Tina Tina
47
1405/02/12

تبدیل شدن انسان به شیشه عطر

اگر من به یک شیشه عطر تبدیل می‌شدم، کدام عطر بودم؟ یا بهتره بپرسم کدوم عطر به من خیلی میاد؟

ممنون میشم نظراتتون رو بدونم.😍😊⭐️

سلام 

سوال تکراری و ترند ۵ روز اخیر عطرافشان طوری دیگه 

پرسیدین یکم تنوع در جملات خوبه👍

شما ادکلن ادکلن بایردو موجاو گوست

مهرداد مهرداد
1405/02/12

درود بر همه

چه بساط به من چی میادی راه افتاده تو این آشفته بازار ...

Eric Revo Eric Revo
1405/02/12
در پاسخ به مهرداد :

درود بر همه

چه بساط به من چی میادی راه افتاده تو این آشفته بازار ...

مهرداد برای مشغول کردن خودمونه میون هزارتا خبر منفی ، خیلی از ماها که نمی تونیم دیگه ادکلن های گرون رو بخریم صرفا ایده دستمون میاد ببینیم چیزی هست که نمی شناسیم و جا مونده بعد بریم کشفش کنیم، ببرنامه بریزیم برای آینده و همین امید آینده ما رو سرپا نگه می داره، کنارش قضاوت از روی قیافه جالبه باعث میشه فکر کنی دقیقا باید چطور بویی بدی از دید دیگران.

مهرداد مهرداد
1405/02/12
در پاسخ به Eric Revo :

مهرداد برای مشغول کردن خودمونه میون هزارتا خبر منفی ، خیلی از ماها که نمی تونیم دیگه ادکلن های گرون رو بخریم صرفا ایده دستمون میاد ببینیم چیزی هست که نمی شناسیم و جا مونده بعد بریم کشفش کنیم، ببرنامه بریزیم برای آینده و همین امید آینده ما رو سرپا نگه می داره، کنارش قضاوت از روی قیافه جالبه باعث میشه فکر کنی دقیقا باید چطور بویی بدی از دید دیگران.

وقت بخیر

طبیعتا به من مرتبط نیست و هر کس میتونه هر رویه ای رو انتخاب کنه و قطعا هم قصد دخالت یا تو ذوق زدن نداشتم ، اما عملا لوث شده این مدل سوال ،خصوصا پشت هم اونم الان ،به هر حال ...

مورد بعدی ، اینکه فرمودید خیلی از ماها چون نمیتونیم عطر بخریم میشینیم تا ایده دستمون بیاد و این مدل سوالات رو میپرسیم .

یعنی واقعا یه انسان در ۲۴ ساعت شبانه روزش از بیکاری میشینه ببینه چه سوالی بپرسم که وقتم پر شه یا ایده؟!

یعنی ما توی شبنه روز کار میکنیم ، خوابیدنمون رو می‌خوابیم ،به روزمرگی میرسیم ، ورزش میکنیم ، موسیقی درست گوش میدیم و به دنبال هنر هستیم ، با خانواده به درستی وقت میگذرونیم و حالا دغدغدمون ایجاد سوالاتی در زمینه چی به من میاد تا کشفش کنم هست؟!!

به هر صورت هر کس مسئول کار خودش هست و باز هم عرض میکنم قصد جسارت نداشتم

موفق باشید همگی

عرفان عرفان
1405/02/13

درود

دانهیل قرمز 

در پاسخ به مهرداد :

وقت بخیر

طبیعتا به من مرتبط نیست و هر کس میتونه هر رویه ای رو انتخاب کنه و قطعا هم قصد دخالت یا تو ذوق زدن نداشتم ، اما عملا لوث شده این مدل سوال ،خصوصا پشت هم اونم الان ،به هر حال ...

مورد بعدی ، اینکه فرمودید خیلی از ماها چون نمیتونیم عطر بخریم میشینیم تا ایده دستمون بیاد و این مدل سوالات رو میپرسیم .

یعنی واقعا یه انسان در ۲۴ ساعت شبانه روزش از بیکاری میشینه ببینه چه سوالی بپرسم که وقتم پر شه یا ایده؟!

یعنی ما توی شبنه روز کار میکنیم ، خوابیدنمون رو می‌خوابیم ،به روزمرگی میرسیم ، ورزش میکنیم ، موسیقی درست گوش میدیم و به دنبال هنر هستیم ، با خانواده به درستی وقت میگذرونیم و حالا دغدغدمون ایجاد سوالاتی در زمینه چی به من میاد تا کشفش کنم هست؟!!

به هر صورت هر کس مسئول کار خودش هست و باز هم عرض میکنم قصد جسارت نداشتم

موفق باشید همگی

سلام دوست عزیز ما همه اینجا دور هم جمع شدیم و درباره عطرها بحث و نظرسنجی میکنیم...بنظرم مسئله عجیبی نیست 

هم راجع به عطره هم اکتشاف و سرگرمی!آسیبی به کسی نمیزنه...

حالا بگذریم بنظرت چه عطری به من میاد؟😃

در پاسخ به Eric Revo :

سلام اریک اصلا بعضیا متوجه وضعیت روحیِ ما نیستن

دغدغه های ما رو درباره عطرها درک نمیکنن😊🤭

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟