درود عزیزان
از شرکت های اماراتی کدوم شرکت ادکلن های اورجینال رو دقیق تر کپی میکنه؟
من قصد خرید نسخه شرکتی بولگاری تایگار رو دارم
سوال دومم اینه که در دسته روایح مرکباتی برای فصل تابستون چه ادکلنی رو پیشنهاد میدین که هم جدید باشه هم اشباع نشده باشه بوش؟ (ادلکن مردانه)
درود
به طور کلی شرکت های اماراتی متفاوت عمل میکنن
افنان از بهتریناشونه
لطافه هم کیفیت خیلی خوبی داره و کم خراب کرده
بین الحمبرا و فراگرانس یبار الحمبرا بهتر در میاره یبار فراگرانس
روونا و جسیکا توین یا همون جانوین گاهی کیفیت خوبی دارن و خیلی کم ویش اومده از بقیه بهتر عمل کنن
این عطر رو تهیه کنید طبق شنیده های من از الحمبرا این نسخه بهتر کار کرده و ماندگاری و پخش بسیار خوبی هم داره
تایگر مشابه اماراتی با اون کیفیت رایحه نداره فقط صرفا اومدن فضای نت ها رو شبیه سازی کردن و جالب در نیومده، در مقابل اگه بدونین برادر تایگر کار لمینسیت از لویی ویتونه همون رایحه گریپ فروت و زنجبیلشم داره چون عطارش یکیه و نت ها پیچیده تره.
برای لمینیسیت کار الحمبرا پیشنهاد میشه با عملکرد خوب و پخش مناسب و کیفیت رایحه مناسب,من عطر اغلبم تو شش ماه سال تایگره و تو این خیلی تحقیق کردم
Alhambra Jean Lowe Immortal
#افنان توراتی بلو Turathi Blue
اثر از شرکت صمام
این دوتا کار تست کردم جایگزین خوبی هستن برای تایگر
ریف بوی مرکباتی ملایمی داره
درود
به طور کلی شرکت های اماراتی متفاوت عمل میکنن
افنان از بهتریناشونه
لطافه هم کیفیت خیلی خوبی داره و کم خراب کرده
بین الحمبرا و فراگرانس یبار الحمبرا بهتر در میاره یبار فراگرانس
روونا و جسیکا توین یا همون جانوین گاهی کیفیت خوبی دارن و خیلی کم ویش اومده از بقیه بهتر عمل کنن
این عطر رو تهیه کنید طبق شنیده های من از الحمبرا این نسخه بهتر کار کرده و ماندگاری و پخش بسیار خوبی هم داره
ممنونم
غیر از کپی تایگار، ادکلن مرکباتی جدید که ناشناخته باشه و هنوز اشباع نشده باشه چی پیشنهاد میدین؟
تایگر مشابه اماراتی با اون کیفیت رایحه نداره فقط صرفا اومدن فضای نت ها رو شبیه سازی کردن و جالب در نیومده، در مقابل اگه بدونین برادر تایگر کار لمینسیت از لویی ویتونه همون رایحه گریپ فروت و زنجبیلشم داره چون عطارش یکیه و نت ها پیچیده تره.
برای لمینیسیت کار الحمبرا پیشنهاد میشه با عملکرد خوب و پخش مناسب و کیفیت رایحه مناسب,من عطر اغلبم تو شش ماه سال تایگره و تو این خیلی تحقیق کردم
Alhambra Jean Lowe Immortal
ممنونم🙏🌷
#افنان توراتی بلو Turathi Blue
اثر از شرکت صمام
این دوتا کار تست کردم جایگزین خوبی هستن برای تایگر
ریف بوی مرکباتی ملایمی داره
ممنونم🙏🌷
ممنونم🙏🌷