Anita Anita
17
1405/02/16

یه تجربه خرید بد از سایت های دیگه🗿💔

درود و عرض ادب خدمت عزیزان عطر افشانی✨

خواستم تجربه م رو از خرید یکسری دکانت و سمپل از یکی از سایت هایی که یه مدت پیش هم دوستان معرفیش کردن باهاتون به اشتراک بذارم شاید برای یسریا مفید باشه😁

البته که این دکانت و سمپل ها رو متاسفانه عطر افشان عزیز موجود نداشت و به ناچار مجبور شدم از جای دیگه ای خرید کنم💔🫠

اینم بگم من قبلش میدونستم ممکنه تجربه بدی باشه چون توی نظرات همین جا هم خونده بودم راجبش ولی ریسکشو گردن گرفتم😅

از سایت ایرا.....وس خرید کردم و باید بگم از چهارتا تا دکانتی که خریدم یکیش اصل بود بقیه فیک یا فاسد بودن...

من ۲۰ تا سمپل  ۱.۲ میلی از یه عطر رو گرفتم که اونا هم کاملا تست شده بودن نصف اون مقداری که باید میبود از شیشه خالی شده بود عملا شما پول ۰.۶ میلی رو پرداخت میکنید واسه یک سمپل ۱.۲ میلی!!!( داخل مخزن افشانه پر بود که نشون میداد از قبل اسپری شده و از طرفیم مقدارشو با عکس واقعی که کاربران توی اینترنت هم گذاشته بودن مقایسه کردم دقیقا میشه گفت از هر سمپل ۵-۷ پاف اسپری کرده بودن )

من از جای دیگه ای قبلا هم سمپل های اون عطر رو گرفته بودم (برای به همراه داشتن عطر مورد نظر کلا سمپل گزینه راحتیه ) از روی اونا هم یادمه که مقادیر اینایی که گرفتم کمتره😬

برخورد پشتیبانیشون هم محترمانه نبود که هیچ معتقد هم هستن که عطر اصلا تاریخ انقضا نداره و هیچوقتم فاسد نمیشه🗿💔

ثمره این تجربه هم این شد که حتی اگر اون آیتمایی که میخوام رو عطر افشان موجود نداشت بهتره از مدیریت چندین بار خواهش کنم تا اگر شد موجودش کنه و نرم سراغ این سایت های کلاهبردار🫠💔 

ممنونم از مدیریت محترم سایت عطر افشان امیدوارم همواره سلامت و تندرست باشید جناب✨🌹

20 تا سمپل از یه عطر؟ منم این گزینه رو دیده بودم ولی هیچوقت ریسک نکردم چون حدس میزدم شاید بعضیاش مصرف شده باشن. ولی توی خرید فول باتل مشکلی نداشت و اورجینال بودن همه..🤔ولی پشتیبانیشو نمیدونم چون تاحالا تماس نگرفتم

این حجم کم سمپل برای من با سایت ریحا اتفاق افتاد ک کلش ریخته بود به محض اطلاع کلی غذرخواهی کردن و ازم پرسیدن مبلغو برگردونیم یا سمپلو دوباره ارسال کنیم. ازین حرکت خیلی خوشم اومد احترام به مشتری👌🏻

حسین T حسین T
1405/02/16

فروشگاهی که پشتیبانی خوبی نداره خرید ازش اشتباهه محضه شاید بعضی دوستان با این وجود بگن من خرید کردم مشکلی نداشته اره درسته مشکلی نداشته ولی اگر برای خرید بعدیت مشکل خوردی چی؟با پشتیبانی بد میتونی کارتو راه بنداری؟

پشتیبانی اهمیتش خیلی حائز اهمیته،بخاطر تجربه بد شماهم که شده باشه من ترجیح میدم سایت ای...را...نوس رو همینجا دورشو خط بکشیم و بندازیم سطل اشغال امیدوارم دوستان هم همکاری کنن🙏

Eric Revo Eric Revo
1405/02/16

آنیتا خانم ، ابتدا ممنونم که تجربه اتون رو به اشتراک گذاشتین برای همه ما ، این یه امر خرید نا موفق متاسفانه مرسومه حتی تو خود غرب هم تجربه های زیادی از خرید های ناموفق از آمازون و ایی بی وجود داره، پس یه تجربه مشترک جهان شموله،چه میشه کرد،به خودتون نگیرین و ناراحت نباشین، فکر نکنم با این تجربه دیگه چنین داستانی رو تکرار کنین پس به رسیدن به این ذهنیت می ارزید. بله تو فضای مجازی برای کارهای دیزاینری عطرافشان و شاید بشه یکی دو سایت دیگه رو با ارفاق قابل اعتماد دونست مگراینکه فروشگاه حضوری شناخته شده و با تجربه قبلی مدنظرتون باشه. 

امیدوارم خریدهای بعدیتون این داستان رو بشوره ببره 🙂 ، مانا باشین.

کاتی کاتی
1405/02/16

وایییی خوب شد که گفتین، من میخواستم ازش تستر سفارش بدم 😕

از عطر میل...ر سفارش بدید،خوبه

من مشکلم‌اینه عطرهایی که شناخته شده نیستن بدلیل اینکه سفارش کمی ازشون ثبت میشه مونده و فاسد شده باشن

نمیدونم به کدوم سایت میشه اعتماد کرد

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به نوشافرین :

20 تا سمپل از یه عطر؟ منم این گزینه رو دیده بودم ولی هیچوقت ریسک نکردم چون حدس میزدم شاید بعضیاش مصرف شده باشن. ولی توی خرید فول باتل مشکلی نداشت و اورجینال بودن همه..🤔ولی پشتیبانیشو نمیدونم چون تاحالا تماس نگرفتم

این حجم کم سمپل برای من با سایت ریحا اتفاق افتاد ک کلش ریخته بود به محض اطلاع کلی غذرخواهی کردن و ازم پرسیدن مبلغو برگردونیم یا سمپلو دوباره ارسال کنیم. ازین حرکت خیلی خوشم اومد احترام به مشتری👌🏻

اره بخاطر جابجایی که نمیشه باتلشو با خودم ببرم

من هر کدومشو توی یه کیفم میندازه که همراهم باشه ذاتا افشانه سمپل ها زیاد خوب نیست زود تموم میکنه عطر رو شاید واسه مصرف یه بارم باشه هر کدوم

ریحا هم قیمتهاش اصلا مقرون نیست ازش خرید نکردم اگر میخواستم این تعداد سمپل رو از ریحا بگیرم هزینه یه باتلش میشد دقیقا😅

ولی چه خوب که انقدر مسئولیت پذیر بودن🤌🏻

[EDITED] 1405/02/16 14:44
Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به حسین T :

فروشگاهی که پشتیبانی خوبی نداره خرید ازش اشتباهه محضه شاید بعضی دوستان با این وجود بگن من خرید کردم مشکلی نداشته اره درسته مشکلی نداشته ولی اگر برای خرید بعدیت مشکل خوردی چی؟با پشتیبانی بد میتونی کارتو راه بنداری؟

پشتیبانی اهمیتش خیلی حائز اهمیته،بخاطر تجربه بد شماهم که شده باشه من ترجیح میدم سایت ای...را...نوس رو همینجا دورشو خط بکشیم و بندازیم سطل اشغال امیدوارم دوستان هم همکاری کنن🙏

بله دقیقا منم موافقم باهاتون🤌🏻 

متاسفانه اکثر مواقع ارتباط با پشتیبانی بعد از خرید اتفاق میوفته وقتیم که متوجه برخورد بدشون بشیم عملا دیره و کار از کار گذشته🫠💔

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به Eric Revo :

آنیتا خانم ، ابتدا ممنونم که تجربه اتون رو به اشتراک گذاشتین برای همه ما ، این یه امر خرید نا موفق متاسفانه مرسومه حتی تو خود غرب هم تجربه های زیادی از خرید های ناموفق از آمازون و ایی بی وجود داره، پس یه تجربه مشترک جهان شموله،چه میشه کرد،به خودتون نگیرین و ناراحت نباشین، فکر نکنم با این تجربه دیگه چنین داستانی رو تکرار کنین پس به رسیدن به این ذهنیت می ارزید. بله تو فضای مجازی برای کارهای دیزاینری عطرافشان و شاید بشه یکی دو سایت دیگه رو با ارفاق قابل اعتماد دونست مگراینکه فروشگاه حضوری شناخته شده و با تجربه قبلی مدنظرتون باشه. 

امیدوارم خریدهای بعدیتون این داستان رو بشوره ببره 🙂 ، مانا باشین.

ممنون از شما 😃✨

همونطور که گفتید به تجربه ش می ارزید واقعا🫠🤏🏻ممکن بود در آینده بخوام باتل کامل چندتا عطر رو بگیرم ازشون و اون موقع ضرر بیشتری واسم داشت که الان با هزینه کمتر جلوش گرفته شد😅

سپاسگزارم از نظرتون✨🌹

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به کاتی :

وایییی خوب شد که گفتین، من میخواستم ازش تستر سفارش بدم 😕

کلا این قضایا بنظرم شانسیه اون زمان که میخواستم  ازشون خرید کنم تحقیق کردم یسریا ناراضی بودن یسریا راضی ولی بنظرم به ریسکش نمیارزه😅💔

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟