلامتی هم مضرن

اگه وسواس برای ادکلن اورجینال دارید برند های میان رده مثل لالیک ، بنتلی ، بنز ، سالواتوره فراگامو ، جان وارواتوس ، جکس بوگارت و ... هستن

در وهله بعدی عطر های اماراتی بهترین انتخاب میتونن باشن

ممنونم علی رضا جان

مجتبی مجتبی
1405/02/17
در پاسخ به Pooria :

جواب خیلی سخت هست. مثل این هست برای یه بچه یتیم بی هویت دنبال پدر اصلیش گشت! 

شما هرکدوم که ارزون تر بود همون رو بگیر ، خودش هم فکر سلامتش باشه 😂

دقیقا😁

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟