درود بر دوستان عطر افشانی✨
میخواستم بدونم دوستانی که عطر امضا دارند و از قضا همین عطر امضاشونم گرمه و مناسب فصول سرد سال هستش برای فصول گرم چیکار میکنند که این قضیه عطر امضاشونم بهم نخوره؟💔😅
سلام باید دو مدل عطر امضا داشته باشید
یکی برای فصول گرم یکی برای فصول سرد
تا ته دلم درک میکنم چی میگی. عطر زمستونی بیچونوچرای من لویی ویتون آمبر نومیده، هیولای رزبری-عود-چرم که برف رو از سقف کلبه آب میکنه :)))
ولی وقتی تیرماه میرم کاپری ولش نمیکنم، یه اسپری خیلی ریز از آمبر نومید میزنم پشت زانوم، بعد خودمو حسابی غرق میکنم تو کرید ویرجین آیلند واتر (لیموترش، نارگیل، رام، یه تعطیلات تمامعیار) یا افترنون سویم از لویی ویتون که مرکبات آفتابی مییوفتن تو دل اون تیرگی غلیظ و چیزی که همه میگیرن بوی منه :)))) عطرهای امضا که تکهمسر نیستن فقط یه گلیمآپ فصلی کم دارن
سورنا درست می گه یا باید دو تا کار داشت یکی یرای فصل گرم و سرد و یا باید یه کار معتدل داشته باشی که هر چهار فصل امضات باشه. البته فکر کنم ماهایی که عاشق ادکلنیم بدبختی اینه امضا نداریم چندین جور کار می زنیم.
سلام باید دو مدل عطر امضا داشته باشید
یکی برای فصول گرم یکی برای فصول سرد
ممنونم از نظرتون آقای مقدم عزیز😃🌹
به گمونم باید همین کارو کنم با اینکه دوباره انتخاب کردن از بین این همه ادکلن های وسوسه انگیز سخته🫠💔
سورنا درست می گه یا باید دو تا کار داشت یکی یرای فصل گرم و سرد و یا باید یه کار معتدل داشته باشی که هر چهار فصل امضات باشه. البته فکر کنم ماهایی که عاشق ادکلنیم بدبختی اینه امضا نداریم چندین جور کار می زنیم.
دقیقا همینطوره متاسفانه قبل انتخاب عطر امضا باید به اینجاش فکر میکردم که معتدل باشه 🫠😅💔
منم سر عطر امضا داشتن کلا چشم رو بقیه عطرها بستم که منصرف نشم با وجود کلی ادکلن های خوشبو و وسوسه انگیز واقعا سخته 😅
تا ته دلم درک میکنم چی میگی. عطر زمستونی بیچونوچرای من لویی ویتون آمبر نومیده، هیولای رزبری-عود-چرم که برف رو از سقف کلبه آب میکنه :)))
ولی وقتی تیرماه میرم کاپری ولش نمیکنم، یه اسپری خیلی ریز از آمبر نومید میزنم پشت زانوم، بعد خودمو حسابی غرق میکنم تو کرید ویرجین آیلند واتر (لیموترش، نارگیل، رام، یه تعطیلات تمامعیار) یا افترنون سویم از لویی ویتون که مرکبات آفتابی مییوفتن تو دل اون تیرگی غلیظ و چیزی که همه میگیرن بوی منه :)))) عطرهای امضا که تکهمسر نیستن فقط یه گلیمآپ فصلی کم دارن
به به به این سلیقه و ترفند🤌🏻😃فکر کنم بتونم یجورایی واسه عطر امضای خودمم اجراش کنم،ممنونم از ایده خوبت🌹😃
دقیقا کاش اینطور بود که همچین عطرهایی یه ادیشن خنک یا معتدل هم داشتن تا یجورایی مکمل همدیگه باشند 🤏🏻🫠
درود
ما که عطربازیم خوب مسلما تا چندین نوع عطر نداشته باشیم دلمون راضی نمیشه
اما در کل به دوستان غیر عطرباز توصیه میشه حداقل چهار نوع عطر برای موقعیت های مختلف داشته باشن
یکی برای سرکار و تیپ رسمی و فضای بسته
یکی برای استفاده ی روزانه
یکی برای موقعیت های سرد و شبانه و همینطور مناسب دیت
و یک عطر خنک یا معتدل نیز برای مهمانی ها
در ضمن عطر های امضا رو معمولا عطر های معتدلی تشکیل میدن که هیچ وقت از بوییدن آن خسته نشید چون بهرحال خودتون بیشتر از همه قراره بوش رو بشنوید و همینطور مناسب استفاده ی چهار فصل باشه و همینطور منعطف برای تمام استایل ها و موقعیت ها
درود
ما که عطربازیم خوب مسلما تا چندین نوع عطر نداشته باشیم دلمون راضی نمیشه
اما در کل به دوستان غیر عطرباز توصیه میشه حداقل چهار نوع عطر برای موقعیت های مختلف داشته باشن
یکی برای سرکار و تیپ رسمی و فضای بسته
یکی برای استفاده ی روزانه
یکی برای موقعیت های سرد و شبانه و همینطور مناسب دیت
و یک عطر خنک یا معتدل نیز برای مهمانی ها
در ضمن عطر های امضا رو معمولا عطر های معتدلی تشکیل میدن که هیچ وقت از بوییدن آن خسته نشید چون بهرحال خودتون بیشتر از همه قراره بوش رو بشنوید و همینطور مناسب استفاده ی چهار فصل باشه و همینطور منعطف برای تمام استایل ها و موقعیت ها
بله خیلیم عالی ممنون از نظرتون دوست عزیز😃🌹
اگر گرم باشه( برای من البته تقریبا معتدله آمواج انکلیو) میشه تو مراسم و. مجالس تو فصل گرم استفاده کرد یه دم دستی خوبم برای روزانه تابستان...
درود آنیتا خانم امیدوارم حالتون خوب باشه،
سنم که کمتر بود و آشنایی کمتری با دنیای عطر و روایح داشتم، سماجت و سرسختی عجیبی داشتم که حتما باید عطر امضا داشته باشم،مدت کوتاهی هم مارلی لیتون شد عطر امضام حتی در گرمای تابستون در حد ۳پاف!،ولی وقتی میگذره و آدم بیشتر یاد میگیره و غرق تو این دنیای جذاب میشه،محاله که دیگه بتونه به یک عطر بسنده بکنه به طوری که الان یدونه عطر امضای مارلی لیتونم شده ۳۰،۴۰ تا عطر امضا😂🤦♂️،
زندگی کوتاهه آنیتا خانم،حیفه از سراسر عطور و روایح لذت نبرد......