وقتی عزیزان و بزرگوارانی رو میبینم که تاریخ عضویتشون تو عطرافشان عزیز برمیگرده به سال ۹۴،ناخودآگاه به این فکر میکنم که تو سال ۹۴ عطر و روایح چه منزلت و جایگاهی در دل سبحانِ ۱۴،۱۵ ساله داشت؟،یا اصلا حداقل آشنایی با این دنیای جذاب و پیچیده داشت؟،
آهان یادم اومد بعد از خدابیامرز عطر مشهدی،اولین عطری که اسمشو شنید و رایحشو حس کرد عطر راجر اند گالت بلک اوپن پدرش بود که تو اون سالها به قول بچه های امروزی ترند بود و مثل همیشه تو جایگاه همیشگیش یعنی طاقچه اتاق پشتی خونه پدربزرگم که تنها کسی که از این عطر اسپری نکرده بود بقالی سر کوچمون آقا و خانم اشرفیان بود!،یعنی تمام پسرای فامیل قبل از اینکه خدمت پدربزرگم برسن و از اون چای های معروفش تو فنجونای کمر باریک بخورن میبایستی وارد اون اتاق پشتی تلوزیون دار میشدن و عطر دایی و عموشون که میشه پدر من رو،رو خودشون جالاماخ میکردن که فارسیش میشه اور پاف کردن😄،الان که اینو مینویسم داخل پارانتز دلشو داریم الان تو این وضعیت و با این قیمتا فول باتل یه عطری رو بزاریم رو طاقچه خونه پدربزرگی یا مادربزرگی و بریم به امان خدا؟
به جز استفاده چند باره و کم پدرم اون عطر اوپن خیلی زودتر از تصورم تموم شد و من هر روز شاهد پایین رفتن محتویات داخلش بودم و هنوز که هنوزه بعد ۱۰،۱۲ سال شیشه اوپنم مثل قاتل بروسلی هنوز پیدا نشده😄
گذشت و گذشت شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ یعنی ۱۱سال بعد که سبحان بعد از چند تلاش نافرجام و مرارت های مستمر بالاخره تونست تو عطرافشان ثبت نام کنه،همیشه از دور پیگیر و بازدید کننده شماره یک این محفل زیبا بودم اما شاید اگه اینترنت قطع نمیشد همچنان ورود من به اینجا با تاخیر رو به رو بود و من صد البته شاید هنوز سعادت این رو نداشتم که در جمع بزرگواران و با دانش هایی مثل شما مغزم آماس کنه و بیش از پیش از عطر و روایح یاد بگیرم و لذت ببرم،
شمارو نمیدونم ولی عطرافشان برای من مخصوصا در این شصت و چند روزی که از جهان و ارتباطات به دوریم یکجور واسه دل و حال خودم پناهگاه امن بوده و شاید اگه یک دلیل باشه که خوشحالم واسه نبود اینترنت اینه که به جای دیدن بلاگر های بسیااااااار زحمتکش و پرتلاش و نون به نرخ روز خور تو اینستا،اینجا با عزیزانی مثل شما همکلام و آشنا شدم،
زیادم با این برگزار کنندگان چالش های متفاوت مثل چه عطری به من میاد کاری نداشته باشید بزارید عشق کنن تو دنیای دو روزه😂،
خب دیگه ساعت ۵صبح شد،شب منو صبح شما بخیر💫،از بزرگ تا کوچیک خیلی برام عزیزید و دوستون دارم امیدوارم لحظه های خوبی رو کنار هم تجربه کنیم❤
تا تهش خوندم
متن زیبایی بود
سپاس از اشتراک ❤️🙏
تا تهش خوندم
متن زیبایی بود
سپاس از اشتراک ❤️🙏
عزیزمی آرین جان،سپاسگزارم❤💫
دقیقا برای من هم اینجا توی دوران قطعی اینترنت تبدیل شد به یه نقطه امن و یه جورایی شروع علاقهمندی من به دنیای عطر
دقیقا برای من هم اینجا توی دوران قطعی اینترنت تبدیل شد به یه نقطه امن و یه جورایی شروع علاقهمندی من به دنیای عطر
سپاس از همراهیت غزل عزیز،فقط یه چیزی که هست اگه اینترنت هم برگرده به روال سابق ما این خانه خوشبو و اعیانی را رها نخواهیم کرد❤
بسیار زیبا نوشتی سبجان جان تا تهشو خوندم ممنون که ما رو مهمون داستانت کردی، تو این روزهای سیاه این انجمن هست که بارقه امید بهمون میده ما کنار هم از این سختی ها عبور می کنیم درسته یه تعداد بسیار کم افراد معلوم الحال حتی اینجا هم هستند... باری هیچ گلی که بدون خار نیست ، امیدوارم روزهای روشنی باشه که ما کنار هم بهترین ها رو تست کنیم و استفاده کنیم ❤️ مانا باشی
بسیار زیبا نوشتی سبجان جان تا تهشو خوندم ممنون که ما رو مهمون داستانت کردی، تو این روزهای سیاه این انجمن هست که بارقه امید بهمون میده ما کنار هم از این سختی ها عبور می کنیم درسته یه تعداد بسیار کم افراد معلوم الحال حتی اینجا هم هستند... باری هیچ گلی که بدون خار نیست ، امیدوارم روزهای روشنی باشه که ما کنار هم بهترین ها رو تست کنیم و استفاده کنیم ❤️ مانا باشی
اریک جان گل فرمایش میکنی،خیلی مخلصیم❤