دوستان بنظرتون این شیوه اسپری کردن خوبه یا مضر؟
و اینکه اصلا تاثیری در ماندگاری یا پخش بوی بهتر داره؟
بنظر خودم که کار درستی نیست و گمون نکنم تاثیر چندانی هم داشته باشه
خوشحال میشم نظرات ارزشمندتون رو به اشتراک بذارید
درود
من همیشه یه پاف هم پایین موهام اسپری میکنم
بنظرم تاثیر داره
وقتی باد میوزه یا موها تکان میخورن مقداری باعث پخش بو میشه
سلام وقتت بخیر
بله صد در صد مضر هست
دوتا راهکار پیشنهاد میدم بهت که خودم انجام میدم
اولی اینه که از گلاب استفاده کنی که بی خطره میتونی بپاشی رو سرت
دومی اینه که بادی اسپلش اسپره کنی رو دستت و بمالی به سرت و گردنت و صورتت اینطوری یکم کم خطر به نظر میرسه خودم که اینطور راحت ترم
ظاهرا چیزی داریم به اسم عطر مو که احتمالا الکل نداره، نمی دونم راستش اما خود ادکلن چون ترکیبات تبخیر شونده داده باعث خشکی مو میشه، حالا برای یه قرار یا گاهی فکر نکنم آسیبی بزنه اما اگه کلا هر روز استفاده شه یا زیاد مثل اسپری کردن الکله دیگه آسیب می زنه. راجع به فایده که از نزدیک قابل استشمامه مثل مویی که شامپو می خوره و بو داره.
○ به شونه اسپری کنید ، و شونه به موهاتون بکشید
○ (از عطرمو یا بادی میست با رایحه های پسرونه استفاده کنید)
○ عاره تاثیر داره خوشبوتر میشید
سلام من همیشه این کار رو میکنم خیلی خیلی به پخش بو کمک میکنه و تقویت میکنه
نباید مستقیم اسپری کنید چون آسیب میزنه به تار های مو
یا روی یک برس یا مسواک استفاده نشده عطر رو اسپری کن و بعد شونه کن عالی میشه
به نظر بنده این کار مضر هستش
همونطور که میدونید بسیاری از عطرها در ترکیباتشون انواع الکل و اسانس های شیمیایی رو دارن که اگر به موی سر اسپری بشن میتونن باعث آسیب و خشکی مو و لایه اپی درم پوست بشن .
دقت بکنید هر برند معروفی معمولا عطر موی ، عطرهاشون هم تولید میکنه
برای استفاده میتونید عطرموی همون برند رو بخرید یا از بادی میست های برند سول دژانیرو استفاده کنید 🌹
😂😂😂
کچلی و ریزش مو را در آغوش بگیر
ریشه مو رو میسوزونه
عزیزم توجه نکن خانم های محترم این کار رو میکنن و هیچی نمیشه،چون ذاتا جنس موهای این عزیزان متفاوته که حتی مقابل اتو مو که بعضا میبینی دارن اعتراف میگیرن از موها شکر خدا آسیبی به موهاشون نمیزنه😄
ولی اینجا ایرانه و ما هم مردیم خیلی باید حواست به موهات باشه،به جز محصولاتی که صد در صد واسه موها تولید میشن به نام عطر مو نباید عطر عادی و اسپری و بادی اسپلش و انواع دئودرانت هارو به کله مبارکت بزنی❤
عزیزم توجه نکن خانم های محترم این کار رو میکنن و هیچی نمیشه،چون ذاتا جنس موهای این عزیزان متفاوته که حتی مقابل اتو مو که بعضا میبینی دارن اعتراف میگیرن از موها شکر خدا آسیبی به موهاشون نمیزنه😄
ولی اینجا ایرانه و ما هم مردیم خیلی باید حواست به موهات باشه،به جز محصولاتی که صد در صد واسه موها تولید میشن به نام عطر مو نباید عطر عادی و اسپری و بادی اسپلش و انواع دئودرانت هارو به کله مبارکت بزنی❤
😂 دقیقا درست گفتی ، خانم ها این کار رو میکنن و چیزی نمیشه، اقایون عطسه میکنن موها میریره.
الکل به دلیل تبخیر بالا ، رطوبت و چربی مفید پوست سر رو میگیره و باعث ایجاد خارش ، خشکی و اگزما میشه.
کلا عطر هم روی پوست توصیه نمیشه. شما ۳ پاف بیشتر روی لباست بزن.
کله ام بوی شامپو بده بهتره تا کچل شم 😅