دوستان یه سوال نیمچه تخصصی...
خارجی ها تفاوت نت عنبر و کهربا رو چگونه مشخص میکنند یا چطور متوجه میشن وقتی که هر دو نت رو با املای Amber مینویسند ؟!
دوستمون اون سنگ کهربا رو با عنبری که از صمغ درختان می گیرن با amberi که تو دنیای عطر استفاده می شه به کل لشتباه گرفتن
به قولی قیمه ها ریخته شده تو ماست ها، عجالتا اگه تو گوگل به فارسی سرچ کنین تفاوت عنبر با کهربا در عطر سایتی در زمینه عطر و ادکلن بالا میاد که به تفصیل گفته داستانش چیه،
شما می گین اون amber که به شکل سنگ نارنجی تو بیس نت های فرگرنتیکا میاد چیه، اون آکورد کهرباییه یعنی این ادکلن تو بیسش بوی کهربایی داره این کهربا با سنگ کهربا نباید اشتباه گرفته بشه، این کهربا اسم یه آکورده یعنی ترکیب چند نت، سنگ کهربا یه داستان دیگه اس.
عنبر هم که تو فارسی ما به استفراغ نهنگ می گیم که مثل مشک که از آهو بود منشا حیوانی داشت ، بعد تو ازمایشگاه یه ماده شیمیایی ساختن به اسم امبروکسان که کار اونو بتونه انجام بده.
پس اون چیزی که ما میگیم عنبر به دید اون نهنگه میشه ambroxan که تو فرگرنتیکا هست
اون چیزی که شبیه سنگ سیاه و قرمزه میشه اکورد کهربایی ،که اسمش تو انگلیسی amberاه.
دنبال ترجمه فارسیش نباش که صمغ درخت میشه یا سنگ تو اتشفشان، بخشی که برات مبهمه برای خارجی هاس که توضیح دادم
متوجه اصرار شما و فرافکنی که بقیه غلط میگن نمیشم.
خیلی ساده یه amber سرچ کنید به جواب میرسید.
صمغ درختان سوزنی فسیل(طی سالیان تحت فشار قرار گرفتن) میشه در نتیجه سفت مانند سنگ میشه به این ماده در فارسی کهربا یا سنگ کهربا میگن که هم به خاطر بو هم ظاهرش به عنوان جواهر استفاده میشده، هیچ ربطی هم به آتشفشان نداره در حقیقت یک سنگ آلیه نه معدنی.
با توجه به اینکه در حال حاضر اکثرا مواد استفاده شده در عطرسازی صناعی هستند مجموعهای از نت ها میتونن فضای کهربایی و تداعی کنند که همان آکورد کهرباییست.
دوستمون منظور من هستم؟...
خیر منظورم شما نبودین فرد دوم بوده
متوجه اصرار شما و فرافکنی که بقیه غلط میگن نمیشم.
خیلی ساده یه amber سرچ کنید به جواب میرسید.
صمغ درختان سوزنی فسیل(طی سالیان تحت فشار قرار گرفتن) میشه در نتیجه سفت مانند سنگ میشه به این ماده در فارسی کهربا یا سنگ کهربا میگن که هم به خاطر بو هم ظاهرش به عنوان جواهر استفاده میشده، هیچ ربطی هم به آتشفشان نداره در حقیقت یک سنگ آلیه نه معدنی.
با توجه به اینکه در حال حاضر اکثرا مواد استفاده شده در عطرسازی صناعی هستند مجموعهای از نت ها میتونن فضای کهربایی و تداعی کنند که همان آکورد کهرباییست.
درست می گی هادی جان من منظورم در دنیای حارج از عطر و ادکلن نیست ، منظور بنده واژه amber تو ادکلنی مثل استرانگر ویت یو هست که منظورش اینه این کار رایحه کهربایی داره کهربایی بودن یه کار یه آکورده که ترکیب چند نته، کار یه سنگ نیست صرفا ،ممکنه وانیل در کنار چند بوی دیگه این ترکیب رو درست کنه. بعد مگه من ادکلن فروشم یا اینجا پولی چیزی اگه هست بگو ما بگیریم ، یا من اشتباه می کنم یا نه که بعدش با بحث و تحقیق می بینیم مثلا بله اطلاعات اشتباه بوده و می گیم فرافکنی می گی فکر می کنن چکی چیزی به بانک دادیم اینجا. من به شما نپریدم شما به من گفتین و من پاسخ دادم. مثل من می تونین نظرتون رو بگین فرد میره تحقیق می کنه می بینه منم که گفتم بره گوگل سایت بررسی عطر ایرانی هست که توضیح داده.
گفته شما در مورد صمغ کاملا درسته و شما دارین درست می گین ایشون داره میگه amber از انگلیسی چیه کهرباس یا عنبره نگفته عنبر از چی به دست میاد یا کهربا چطوری به دست میاد.
Amber تو ادکلن ها منظور رایحه کهرباییه که آکورده. ترکیب چند نت. همین