سلام امیدوارم تو این روزایی که انقدر گرونی هست حالتون خوب باشه روزایی که میریم قیمت عطرارو نگاه میکنیم و برق از سرمون میپره،میشه با این وضعیت خوب بود؟نمیدونم.
به هرحال سوالم از خانم ها و اقایان این جمع این بود که اونتوس هنوزم براشون جذابه؟
من دوسال پیش اونتوس بلایند بای کردم و از رایحهش خوشم نیومد یعنی به طور کل یه بلایند بای ناموفق
خواستم بدونم برای خودم که جذاب نیست حداقل از نظر بقیه جذابه که بپوشمش؟
با درود. به نظرم عطری که برای خود آدم حداقل جذابیت رو نداشته باشه، نباید پوشید. چون در وهله اول عطر زدن برای لذت بردن خود آدمه و بعد اطرافیان.
پیشنهاد می کنم اگر زیاد مصرف نکردین و براتون امکان داره هدیه بدین(در صورتی که هنوز جعبه عطر رو دارین). اگر نه که با قیمت پایین تر بفروشین...
درود
سلیقه ای هست ولی در کل اونتوس انتخاب خوبی برای فصل بهاره
استاد سخی یه چیزی داره به عنوان اینکه عطر ما رو پرزنت نمی کنه ما هستیم که عطر رو پرزنت می کنیم
یعنی تن پوش میشه که بخش اولش "تن" ماست.
آخرین باری که قبل برگشت به ایران داویده رو دیدم، درست دو روز قبل از برگشت بود، پسری قد بلند ولی با هیکل متوسط، با کاپشن چرم نازک اومده بود با یه موتور مشکی من اسم موتور رو نمی دونم چون نمی شناسمشون اما اسپرت بود، ته ریش داشت طبق معمول دعوتم کرد به کافه، کنار دریاچه تو کافه نشسته بودیم کافه ایی رو دریاچه لوگانو، درست مشرف به پورت کشتی های مسافربری که بین پارادیسو و لوگانو رفت و آمد می کنن.
داشت برام از برنامه هاش می گفت و اینکه با دختری که چندین بار برخورد داشت دیت داشته، می خندید از این که اسم گربه دختره هم اسم با داداشه و با اون آهنگ ترند اون سال که پِدرو بود هم اسمه، پدرو پدرو پدرو پِ 🤣
خلاصه اینکه مابینش می گفت آره سر دیت اونتوس زدم، و دختره هم خیلی از بوش خوشش اومده بود.
حالا حساب کن داویده میلانیزه اس و ایتالیایی میون ده هزار عطر، اون دختره هم بوی اونتوس براش اورریتت نبوده، پس داویده بود که اون عطر رو پرزنت کرده
حالا این اونتوس و پرزنت رو ببر مقایسه با یه مرد بوی تند عرق تو دهنت تو شلوغی مترو به سنت صادقیه بوی تند عطر رولی آونطوس که تو دروازه دولت خریده و اصلا نمی دونم چرا همشون یه نت اضافه سبز بوی شوید له شده به همراه بوی پلاستیک توشونه. خب تو متعاقبا می گی اه دیگه این دیگه خز شده.
پراید هم کیا هست و اخرین مدل کی ۵ هم کیا هست.ولی خب...
بویی اشناست و دیگه بکر نیست اما هنوزم از نظر من جذاب و عالیه. اگر در طول روز ۴۰ نفر اونتوس زده باشن و از جفتم رد شن بازم لذت میبرم و باعث نمیشه از جذابیت این عطر کاسته بشه برام. مگر اینکه خودتون بوشو نپسندید که مسالش جداست.
با درود. به نظرم عطری که برای خود آدم حداقل جذابیت رو نداشته باشه، نباید پوشید. چون در وهله اول عطر زدن برای لذت بردن خود آدمه و بعد اطرافیان.
پیشنهاد می کنم اگر زیاد مصرف نکردین و براتون امکان داره هدیه بدین(در صورتی که هنوز جعبه عطر رو دارین). اگر نه که با قیمت پایین تر بفروشین...
تو کلکسیونم هست عطریو نمیفروشم من برای هدیه هم مطمعنم اگر بدم به اشناهام میگن این چیه موندگاری نداره که😂
پنج تا دایی و سه تا پسر عمه و دوتا پسر خاله و یدونه پسردایی دارم که همشون یه کلاب د نویت به عنوان عطر امضا دارن البته یکیشون تنوع داده و کلاب پرسیوس خریده.
ولی شک نکن اونتوس اورجینال حتی اگه فضای آشنایی رو تداعی کنه قرار نیست کسی با خودش بگه طرف چه بوی خز و بدی میده ، اینطور نیست و صد در صد برای اکثریت مردم جذابه.
سلام
با اینکه اونتوس از کارهای اثر گذار در صنعت عطر بود اما خود من هم با اینکه مدتی داشتم و اتفاقا بازخوردهای خیلی خوبی هم برام داشت اما هیچوقت اونقدر جذبش نشدم.
به نظرم اگر با رایحه ارتباط نگرفتی، عطر دیگه ایی رو خرید کن. اما اونتوس قطعا هنوز برای خیلی ها جذابه و فکر میکنم هنوز بشه بازخورهای خوبی باهاش گرفت.
اونتوس از اولم برای من جذاب نبود
سمت هایپ شده ها نرید حیف خیلییییی کارای خفن تر و بهتری هست برای استفاده کردن
درود
سلیقه ای هست ولی در کل اونتوس انتخاب خوبی برای فصل بهاره
خیلی ممنون که نظر دادین سپاس
استاد سخی یه چیزی داره به عنوان اینکه عطر ما رو پرزنت نمی کنه ما هستیم که عطر رو پرزنت می کنیم
یعنی تن پوش میشه که بخش اولش "تن" ماست.
آخرین باری که قبل برگشت به ایران داویده رو دیدم، درست دو روز قبل از برگشت بود، پسری قد بلند ولی با هیکل متوسط، با کاپشن چرم نازک اومده بود با یه موتور مشکی من اسم موتور رو نمی دونم چون نمی شناسمشون اما اسپرت بود، ته ریش داشت طبق معمول دعوتم کرد به کافه، کنار دریاچه تو کافه نشسته بودیم کافه ایی رو دریاچه لوگانو، درست مشرف به پورت کشتی های مسافربری که بین پارادیسو و لوگانو رفت و آمد می کنن.
داشت برام از برنامه هاش می گفت و اینکه با دختری که چندین بار برخورد داشت دیت داشته، می خندید از این که اسم گربه دختره هم اسم با داداشه و با اون آهنگ ترند اون سال که پِدرو بود هم اسمه، پدرو پدرو پدرو پِ 🤣
خلاصه اینکه مابینش می گفت آره سر دیت اونتوس زدم، و دختره هم خیلی از بوش خوشش اومده بود.
حالا حساب کن داویده میلانیزه اس و ایتالیایی میون ده هزار عطر، اون دختره هم بوی اونتوس براش اورریتت نبوده، پس داویده بود که اون عطر رو پرزنت کرده
حالا این اونتوس و پرزنت رو ببر مقایسه با یه مرد بوی تند عرق تو دهنت تو شلوغی مترو به سنت صادقیه بوی تند عطر رولی آونطوس که تو دروازه دولت خریده و اصلا نمی دونم چرا همشون یه نت اضافه سبز بوی شوید له شده به همراه بوی پلاستیک توشونه. خب تو متعاقبا می گی اه دیگه این دیگه خز شده.
پراید هم کیا هست و اخرین مدل کی ۵ هم کیا هست.ولی خب...
ممنون از وقتی که گذاشتی افتاد برام مرسی😂