درود بر دوستان عزیز عطر افشانی✨
دوستان میدونم این حرکت خیلی افراطی شده ولی منم کنجکاو شدم و اگر حوصله داشتید ممنون میشم واسه منم بگید😅
سلام، چه عکس زیبایی :)
شما لطف دارید بانو💗🫠 چقدر شما زیبایید و خوش انرژی ✨😌
و راجب سدبرییییییی دقیقا از اون عطرهایی که عاشقشم 🤌🏻🥹
ممنونم از نظرت نازنین جان💗💗
به به چه عطر ملیح و نازی 😁🤌🏻
مرسی از نظرت آریان عزیز😃🌹
🌷🙏
کاتی جان چه نظر با محبتی 🫠✨
خیلی ممنونم ازت قشنگم💗😃
خواهر زاده ام ،هلنا، کنارم نشسته، تصویرتو دید تینیجره، می گه بهت عطر گلی و خنک می آد چون خیلی وایب فمینن و لطیف داری به نظرش
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
به ذهنم رسیده فعلا که بیام بگم
به به هلنا جان چه اسم قشنگی داری😃🤌🏻 امیدوارم هرجا که هستی همیشه شاد و سلامت باشی عزیزدلم 💗
اخیرا که شرایط شغلیم منو از روحیات اصطلاحا فمینن و لطیف طورم دور کرده ولی یجورایی نظر محبت آمیز هلنا خانم یاداور شد روحیاتمو حفظ کنم ممنونم ازش😁 و دقیقا دنبال یه عطر خنک واسه تابستون بودم ...چه گزینه خوشبو و ملیحی رو پیشنهاد دادی🤌🏻
ممنونم از نظرت دوست عزیز🌹😃
به به از سری شاهکار های دیور🤌🏻😁
ممنونم از نظرت دوست عزیز😃🌹
عطرهای چوبی همیشه مورد علاقم بودن🤌🏻🫠
ممنونم از نظرت دوست عزیز😃🌹
درود و عرض ادب امیدوارم حالتون خوب باشه،
نه اتفاقا خیلی خوبه،به من باشه دلم میخواد کل اعضای عطرافشان تو این چالش شرکت کنن،علی ایحال پا قدم شما خوب بوده خداروشکر اون عده ای از عزیزان که این چالش رو مسخره میکردن و بهش طعنه کنایه میزدن هم اینجا شرف حضور دارن😄،
عارضم خدمتتون که آنیتا خانم شما زرجف لاتوسکا بزن،به حرفم گوش کن،افراد زیاد از این عطر فرارین ولی ما مردا دوس داریم،شما ازش فرار نکن🦍
درود به شما وقت بخیر
به عقیده من عطر باید با وسواس تمام انتخاب بشه، بخصوص اگر بحث عطر امضا باشه...
عطر انتخابی و ثابت ما باید نمایانگر پیچ و خم روحی و هویتی ما و چیزی که فکر میکنیم و چیزی که دوس داریم ازمون تو ذهن دیگران نقش ببنده باشه. درواقع عطر ما هنگام ورود به یک جمع و قبل از شروع به صحبتمون شروع به صحبت کنه و فرکانس و کیفیت حضور مارو نشون بده.
با یه تصویر و بدون شناخت طبیعتا نمیشه گزینه ی دقیقی پیشنهاد داد اما چیزی که من از تصویر شما و ژست داخلش و نحوه لبخندتون برداشت میکنم احتمالا بیشتر درونگرا باشید و از نوع استایل داخل تصویر هم میشه حدس زد طرفدار استایل های مدرن و ساده و نیمه کژوال هستید.
نمیدونم چقدر درسته فرضیاتم اما اگر فرض بگیریم که درسته، برای همچنین کاراکتری عطری کمی تودار، پیچیده و عمیق در نظر میگیرم. عطری مثل
#آمواج اپیک زنانه (آمواژ ایپیک) Epic for Women یا
#له لیکویید ایمجینر للی پورپر L’Ile Pourpre یا
#پارفومز بی دی کی پاریس رژ (روژ) اسموکینگ Rouge Smoking . این عطر ها بنظرم در عین دلفریبی و خاص بودنشون به قدر کافی عمق، پیچیدگی و اثرگذاری خاصی دارن و به قول خودمونی انرژی زنانه بالایی دارن و میتونن هارمونی مناسبی با کاراکتر شما داشنه باشن.
البته گزینه دوم للی پورپر کمی یونیسکه.
امیدوارم مفید واقع بش و در نهایت به گزینه دلخواه برسید.