سلام دوستای عزیز🤍🌷
چند وقتیه راجب عطر ممو مدورای توی عطرافشان خیلی مطلب خوندم و اقایون خیلی پیشنهادش میدن
حتی من سوال کردم جذاب ترین عطر زنانه که از بوییدنش سیر نمیشید و میتونه اون لحظه رو براتون به یاد موندنی کنه و خیلی از اقایون پیشنهادشون ممو مدورای بود
چند سوال داشتم راجبش:
_واقعا عطری هست که سرشار از زنانگی باشه؟
_سوال از اقایون؟ این عطر رو توصیف کنید و بگید روی تن یه خانم استشمام کنید چه حسی ازش میگیرید؟
خانم ها اگه استفاده کردید بگید چطور بوده و چه بازخوردی داشته؟
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید خوشحال میشم راهنمایی کنید
🧁🍓
من رایحه یاس رو خیلی دوست دارم و یاس در این عطر به بهترین شکل ممکن با زنانگی پیوند خورده. رایحه یه حالت کرمی و اروماتیک خیلی جذاب داره که عین حس گرمای خورشید روی پوست تو یه روز بهاری لذت بخشه.
به نظر من این عطر انرژی زنانه رو به بهترین شکل ممکن در غالب رایحه ترسیم کرده
من رایحه یاس رو خیلی دوست دارم و یاس در این عطر به بهترین شکل ممکن با زنانگی پیوند خورده. رایحه یه حالت کرمی و اروماتیک خیلی جذاب داره که عین حس گرمای خورشید روی پوست تو یه روز بهاری لذت بخشه.
به نظر من این عطر انرژی زنانه رو به بهترین شکل ممکن در غالب رایحه ترسیم کرده
ممنونم اقای امیررضا
دقیقا من دنبال رایحه ای هستم که تماما زنانه باشه 🌸
تاراجان ممنونم بابت سوالی که پرسیدین.
همچنین اگر میشه از این فضا استفاده کنم و از همه ی افرادی که تجربه بوییدن اصل این کار رو دارن میخواستم بپرسم آیا به نظرشون شباهت خیلی کمی در بین این عطر و عطر گورجس گاردنیا گوچی حس میشه؟ من امروز تجربه ی بوییدن یک نسخه ی فیک از این عطر داشتم که به گفته ی فروشنده شباهت بالایی به عطر اصلی داره. عطر های دیگه ی فروشنده هم شباهت خوبی به عطر هایی که میشناختم داشت. ولی نمیتونم بین مدورای اصلی و نسخه ی این فروشنده مقایسه کنم
تاراجان ممنونم بابت سوالی که پرسیدین.
همچنین اگر میشه از این فضا استفاده کنم و از همه ی افرادی که تجربه بوییدن اصل این کار رو دارن میخواستم بپرسم آیا به نظرشون شباهت خیلی کمی در بین این عطر و عطر گورجس گاردنیا گوچی حس میشه؟ من امروز تجربه ی بوییدن یک نسخه ی فیک از این عطر داشتم که به گفته ی فروشنده شباهت بالایی به عطر اصلی داره. عطر های دیگه ی فروشنده هم شباهت خوبی به عطر هایی که میشناختم داشت. ولی نمیتونم بین مدورای اصلی و نسخه ی این فروشنده مقایسه کنم
خواهش میکنم عزیزم🤍🌷