Anita Anita
57
1405/02/13

عکس پروفایل و عطر؟ پس من چی😬

درود بر دوستان عزیز عطر افشانی✨

دوستان میدونم این حرکت خیلی افراطی شده ولی منم کنجکاو شدم و اگر حوصله داشتید ممنون میشم واسه منم بگید😅

خوووب !

برای خانم های زیبا : نیلوفر فلاحی و نسترن ، بر اساس شناخت از تصویر و صورتشان ، مطالبی تقدیم کردم هرچند یک بار چنین کردم و از یک کارگاه شرکت فرار کردم از بس که مهندسین همکار که ۲۲۰ نفر بودند حمله کردند و هر کدام آلبوم به دست ( آن روزگار گوشی هوشمند نبود ) می آمدند دفتر من به پرسش :)

خصوصیات بچه هایم را بگو !

میخواهم ازدواج کنم ، تصویر این دختران ببین و بگو !

این بستگان من چگونه انسانهایی اند !

اینها همکاران خانم من اند ، چگونه اند !

و ..... !!

اووووه :)

عاقبت فرار کردم از آن کارگاه به کارگاه دیگر و به دروغ گفتم : دکتر ( رئیس شرکت ) عصبانیست ! حال آنکه دکتر نیز خود مشتری ام بود :)) دو دختر داشت و میخواست عمق ایشان بشناسد :)

این پیشگویی نیست ، یک علم بزرگ است که بسیااار سخت است ، و بیش از آن ، استعدادی خداداد خواهد !

و اما جنابعالی ، ای دختر زیبا :

اولا چشمهایت را نمیبینم که بر من بسیار مهم اند ، لیک با همین تصویر ناکامل بر من :

شما دختری خوش قلب ، عمیق ، احساساتی ، ظریف ، باسلیقه ، بی کینه ، آرام ، متین ، صبور ، حرف شنو از بزرگانی که دوستشان دارید ، خجالتی ، هوشیار ، کوشا و موفق در هر کار چون پیگیر اید ، کاری را نصف نیمه رها نمیکنید !

عاقل اید لیک عاشقیت شما بیش است به هنرها معتقد و علاقمندید ، از اهالی شعر و موسیقی هستید

اهل اندیشه اید ، احساسات شما بیش است از کفه عقلانیت !

لبخند بر لب دارید همیشه اما !

اما از درون غمها خورید بر همه کس و همه چیز !

غصه دیگران بر شما تاثیری بیش دارد !

به درد دل دیگران توجه می کنید !

در درون درگیر تناقض هستی و این افکار ، تو را غمگین کند !

در چشم دیگرانید ، بستگان ، دوستان ، همسایگان و کلا آشنایان و اطرافیان !

برخی بر شما حسادت کنند و بخل ورزند لیک شما اهل دل اید ، میبخشید و حتی فراموش میکنید ، بر ایشان خرده نمیگیرید که میدانید چرا اینگونه شده است ! آفرین !

اهل رنجش از دیگران نیستید هرچند که بر آن تفکر میکنید

اگر از کسی برنجید توان اذیت و آزارش را دارید ! همه فکر میکنند ظریف و ضعیفید لیک دومی اصلا درست نیست اتفاقا !

کمتر صحبت میکنید و بیشتر با لبخند گوش میدهید !

حرکاتتان آرام و باوقار است ، با تندی و شدت و واکنش سریع دوست نیستید !

نگاهتان نافذ است ، این را خود میدانید و معمولا به چشم کسی نگاه نمیکنید !

همه چیز شما همراه آرامش است و متانت ! کمی هم خجالت !

مردان بسیاری دوستت دارند !

حق دارند !

شما دوستداشتنی هستید به واقع :)

طولانی شد ، میترسم دوستان دیگرمان بگویند چرا مال ما این اندازه نبود :))

خب ، اما روایح :

وانیل بپوش ، یعنی عطور وانیلی و گلی !

بر عطور گلی تاکید دارم ، پودر و وانیل هم داشته باشد !

حتما گل ها خصوص گل های سفید را دنبال کن : یاس ، نسترن ، مریم خصوص ، نرگس شیراز خصوص ، لابدانیوم !

عطور ملیح بپوش

برخی زمان ها ( که میدانی :) عطور رزیِ خیلی ملیح و نه تند ، بپوش ! رز بلغاری ، رز ترک ، رز سرخ !

اما نه همیشه ، نه در جمع !

از اینها دور باش :

عطور گورماند ، عطور شلوغ ، عطور فریادکش و جیغ جیغو :)

اورکیده سیاه نپوش

عطور رزینی صمغیِ قوی نپوش

عطور خشن نپوش

عطور پچولی محور و وتیوری اوکموسی نپوش !

عطور چوبیِ خیلی قوی نپوش ، اگر در درای داون عطورت چوب بود عیب ندارد لیک در قلب یا تاپ نباشد ، محور نباشد

یک توصیه بسیاااار مهم :

زیبا رویان اغلب زشت سرنوشت اند !

میدانی چرا ؟؟

در ازدواج عجول نباش ، اگر جفت خود یافته ای ( کسی که پدر و مادرت تایید و تاکید کرده اند ) که مبارک و میمون باد بر تو و اگر خیر ، صبور باش که هر که عجله کرد سرنوشت خویش زشت ساخت !

اولین دوستدار تو ، آخرین نخواهد بود !

منتظر زنبور عسل باش :)

برای تو پارتی بازی کردم 😄

امید که یقه ام را نگیرند به اعتراض😄

خوشبخت باشی انشاله در زندگی ای معطر

ای دختر زیبا🙂

دانیال دانیال
1405/02/14
در پاسخ به Anita :

دیگه چه میشه کرد😂

دانیال جان همیشه گزینه های جذابی رو پیشنهاد میدی 🤌🏻🤌🏻

یادمه یسری بهم آمواج لاو توبرز رو پیشنهاد کردی منم تستشکردم فوق العاده عطر نازنین و ملیحی بود🥹🤌🏻 

خیلی ممنونم از نظرت دوست من😃🌹

چه میشه کرد... 😁. مگه میشه به عزیزان عطرافشان مثل شما گزینه بد معرفی کرد... کاراکتر شما فکر کنم عطرهای گلی مناسبش باشن اونم ترجیحا سبک ایتالیایی یا نیش

علیرضا علیرضا
1405/02/14

حقیقتا سر رشته ای از عطر های زنانه ندارم ولی

Coco Mademoiselle EDP #شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP 

Fred_S Fred_S
1405/02/14

Narciso Rodriguez for her

(نسخه edt باتل مشکی )

در پاسخ به کامبیز سخی :

خوووب !

برای خانم های زیبا : نیلوفر فلاحی و نسترن ، بر اساس شناخت از تصویر و صورتشان ، مطالبی تقدیم کردم هرچند یک بار چنین کردم و از یک کارگاه شرکت فرار کردم از بس که مهندسین همکار که ۲۲۰ نفر بودند حمله کردند و هر کدام آلبوم به دست ( آن روزگار گوشی هوشمند نبود ) می آمدند دفتر من به پرسش :)

و ..... !!

عاقبت فرار کردم از آن کارگاه به کارگاه دیگر و به دروغ گفتم : دکتر ( رئیس شرکت ) عصبانیست ! حال آنکه دکتر نیز خود مشتری ام بود :)) دو دختر داشت و میخواست عمق ایشان بشناسد :)

این پیشگویی نیست ، یک علم بزرگ است که بسیااار سخت است ، و بیش از آن ، استعدادی خداداد خواهد !

اولا چشمهایت را نمیبینم که بر من بسیار مهم اند ، لیک با همین تصویر ناکامل بر من :

شما دختری خوش قلب ، عمیق ، احساساتی ، ظریف ، باسلیقه ، بی کینه ، آرام ، متین ، صبور ، حرف شنو از بزرگانی که دوستشان دارید ، خجالتی ، هوشیار ، کوشا و موفق در هر کار چون پیگیر اید ، کاری را نصف نیمه رها نمیکنید !

عاقل اید لیک عاشقیت شما بیش است به هنرها معتقد و علاقمندید ، از اهالی شعر و موسیقی هستید

برخی بر شما حسادت کنند و بخل ورزند لیک شما اهل دل اید ، میبخشید و حتی فراموش میکنید ، بر ایشان خرده نمیگیرید که میدانید چرا اینگونه شده است ! آفرین !

اگر از کسی برنجید توان اذیت و آزارش را دارید ! همه فکر میکنند ظریف و ضعیفید لیک دومی اصلا درست نیست اتفاقا !

حق دارند !

خب ، اما روایح :

حتما گل ها خصوص گل های سفید را دنبال کن : یاس ، نسترن ، مریم خصوص ، نرگس شیراز خصوص ، لابدانیوم !

عطور ملیح بپوش

برخی زمان ها ( که میدانی :) عطور رزیِ خیلی ملیح و نه تند ، بپوش ! رز بلغاری ، رز ترک ، رز سرخ !

از اینها دور باش :

اورکیده سیاه نپوش

عطور خشن نپوش

عطور چوبیِ خیلی قوی نپوش ، اگر در درای داون عطورت چوب بود عیب ندارد لیک در قلب یا تاپ نباشد ، محور نباشد

یک توصیه بسیاااار مهم :

میدانی چرا ؟؟

در ازدواج عجول نباش ، اگر جفت خود یافته ای ( کسی که پدر و مادرت تایید و تاکید کرده اند ) که مبارک و میمون باد بر تو و اگر خیر ، صبور باش که هر که عجله کرد سرنوشت خویش زشت ساخت !

ای دختر زیبا🙂

آقای کامبیز سخی،استاد کامبیز سخی عزیز،چقدر باعث افتخاره که با شما همکلام میشم،امیدوارم همیشه کنار عزیزانتون قبراق و سرحال باشید،

آدم حسودی نیستم دوستان عزیز زیادی هم لطف داشتند و پیرو همین سوال که چندی پیش پرسیده بودم شرمندم کردن،ولی شما اینجا پارتی بازی نکردید،دل کورور کورور پسران این سرزمین را به خاکستر تبدیل کردید،فقط خانم های زیبا و نیلوفر فلاحی و نسترن و آنیتا؟،امید که همچون ققنوس از دل این خاکستری که به پا کردید به پا خیزیم ولی این رسمش نبود،اما چه میشه کرد کاش میشد بگویم یادم شما را فراموش،ولی همچنان دوستون دارم استاد کامبیز سخی عزیز❤

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به Sobhan javaheri :

درود و عرض ادب امیدوارم حالتون خوب باشه،

نه اتفاقا خیلی خوبه،به من باشه دلم میخواد کل اعضای عطرافشان تو این چالش شرکت کنن،علی ایحال پا قدم شما خوب بوده خداروشکر اون عده ای از عزیزان که این چالش رو مسخره میکردن و بهش طعنه کنایه میزدن هم اینجا شرف حضور دارن😄،

عارضم خدمتتون که آنیتا خانم شما زرجف لاتوسکا بزن،به حرفم گوش کن،افراد زیاد از این عطر فرارین ولی ما مردا دوس داریم،شما ازش فرار نکن🦍

درود و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

بله دوستان لطف داشتن رومو زمین ننداختن و مثل شما عطر های واقعا جذابی هم معرفی کردن و خوشحالم بابتش😁✨

حتما تست خواهم کردم ممنونم از پیشنهادت آقای جواهری عزیز😃🌹

Anita Anita
1405/02/14

چه عطر مخملی و لطیفی✨

ممنونم از نظرت دوست عزیز🌹😃

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

درود به شما وقت بخیر

به عقیده من عطر باید با وسواس تمام انتخاب بشه، بخصوص اگر بحث عطر امضا باشه...

عطر انتخابی و ثابت ما باید نمایانگر پیچ و خم روحی و هویتی ما و چیزی که فکر میکنیم و چیزی که دوس داریم ازمون تو ذهن دیگران نقش ببنده باشه. درواقع عطر ما هنگام ورود به یک جمع و قبل از شروع به صحبتمون شروع به صحبت کنه و فرکانس و کیفیت حضور مارو نشون بده.

با یه تصویر و بدون شناخت طبیعتا نمیشه گزینه ی دقیقی پیشنهاد داد اما چیزی که من از تصویر شما و ژست داخلش و نحوه لبخندتون برداشت میکنم احتمالا بیشتر درونگرا باشید و از نوع استایل داخل تصویر هم میشه حدس زد طرفدار استایل های مدرن و ساده و نیمه کژوال هستید.

نمیدونم چقدر درسته فرضیاتم اما اگر فرض بگیریم که درسته، برای همچنین کاراکتری عطری کمی تودار، پیچیده و عمیق در نظر میگیرم. عطری مثل Epic for Women #آمواج اپیک زنانه (آمواژ ایپیک) Epic for Women  یا L’Ile Pourpre #له لیکویید ایمجینر للی پورپر L’Ile Pourpre یا Rouge Smoking #پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking . این عطر ها بنظرم در عین دلفریبی و خاص بودنشون به قدر کافی عمق، پیچیدگی و اثرگذاری خاصی دارن و به قول خودمونی انرژی زنانه بالایی دارن و میتونن هارمونی مناسبی با کاراکتر شما داشنه باشن.

البته گزینه دوم للی پورپر کمی یونیسکه.

امیدوارم مفید واقع بش و در نهایت به گزینه دلخواه برسید.

درود و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز✨

برداشت هایی که ازم کردین کاملا درست هستش و واقعا جالبه که با یه تصویر اینارو تشخیص دادید🫠😁😃

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و کامل توضیح دادید واقعا ارزشمنده برام 🌹

و تشکر دیگه بابت پرفیومایی که پیشنهاد کردین مشتاق شدم تستشون کنم البته گزینه اول عطر مورد علاقمم هست خوش به حالم که با شخصیتمم اونطور که فرمودید همخونی داره 👀😅

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به کامبیز سخی :

خوووب !

و ..... !!

حق دارند !

خب ، اما روایح :

عطور ملیح بپوش

از اینها دور باش :

اورکیده سیاه نپوش

عطور خشن نپوش

یک توصیه بسیاااار مهم :

میدانی چرا ؟؟

ای دختر زیبا🙂

درود و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز✨

چه جالب آقای مهندس من هم باهاتون از منظر شغلی همکارم 🫠🤏🏻

امروز واقعا روز پر مشغله ای داشتم و گفتم تو این بحبوحه سری به سایت عطر افشان بزنم ...در میان پاسخ دوستان به این توصیف های پر از محبت و لطف شما رسیدم حقیقتا روز منو ساخت و تمام خستگی هارو به یکباره ازم دور کرد خیلی متشکرم از شما بابت وقت و انرژی که گذاشتید💗😃🥹

و خوش به حال من که مستفیض شدم و شما رو در پاسخ ها داشتم😁

اینکه  انقدر دقیق از روی تصویر آدما میتونید به شخصیتشون پی ببرید جای تحسین داره دوست عزیز👀✨

و یه تشکر ویژه بابت پیشنهاداتی که دادین  خوشبختانه من از عطر های وانیلی و گرم زیاد استفاده میکنم و مورد پسندمه و به توصیه شما حتما از عطرهایی که رایحه های گلی دارند بیشتر استفاده خواهم کرد🌹

در آخر باز هم سپاس از شما دوست من💗🌹 

Anita Anita
1405/02/14
در پاسخ به دانیال :

چه میشه کرد... 😁. مگه میشه به عزیزان عطرافشان مثل شما گزینه بد معرفی کرد... کاراکتر شما فکر کنم عطرهای گلی مناسبش باشن اونم ترجیحا سبک ایتالیایی یا نیش

چقدر لطف دارید دانیال جان عزیزید🌹😃

من از عطر های گلی زیاد استفاده نمیکردم ولی به پیشنهاد عزیزانی مثل شما حتما بیشتر استفاده میکنم ازشون بازم ممنونم از شما🫠😃🌹🙏🏻💗

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟