سلام رفقا
برای آقای ۳۹ ساله که دوستمه بیشتر کژوال ساده میپوشه و کمی احساساتی و اهل موسیقی بی کلام هست چه پیشنهادی برای عطر امضا دارید؟
عطری که خیلی تکراری نباشه و ترجیحا بشه تو کل سال استفاده کرد و پرفورمنس خوبی داشته باشه
عطرهایی که میپسنده این دوتاست لطفا برآورد کنید یک پیشنهاد دیگه ارزونتر ولی باهمین کیفیت بدین
ممنونم
#پارفومز د مارلی پرسیوال Percival
#بروت پرفیومز پرستیژ بروت مردانه Brut
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
#پارفومز د مارلی گرینلی Greenley
سلام و درود بهترین گزینه ها
سلام تا ۱۰ تومن عطرای برند لاگوست چک کنید
وقت به خیر ، ابتدا باید بگم بسیار کار خوبی می کنین که هم براشون خاطره سازی می کنین و هم باعث خوشحالیشون میشین. مبارکشون.
ایشون کارهای فرش و تازه دوست دارن و البته پرسیوال اصطلاحا کار شامپوییه و کلینه،سدلی هم یه کار خنک و سیفه.
اگه بودجه شما کمی بیشتر می بود
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue رو پیشنهاد می کردم که اون هم یه کار خنک فرش و تمیزه. شبیه به بلو د شنله کمی که اون هم یه کار خوش پسند و شیکه.
تو درجه کمتر از لحاظ قیمتی
#دیویدوف کول واتر پارفوم Cool Water Parfum رو توصیه می کنم. دقت کنین پارفومه ،اینتنس و ساده نیست. رایحه ایی بین ایو سن لورن وای و چند کار دیگهاز دیور و شنل داره. خیلی با کیفیت اروپایی و شیک و البته عطر امضای خودم تو شش ماه اول ساله. همه پسنده.
تو بودجه کمتر من کار
#لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White رو پیشنهاد می کنم کاری که حال خوب کن، چند لایه، فرش و تازه و البته ترش و تازه اس ، خیلی ها عقیده دارن پارفوم د مارلی برای کار گالووی از این ادکلن فرانسوی الهام گرفته.
برقرار و شاد باشین
سلام
Banana republic vintage green اگر پیدا کنید.
لالیک ها و بنتلی ها
#بروت پرفیومز پرستیژ بروت مردانه Brut
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
#پارفومز د مارلی گرینلی Greenley
سلام و درود بهترین گزینه ها
مجتبی جان خیلی ممنونم ازت اپیک و گرینلی هر دو خوبن ولی فکر نمیکنم بودجش برسه
سلام تا ۱۰ تومن عطرای برند لاگوست چک کنید
کاتی جان خودت کدوم یکی از لگوست ها رو پیشنهاد میدی؟
ممنونم محسن جان
بنظرم سالواتوره کیفیتش از بنتلی ها بهتر باشه
لالیک اسپرت چطوره؟ میشه کل سال استفاده کرد؟
ببن ازارو کروم و لالیک اسپرت پیشنهادت کدوم یکیه؟
وقت به خیر ، ابتدا باید بگم بسیار کار خوبی می کنین که هم براشون خاطره سازی می کنین و هم باعث خوشحالیشون میشین. مبارکشون.
ایشون کارهای فرش و تازه دوست دارن و البته پرسیوال اصطلاحا کار شامپوییه و کلینه،سدلی هم یه کار خنک و سیفه.
اگه بودجه شما کمی بیشتر می بود
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue رو پیشنهاد می کردم که اون هم یه کار خنک فرش و تمیزه. شبیه به بلو د شنله کمی که اون هم یه کار خوش پسند و شیکه.
تو درجه کمتر از لحاظ قیمتی
#دیویدوف کول واتر پارفوم Cool Water Parfum رو توصیه می کنم. دقت کنین پارفومه ،اینتنس و ساده نیست. رایحه ایی بین ایو سن لورن وای و چند کار دیگهاز دیور و شنل داره. خیلی با کیفیت اروپایی و شیک و البته عطر امضای خودم تو شش ماه اول ساله. همه پسنده.
تو بودجه کمتر من کار
#لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White رو پیشنهاد می کنم کاری که حال خوب کن، چند لایه، فرش و تازه و البته ترش و تازه اس ، خیلی ها عقیده دارن پارفوم د مارلی برای کار گالووی از این ادکلن فرانسوی الهام گرفته.
برقرار و شاد باشین
خیلی ممنونم اریک جان از پیشنهاد و راهنمایی خوبت
سلام
Banana republic vintage green اگر پیدا کنید.
لالیک ها و بنتلی ها
سپاسگزارم پوریا جان