سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.
احسنت امیر جان👏
تولد فاتح قلب های عطرافشانیا هم مبارکمون باشه❤
سبحان دمِ جواهر نشان ، جوان رعنا
ارادت ها🙂
نفس و نفَس معطرت جاودان🙂
جناب آقای سخی عزیز،
زادروزتان خجسته. در این مدت کوتاهی که افتخار آشنایی با شما استاد گرانقدر را داشتم، لطف و انرژی مثبتتان بسیار دلنشین بود و به من ارادتی عمیق بخشید.✨💗
برای شما در سال پیش رو، آرزوی سلامتیِ روزافزون، آرامشی عمیق، دلخوشیهای بیشمار، و برآورده شدنِ تمامِ آرزوهای نیک و دعاهای خیرتان را از خداوند منان خواستارم.✨
همواره سلامت و پیروز باشید✨🌹😃
آنیتای زیبا روی طناز و تن ناز
درودها و ارادت ها تقدیم شما🙂
آری ، خاطراتمان کوتاه است لیک به عمیقیِ چشمان شماست !
که هندسه ی خلق اش نزد بزرگترین زیباساز هستی مهندسی گشته ست !
سپاس بابت تنقیش آرزوهایی منقش به معماری شمای زیباپرداز 🙂
درود و شادی هاتون رویین جناب رنجبر
لطف شما است. از بی قیمت ترین دارایی تون گذاشتید برای خوندن. از آفتابی های این زندان زمین همین کافی که کسی رو داشته باشی تا انقطاع هات رو بخونه. با گران بهاترین لحظاتش.
خوشبختی یک نفرین هولناکه. چیزی یا کسی رو داری که حالا اگر نباشه جهان های تو هم فرو می ریزه. پس بمونید. چون با کمترین مهری به مردمان براشون جهانی می سازید که بسا تا دیروز نداشتند..
لطف شما است به همگی عزیزان منجمله من و سپاس بی مرز..
به واسطه پیام شما متوجه تولد ایشون شدم.
تولد سخی عزیز به ثروت و سلامت و صلابت.
متولد ماه پرتو ایزد، به سامان گر ِ راستی و نظم گنبد هستی.
رهای عزیزم
آری ، چه راست گفتی !
ثروت ، ما راست ، که غنی گشته ایم به حضور چون تویی !
سلامت ، ما راست ، به نشستن ذیل سایه کلمات ات ، که رمزگشای سر کائنات است ، به مهری یت !
و صلابت ، ما راست ، به نگهداری و حفظ عطور نگاشته هایت در دل هامان که : قسم به قلم و آنچه مینگارد !
به لذت تقدیس حی شدن بغسل یحیی و سپاس خشک شدن به پروازی سریع در سماء رقص سماء !
آری🙂
🎉🥳Happy birthday uncle sakhi
سورنا مقدم عزیزم
که نام ات راوی تقدم ما ایرانیان است ز هر بابت !
جوان زیبا تن و زیبا دل که هر دو بزرگ اند در وراء و ماوراء ، این سوی و آنسوی ، همه به وسعت معنا و نیکی ها !
ارادت ها🙂
زیو سخی ، جنتلمن و خوش پوش و خوش بو
زادروزت شادباش، بسیار فرد مهربان و با شخصیت و خوش برخکرد هستین مانا و پایا باشین
جوان رعنای شاد ، اریک شیکپوش سخن ما !
جوان دنیا دیده و مجرب شده به : رقص و شادی و حرکت !
که بزرگترین دانشمندان گیتی ، گشادند سِرّ هستی را به یافتنِ : تارهایی که نامشان را تارهای رقصان گذاردند ، ریزترین اسرار خدا را ، که تمام هستی ازین تارها منشاء گرفته اند و ازین است که : تمامی جهان میگردند گرد هم به رقص ، شادی و حرکت !!
که این دنیای مجازی را اگر متوقف کنی ، به یکباره محو شود !
همچون جسم ما که اگر تریلیاردها مولکول آن را متوقف کنیم و از حرکت باز ایستانیم ، آنوقت ابر الکترون ها محو شوند و تنها سر سوزنی از جمیع پروتون ها و نوترون های ما ماند که تازه ایشان نیز از حرکت نوترینو و پوزیترون ها شکل گرفته اند که اگر ایستند ، همان سر سوزن هم غیب و محو شود !
ازین است که گویند : محو شو تا به سِر غیب مسرور شوی🙂
حال ، تو همه ی اینها را به عمل آزموده ای به رقص و شادی و حرکت !
و شادباش را به همه توصیه کنی به سخاوت طبع ! زنده باد !
پخته شده ای از سفرها ، آفرین جوان رعنا🙂
جناب سخی بزرگوار
زادروزتون پرتکرار
براتون عمری طولانی و زیبا ، پر از اتفاقات قشنگ و شور انگیز آرزومندم🌺🌺🌺🌺
سرکار خانم ماری زیبا ، ظریف و شیکپوش و هارمونی دان به شیکپوشی
ارادت بسیار
سپاسگزارم سرکار بانوی حباب دل و ظرافت مدار
جایی که همه گرفتار دنیایند ، نشسته به خلوت دل و نوشیدن قهوه ای با او و نیوشیدن از اسرار او🙂
شکر بابت الطاف شما و قلب مهربانتان🙂
به بههههه
عمو سخیِ اردیبهشتی :)
مبارک ها باشه. عموجان اگه این متنو میبینی میدونستین منم اردیبهشتی ام؟ :)
هم خیلی تعجب کردم و هم خوشحال شدم که شخصی چون شما در این ماه متولد شده. فکرشو نمیکردم. البته باید از جمع آوری دکانت و سمپل ها حدس میزدم با یه اردیبهشتی واقعی طرفیم :دی
صد سال به این سال ها
مهیار عزیزم ، یار ماه
درودها🙂
اتفاقا نیک میدانستم !
اردیبهشتیان ، که مدام یاد وطن کنند ( آن وطن اصلی ) ، چه بلند چه کوتاه ، همگی راست قامت و متعادل اند در اندام ! یعنی از اندام متعادل ایشان ، قد ، سر ، دست و پاها و نیمتن ، جدا از خصوصیات و اخلاق ، ناپرستی دنیا و مافیها ، میتوان براحتی کشف کرد🙂
نظم و انضباط ، مجموعه داری که اشاره کردی🙂
باعث افتخار است ، ارادت ها
جناب هاشم پور عزیزم
چه دعایی کنمت بهتر ازین
که خدا پنجره باز اطاقت باشد
عشق محتاج نگاهت باشد
عقل لبریز زبانت باشد
و دل ات : وصل خدایت باشد🙂
ارادت ها و سپاس ها🙂
سلامها و درودها بر استاد عزیز جناب سخی بزرگوار🌹
قلمی گیرا،دستنوشتههایی زیبا♥️
زادروزتان بسیار بسیار مبارک استاد گرانقدر✨
ارادت ها و درودها بهراد عزیزم
جوان بالابلند و بلند پرواز🙂
و سلیقه مدار و کارشناس در پریدن با مایعات معطر 🙂
سپاس بسیار بابت الطافی همیشگی
سلام و درود بر شما، جناب رنجبر عزیز.
سپاس بابت باز کردن این تاپیک.
واقعا بودن و قلم زدن و رقم زدن توسط شما عزیزان، در گوشه و کنار این سایت وزین و محترم، باعث دلگرمی بنده و صد البته همگی ماست. امیدوارم بمانید همیشه.. با مهر و به مهر بنویسید و بسرایید.
تولد آقای سخی حقیقتا همیشه تو خاطرم میمونه؛ چرا که من و ایشون در یک روز به دنیا اومدیم. البته من مقداری عجول بودم؛ دقیقا یکماه زودتر به دنیا اومدم.
تولدشون مبارک همگی ما. پدر عزیز این خانه ان🤍💫
عجب !
پس تو فروردینی هستی ای دختر زیبا ، که از دیوار راست بالا میروی 😄
این خصوصیت فروردینیان است ! خستگی نمیشناسند ، هرچند که موقع استراحت ، رها میشوند 😄
براستی از دیوار راست بالا روند و مدام در تحرک اند و حرکت !
مباد افروخته شوند که آتش اند و زبانه میکشند ! خدا رحم کناد به اطرافیان😄
آرایش بر صورت زنانشان مینشیند به تغییری کلی ، هرچند بی نیازند از آن ، لیک اگر کنند تغییری بنیادین کنند گویی کسی دیگر اند !
و شیطنت کن 😄 این کودکان بی ریای طبیعت خدا !
و آری ، شش ماهه آیند😄
مادرم میگفت همه نگران بودیم که روزها از اتمام ۹ ماهگی ات گذشته بود و نمی آمدی ! حتی ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت هم عبور کردی و شاید ازین شد که قریب به ۷ کیلو بودی 😄
گفتم حق نداشته ام واقعا ؟؟ آخر این دنیا هم محل آمدن و بودن است ؟؟
گر آمدنم به من بُدی ، نامدمی
ور نیز شدن به من بدی ، کِی شدمی !!
به زین نبُدی که اندرین دیر خراب
نه آمدمی نه شدمی نه بدمی 😄
این خیام نابغه 😄
بزرگ که شدم کارت تولدم را که بر آن مُهر غیر طبیعی زده اند😄 را ، همراه اولین لباسهایم ، مادرم در یک جعبه ویژه بهم داد ! که هنوز دارم !
مرخص نکرده بودند ما را ، منتقل کردند به اطاقی بزرگ با تمام امکانات و اجازه ملاقات ، تا پدرم از ماموریت تهران مراجعت کند کرمانشاه ! بعد یک هفته آمد ، او را گرفتند به آزمایشات ، ما را رها کردند رفتیم منزل😄
مادرم میگفت به زور دقایقی تو را میآوردند به خوردن شیر و فوری میبردند نزد پرستاران و پزشکان 😄
هر چه میگفتم فرزند مرا بیاورید ، یعنی چه ، چه میکنید ، میگفتند نگران نباش و صبور باش فلانی ، تازه زنگ زده ایم از دیگر زایشگاهان نیز آمده اند😄
از همین است که از جمع و جمعیت فراری ام ، از همان روز ورود دستگیرم کردند توی این دنیا 😄
مادرم میگفت ۴ سال بعد که برادرت دنیا آمد ، پدرت آمد به دیدار ، با وجودیکه قریب به ۴ کیلو بود و هنوز هم بیش از طبیعی بود لیک پدرت گفت : این دیگر چیست ، آنقدر کوچک است که میتوانم او را در جیب کت ام بگذارم و به خانه ببرم 😄
حال پرسش مهم در خصوص اینهمه تفاوت ها در نوزادان تازه وارد : دلیل این تفاوتها در بزرگی و کوچکی ، ظرافت و درشتی ، زیبایی و زشتی ، ساکتی یا شلوغی ، مهمتر : بیماری و سلامت در چیست ؟؟
در ژن است ؟؟
درست میگویند آیا که نوزادان بی گناه به این دنیا آیند ؟؟ پس این درجه از اختلاف در سلامتی از کجاست ؟؟ از خدای "عادل" ماست ؟!
اینگونه که خدای مهربان و عادل ما ، بدهکار میشود بر بسیاری و آن دنیا باید کلی پاسخ دهد و عذرخواهی کند که حواسش جمع نبوده است !😄
بر آن هم اندیشه کنید و هم تفکر !
ارادت ها دختر زیبا
یکی از درست ترین جملاتی که شنیده شده این است : هیچ چیز درین دنیا تصادفی نیست !
برخی خصائص را ژن مسئول است ، حال چه چیزی ژن را تعریف کند ، یعنی یک پله و سپس پله های قبل از ژن کدامانند ؟! ژن علت نیست ، خود معلول است از علائلی و علت هایی🙂
سپاس بابت تبریک ات ، من نیز بر تو تبریک گویم ، که این دنیا با ورود تو و شماهای دیگر از فرشتگان ، دنیایی زیباتر و قابل به تحمل تر شده ست 🙂
ارادت ها دختر زیبا