Mohammad B Mohammad B
9
1405/02/14

بازخورد از طرف خانوم ها

هم آقایون بگن بیشترین کامپلیمنت ( تعریف و تمجید و بازخورد ) رو با چه عطری از طرف خانوم ها گرفتن و هم خانم ها بگن برای قرار عاشقانه و یا کلا چه عطری رو دوست دارن رو تن آقایون استشمام کنند 

مهرداد مهرداد
1405/02/14

درود

مقوله بازخورد خصوصا از جانب خانم ها کلا متفاوت از عطربازی هست.

من شخصا تا به الآن از عطرایی مثل کویوم ، ترونی ، لووه ۷ انونیمو ، بنتلی اینتنس ، آمواج اپیک و جورنی و .... ( مثال زدم تا بگم چه عطرایی منظورم بود ) بازخورد مثبتی نگرفتم حقیقتا

مگر استایل مخصوصش ،فصل مخصوصش ، تایم مخصوصش باشه و حالا یه نفر اتفاقی بگه عه عطرت جالبه !

در همین حد و نه بیشتر

خانم ها عطرای سر راست خوشبو رو می پسندن و بازخورد میدن.

بیشترینش هم هنوز حتی عطرهایی توی تم بویایی اونتوس ، جیو پروفومو ، لالیک انکر اسپرت و... این دست عطرها هست که بازخورد آور هستن .

عطرهای خنک و مرکباتی و آکواتیک .

فروهر فروهر
1405/02/14

سلام ، بعضی ها غرور شون اجازه نمیده از عطرت تعریف کنند نمیخوان به زبون بیارن ، ولی خب گاهی از قیافه طرف مشخصه که از همچین رایحه ای هنگ کرده ☺️

سلام 

خانمها اکثرا ادکلن های تقریبا کلاسیک دوست دارن 

یعنی آقاهه همچین بویی بدن،فکر کنم یاد قدیما میوفتن حال میکنن،البته بگم ادکلن های تقریبا کلاسیک 

یعنی واسه ۲۰ الی ۳۰ سال پیش نه ادکلنی مثل آرامیس ۹۰۰ قدیمی یا آرامیس قهوه ای خیلی قدیمی

Aila🌙 Aila🌙
1405/02/14

من عطرای مش..روبی رو روی تن یه آقا میپسندم🤷🏻‍♀️

Angles share❤️‍🔥

در پاسخ به Aila🌙 :

من عطرای مش..روبی رو روی تن یه آقا میپسندم🤷🏻‍♀️

Angles share❤️‍🔥

Eric Revo Eric Revo
1405/02/16

عجیبه اما کارهای تام فورد رو می پسندن مثلا توسکان لدر ، ف فبیولس و بلک لاکر ، البته تو اروپا بیشتر خانم ها کارهای گورماند رو روی تن پارتنرشون می پسندن اما ایران بیشتر کارهای شیک مردونه رو

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟