روشن روشن
21
1405/02/16

پیشنهاد عطر امضا تا ۱۰ تومن

سلام رفقا

برای آقای ۳۹ ساله که دوستمه بیشتر کژوال ساده میپوشه و کمی احساساتی و اهل موسیقی بی کلام هست چه پیشنهادی برای عطر امضا دارید؟

عطری که خیلی تکراری نباشه و ترجیحا بشه تو کل سال استفاده کرد و پرفورمنس خوبی داشته باشه

عطرهایی که میپسنده این دوتاست لطفا برآورد کنید یک پیشنهاد دیگه ارزونتر ولی باهمین کیفیت بدین 

ممنونم

Percival #پارفومز د مارلی پرسیوال Percival 

Sedley #پارفومز د مارلی سدلی Sedley 

[EDITED] 1405/02/16 12:36
کاتی کاتی
1405/02/16

سلام تا ۱۰ تومن عطرای برند لاگوست چک کنید

[EDITED] 1405/02/16 10:17
Eric Revo Eric Revo
1405/02/16

وقت به خیر ، ابتدا باید بگم بسیار کار خوبی می کنین که هم براشون خاطره سازی می کنین و هم باعث خوشحالیشون میشین. مبارکشون.

ایشون کارهای فرش و تازه دوست دارن و البته پرسیوال اصطلاحا کار شامپوییه و کلینه،سدلی هم یه کار خنک و سیفه.

اگه بودجه شما کمی بیشتر می بود Versace Pour Homme Dylan Blue #ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue  رو پیشنهاد می کردم که اون هم یه کار خنک فرش و تمیزه. شبیه به بلو د شنله کمی که اون هم یه کار خوش پسند و شیکه.

تو درجه کمتر از لحاظ قیمتی Cool Water Parfum #دیویدوف کول واتر پارفوم Cool Water Parfum  رو توصیه می کنم. دقت کنین پارفومه ،اینتنس و ساده نیست. رایحه ایی بین ایو سن لورن وای و چند کار دیگهاز دیور و شنل داره. خیلی با کیفیت اروپایی و شیک و البته عطر امضای خودم تو شش ماه اول ساله. همه پسنده.

تو بودجه کمتر من کار Lalique White #لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White  رو پیشنهاد می کنم کاری که حال خوب کن، چند لایه، فرش و تازه و البته ترش و تازه اس ، خیلی ها عقیده دارن پارفوم د مارلی برای کار گالووی از این ادکلن فرانسوی الهام گرفته.

برقرار و شاد باشین

Pooria Pooria
1405/02/16

سلام

Banana republic vintage green اگر پیدا کنید.

لالیک ها و بنتلی ها

روشن روشن
1405/02/16

مجتبی جان خیلی ممنونم ازت اپیک و گرینلی هر دو خوبن ولی فکر نمیکنم بودجش برسه

روشن روشن
1405/02/16
در پاسخ به کاتی :

سلام تا ۱۰ تومن عطرای برند لاگوست چک کنید

کاتی جان خودت کدوم یکی از لگوست ها رو پیشنهاد میدی؟

روشن روشن
1405/02/16

ممنونم محسن جان

بنظرم سالواتوره کیفیتش از بنتلی ها بهتر باشه

لالیک اسپرت چطوره؟ میشه کل سال استفاده کرد؟

ببن ازارو کروم و لالیک اسپرت پیشنهادت کدوم یکیه؟

[EDITED] 1405/02/16 12:46
روشن روشن
1405/02/16
در پاسخ به Eric Revo :

وقت به خیر ، ابتدا باید بگم بسیار کار خوبی می کنین که هم براشون خاطره سازی می کنین و هم باعث خوشحالیشون میشین. مبارکشون.

ایشون کارهای فرش و تازه دوست دارن و البته پرسیوال اصطلاحا کار شامپوییه و کلینه،سدلی هم یه کار خنک و سیفه.

اگه بودجه شما کمی بیشتر می بود Versace Pour Homme Dylan Blue #ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue  رو پیشنهاد می کردم که اون هم یه کار خنک فرش و تمیزه. شبیه به بلو د شنله کمی که اون هم یه کار خوش پسند و شیکه.

تو درجه کمتر از لحاظ قیمتی Cool Water Parfum #دیویدوف کول واتر پارفوم Cool Water Parfum  رو توصیه می کنم. دقت کنین پارفومه ،اینتنس و ساده نیست. رایحه ایی بین ایو سن لورن وای و چند کار دیگهاز دیور و شنل داره. خیلی با کیفیت اروپایی و شیک و البته عطر امضای خودم تو شش ماه اول ساله. همه پسنده.

تو بودجه کمتر من کار Lalique White #لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White  رو پیشنهاد می کنم کاری که حال خوب کن، چند لایه، فرش و تازه و البته ترش و تازه اس ، خیلی ها عقیده دارن پارفوم د مارلی برای کار گالووی از این ادکلن فرانسوی الهام گرفته.

برقرار و شاد باشین

خیلی ممنونم اریک جان از پیشنهاد و راهنمایی خوبت

روشن روشن
1405/02/16
در پاسخ به Pooria :

سلام

Banana republic vintage green اگر پیدا کنید.

لالیک ها و بنتلی ها

سپاسگزارم پوریا جان 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟