Anita Anita
12
1405/02/15

بهترین عطر وانیلی و پودری و با گل های سفید؟

درود بر اعضای عزیز این خونه معطر✨

دوستان همیشه بهم لطف داشتید و کلی از نظراتتون توی پرسش های قبلیم فیض بردم منتهی اینسری باز یه موردی پیش اومده و به کمکتون دوباره نیاز دارم🫠🙏🏻

من دنبال یه عطر زنانه ام که نت های اصلی و غالبش وانیلی پودری و گل های سفید باشه مثل یاس و مریم... پچولی نداشته باش و چوبی نباشه اگرم هست در درای داونش باشه🫠  

فقط رایحه وانیل و پودری و گل های سفید توش خیلی قوی باشه و توی درای داون ها نیوفته ( منظورم از پودری هم بیشتر نت زنبق هستش)

هر پرفیومی که من میشناسم این سه رایحه رو همزمان نداره ممنون میشم بنده رو در انتخاب عطر مورد نظر یاری کنید🫠🙏🏻🌹

ممنونم از همگی و مدیریت محترم سایت عطر افشان ✨💗

[EDITED] 1405/02/15 21:16
Eric Revo Eric Revo
1405/02/15

وقت به خیر

Dior Addict #دیور ادیکت Dior Addict 

Valentino Donna Born In Roma Intense #والنتینو دونا بورن این روما اینتنس Valentino Donna Born In Roma Intense 

جفتشون ادکلن وانیلی با قلبی از جسمین هستن 

کاتی کاتی
1405/02/15

سلام♡

Coconut Passion Victoria's Secret #ویکتوریا سیکرت کوکونات پشن Coconut Passion Victoria's Secret 

بولگاری اینسیمه | Bvlgari Insieme

Anita Anita
1405/02/15
در پاسخ به Eric Revo :

وقت به خیر

Dior Addict #دیور ادیکت Dior Addict 

Valentino Donna Born In Roma Intense #والنتینو دونا بورن این روما اینتنس Valentino Donna Born In Roma Intense 

جفتشون ادکلن وانیلی با قلبی از جسمین هستن 

ممنونم از نظرتون🌹

جفتشونم عالین🤌🏻

Anita Anita
1405/02/15

ممنونم عزیزدلم😃💗

ولنتینا دقیقا همونیه که میخوام 😃😍

لاو توبرز حیف پودری نیست بیشتر خامه ای ولی عاشقشم🫠🤌🏻💗

Anita Anita
1405/02/15
در پاسخ به کاتی :

سلام♡

Coconut Passion Victoria's Secret #ویکتوریا سیکرت کوکونات پشن Coconut Passion Victoria's Secret 

بولگاری اینسیمه | Bvlgari Insieme

سلام قشنگم✨

کاتی جان اینارو تست نداشتم متاسفانه ولی جالبه که کوکونات پشن کلا یه نت داره و همونم قشنگ و وانیلیه🤌🏻🫠✨

مرسی ازت عزیزم💗

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟