زیباترین باتل متعلق به کدام عطره ؟
همین طور زشت ترین ؟4۰
ویوالاجویسی رو شما تست داشتی کاتی خانوم شبیه کدام عطره ؟
یکم شبیه به ، بن بن و گرن بالو هستش
ویوالاجویسی رو شما تست داشتی کاتی خانوم شبیه کدام عطره ؟
خودتون چی ؟ بنظرتون کدوما، زشت ترین و قشنگ ترین شیشه دارن؟
والا عرضم به حضورت که من هیچ وقت فلسفه این شیپ و طراحی رو نفهمیدم مطمئنا اگه واضح حرف بزنم تایید نمیشه ولی این دیگه چه کوفتیه آخه
یه چیز جالبم هم اینکه طراحی کفش کرولینا هررا تو بین کاربرای خارجس جزو زشت ترین ها قرار می گیره ، من که زشت نمی بینمش
سلام ، از نظر من باتل های پنهالیگونز خیلی زیبا هستن
به طور کلی لاین اروس ورساچه، عطرهای امواج و لاین اومو والنتینو رو دوست دارم.... بدترین هم تو عربی ها بگردین کم نیست.. آمدن خیلی شیک کنن و هنر بخرج بدن ولی کار رو خراب کردند.. مثلا لاین اودیسی آرماف که مثل قمقمه هستش...
زشتترین:
لاین اینویکتوس و وان میلیون.
زیباترین:
سری باغهای هرمس، لاین ورساچه اروس و تمام باتلهای بای کیلیان.
خودتون چی ؟ بنظرتون کدوما، زشت ترین و قشنگ ترین شیشه دارن؟
زشترین شیشه اورتو پاریسی کیوم ،ناسوماتو بلک افغانو
زیبا ترین شیشه ها از نظر من کلایو کریستین آبی رنگ ، والایا ،مارلی التایر ،جورجیو آرمانی مالاکایت ،له اینتردیت قرمز رنگ جیوانچی ،ویدیان لاندن
سلام و درود دوست خوبم
قشنگ ترین
#لویی ویتون افترنون سوییم Afternoon Swim
#تام فورد فاکینگ فابولوس F**king Fabulous
اینایی که گفتم وقتی از نزدیک دستت میگیری خیلی زیبا هستن مثل گوشی ایفن میمونه حس خوبی بهت میده
بتل زشت هم چیزی به ذهنم نمیرسه
به طور کلی لاین اروس ورساچه، عطرهای امواج و لاین اومو والنتینو رو دوست دارم.... بدترین هم تو عربی ها بگردین کم نیست.. آمدن خیلی شیک کنن و هنر بخرج بدن ولی کار رو خراب کردند.. مثلا لاین اودیسی آرماف که مثل قمقمه هستش...
امواج کلا شیشه های خیلی خوشگلی داره
عطر سحر لطافه نیگا کنین چه عجیب غریبه🤣🤣