Anita Anita
57
1405/02/13

عکس پروفایل و عطر؟ پس من چی😬

درود بر دوستان عزیز عطر افشانی✨

دوستان میدونم این حرکت خیلی افراطی شده ولی منم کنجکاو شدم و اگر حوصله داشتید ممنون میشم واسه منم بگید😅

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به علیرضا :

حقیقتا سر رشته ای از عطر های زنانه ندارم ولی

Coco Mademoiselle EDP #شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP 

حقیقتا علیرضا جان عطر خیلی جذابی از لاین شنل معرفی کردید با اینکه میگید شناختی ندارید🤏🏻😅

ممنونم از نظر لطفتون دوست عزیز😃🌹

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به Fred_S :

Narciso Rodriguez for her

(نسخه edt باتل مشکی )

به به از سری عطر هایی که از تستشم راضی بودم و دوسش داشتم 😃

خیلی ممنونم از نظرتون دوست عزیز🌹😃

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به Sobhan javaheri :

آقای کامبیز سخی،استاد کامبیز سخی عزیز،چقدر باعث افتخاره که با شما همکلام میشم،امیدوارم همیشه کنار عزیزانتون قبراق و سرحال باشید،

آدم حسودی نیستم دوستان عزیز زیادی هم لطف داشتند و پیرو همین سوال که چندی پیش پرسیده بودم شرمندم کردن،ولی شما اینجا پارتی بازی نکردید،دل کورور کورور پسران این سرزمین را به خاکستر تبدیل کردید،فقط خانم های زیبا و نیلوفر فلاحی و نسترن و آنیتا؟،امید که همچون ققنوس از دل این خاکستری که به پا کردید به پا خیزیم ولی این رسمش نبود،اما چه میشه کرد کاش میشد بگویم یادم شما را فراموش،ولی همچنان دوستون دارم استاد کامبیز سخی عزیز❤

آقای جواهری عزیز اینطوری نگید لطفا🫠🫠

منم امروز خیلی خوش شانس بودم که آقای سخی عزیز رو توی پاسخ ها داشتم و ایشون خیلی لطف داشتن به ما 🫠✨

قطعا که پارتی بازی نمیشه و در زمان مناسب راجب سایر دوستان اللخصوص آقایون عزیز عطر افشانیمون هم صحبت خواهند کرد🤌🏻😃✨   

در پاسخ به nazanin :

سلام

منم از لحاظ عکس با شما هم نظرم 

ولی بدبختی این که تو ایران هستیم 

دنبال حجب حیا و پنهان کار شدن و ریسک فلانیم

از یه خانم نمیتونیم عادی تعریف کنیم تا حرف نباشه 

پشت سرمون،و اینکه خداوند یاری کند مديريت 

نظر مارو حذف نکنن

در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

درود به شما وقت بخیر

به عقیده من عطر باید با وسواس تمام انتخاب بشه، بخصوص اگر بحث عطر امضا باشه...

عطر انتخابی و ثابت ما باید نمایانگر پیچ و خم روحی و هویتی ما و چیزی که فکر میکنیم و چیزی که دوس داریم ازمون تو ذهن دیگران نقش ببنده باشه. درواقع عطر ما هنگام ورود به یک جمع و قبل از شروع به صحبتمون شروع به صحبت کنه و فرکانس و کیفیت حضور مارو نشون بده.

با یه تصویر و بدون شناخت طبیعتا نمیشه گزینه ی دقیقی پیشنهاد داد اما چیزی که من از تصویر شما و ژست داخلش و نحوه لبخندتون برداشت میکنم احتمالا بیشتر درونگرا باشید و از نوع استایل داخل تصویر هم میشه حدس زد طرفدار استایل های مدرن و ساده و نیمه کژوال هستید.

نمیدونم چقدر درسته فرضیاتم اما اگر فرض بگیریم که درسته، برای همچنین کاراکتری عطری کمی تودار، پیچیده و عمیق در نظر میگیرم. عطری مثل Epic for Women #آمواج اپیک زنانه (آمواژ ایپیک) Epic for Women  یا L’Ile Pourpre #له لیکویید ایمجینر للی پورپر L’Ile Pourpre یا Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking . این عطر ها بنظرم در عین دلفریبی و خاص بودنشون به قدر کافی عمق، پیچیدگی و اثرگذاری خاصی دارن و به قول خودمونی انرژی زنانه بالایی دارن و میتونن هارمونی مناسبی با کاراکتر شما داشنه باشن.

البته گزینه دوم للی پورپر کمی یونیسکه.

امیدوارم مفید واقع بش و در نهایت به گزینه دلخواه برسید.

درود بر شما آقای نجاتی

بالاخره یکی از اعضای قدیمی که دلم براشون تنگ شده بود 

شرفیاب شدن احسنت به شما که برگشتین،

آقایان خانمان برگردین همتون برگردین

سلام آنیتا جان

به شما ۱۰۰درصد

ادکلن ویکتوریا سکرت بامبشل آیل

میاد

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به هاشم پور :

سلام آنیتا جان

به شما ۱۰۰درصد

ادکلن ویکتوریا سکرت بامبشل آیل

میاد

سلام و عرض ادب خدمت شما 😃

یه عطر گلی قشنگ دیگه🫠🤌🏻

خیلی ممنونم از نظرتون دوست عزیز🌹😃

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به هاشم پور :

سلام

منم از لحاظ عکس با شما هم نظرم 

ولی بدبختی این که تو ایران هستیم 

دنبال حجب حیا و پنهان کار شدن و ریسک فلانیم

از یه خانم نمیتونیم عادی تعریف کنیم تا حرف نباشه 

پشت سرمون،و اینکه خداوند یاری کند مديريت 

نظر مارو حذف نکنن

ممنونم از لطف و‌محبت شما 😃🌹

از طرفی بنظرم تعاریفی که همراه با نیت خوب و از سر مهر و محبت افراد بهمون هستش کاملا محسوسه و نمیشه برداشت بدی ازش داشت🫠

Mr Perfume Mr Perfume
1405/02/14

آنیتا عزیز من تصور میکنم  Bal d'Afrique #بیره دو بال د آفریک Bal d'Afrique برای شما خیلی جذاب باشه

و همچنین  Tuberoza #نیشان تیوب رزا Tuberoza 

از اونجایی که همیشه به دوستان و اطرافیانم پیشنهادات خیلی خوبی دادم امیدوارم برای شما هم این شکلی باشه ☺️

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به Mr Perfume :

آنیتا عزیز من تصور میکنم  Bal d'Afrique #بیره دو بال د آفریک Bal d'Afrique برای شما خیلی جذاب باشه

و همچنین  Tuberoza #نیشان تیوب رزا Tuberoza 

از اونجایی که همیشه به دوستان و اطرافیانم پیشنهادات خیلی خوبی دادم امیدوارم برای شما هم این شکلی باشه ☺️

درود و عرض ادب خدمت شما✨

متاسفانه من این عطر هارو تست نداشتم ولی از روی نت هاشون میشه فهمید چقدر روایح دلنشینی دارند و قطعا مورد پسندم هستن 🤌🏻😃

خیلی متشکرم از بابت معرفیشون دوست عزیز😅🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟