سلام خدمت همه عطر افشانی های عزیز
امروز از دو فروشگاه عطر معروف شهرم برای هدیه تولد همسرم چند عطر تست کردم که از بین همه عطر MARLY - Layton رو دوست داشتم.
از هر دو مغازه تست عطر روی کاغذ گرفتم و تستر اولی ک گرفتم با اینکه حدود ۵ ساعت میگذره همچنان قوی مونده و تستری ک از مغازه دوم گرفتم با اینکه حدود سه ساعت شده هیچ اثری از بوی عطر روی برگه تستر باقی نمونده!!!!!
جالب این فروشنده فروشگاه دوم ادعا کرد بین مکالمه ای که با مشتری دیگش داشت، فروشگاه عطر را...ط...ق (که همون فروشگاه اولی که ازش تست گرفتم) همه عطر هاش فیک هست!!!!
واقعا نمیدونم عطرهای کدوم فروشگاه اورجینال !!
چیزی که من از MARLY - Layton شنیده بودم ماندگاری بالا بود!
ممنون میشم اگه اورجینال این عطر تست کردید یا دارید راهنماییم کنید🙏🏻🙏🏻
سلام
من یه تجربه ای از مغازه ادکلن فروش ها بگم
شاید بی ربط باشه ولی خب...
یه بار رفتم سمت عطرفروشی و ادکلن فروشی های بازار
همون اول کوچه که رسیدم برم داخل سمت پاساژ شمس تبریزی فلان،یه اسانس فروشی دیدم گفتم ازش بپرسم فلان پاساژ و فلان مغازه کجاست دقیقا،که همون اول کار بهم گفت کجا میری بری ادکلن بخری همه اونا فیک هستن،بهش گفتم نه کار دیگه دارم
برگشت گفت ادکلن ولش کن بدرد نخور هستن همشون تقلبین،
بیا بهت عطر اصل بدم لذت ببر😃
شما فرض کن اونجا بازار منبع عطر و ادکلن یه نفر کُل بازار زیر سوال بُرد،حالا چه برسه جاهای دیگه،مردمان عجیب ایران😅
۱۲۵ میلش هست ۴۰۰ دلار میشه ۷۲ میلیون یحتمل هست هر دو فیک باشن فروشگاه های اورجینالی که میشناسم پاف نمی زنن برای تست قبلا می زدن دیگه با این قیمت ها خیر، به ماندگاری نیست که یه حشره کش هم گاهی بوش ماندگاری زیادی داره.
از اسامی همچون تستر اصل ، تستر اماراتی ، تستسر ترکی، سفارش چین، سفارش اروپا، اسانس فرانسوی ، سوئیسی، سفارش فرانسه ، اسپانیا جدا خوددااری کنین همون گرمی های زیر مترویه هستن تو باتل های شبیه به اصل می ریزن که می دونم دقیقا کجا این اتفاق می افته خیلی هاشون جاده ساوه پر میشه.
سلام سرکار خانم
ماهم نمیتونیم بگیم چون لیتون دچار ریفورموله شدید شده ممکن هر دو فروشگاه اصل فروش باشند تستر فروشگاه اولی قدیمی بوده و مال قبل از ریفورموله تستر فروشگاه دوم جدید بوده و مال بعد از ریفورموله!!
به نظرم بهتره از جایی که صد درصد معتبر هست خریداری کنید
ریسک نکنید
اگر بهشون اطمینان ندارین از فروشگاههای آنلاین معتبر مثل عطرافشان اگه موجود داره! سفارش بدین، الیس...ا پرفیوم هم داره دوستان گفتن معتبره قیمتشم معقوله تماس بگیرین قبلش قیمت رو بپرسین
سلام
اگر تبهر در تشخیص اصالت ندارین از جای معتبر خرید کنید. توی همین سایت بارها صحبت شده. شما که عطر رو پسندیدن میتونید اینترنتی قیمت هارو مقایسه و خرید کنید.
توی یوتوب چنل fake cip تفاوت های اصل و فیک رو گفته که واضح ترین نکته برداشتن اتومایزر و چک کردن سری نی هست.
سلام
من یه تجربه ای از مغازه ادکلن فروش ها بگم
شاید بی ربط باشه ولی خب...
یه بار رفتم سمت عطرفروشی و ادکلن فروشی های بازار
همون اول کوچه که رسیدم برم داخل سمت پاساژ شمس تبریزی فلان،یه اسانس فروشی دیدم گفتم ازش بپرسم فلان پاساژ و فلان مغازه کجاست دقیقا،که همون اول کار بهم گفت کجا میری بری ادکلن بخری همه اونا فیک هستن،بهش گفتم نه کار دیگه دارم
برگشت گفت ادکلن ولش کن بدرد نخور هستن همشون تقلبین،
بیا بهت عطر اصل بدم لذت ببر😃
شما فرض کن اونجا بازار منبع عطر و ادکلن یه نفر کُل بازار زیر سوال بُرد،حالا چه برسه جاهای دیگه،مردمان عجیب ایران😅
سلام وقتتون بخیر
سپاس از پاسخ و راهنماییتون🙏🏻🙏🏻
۱۲۵ میلش هست ۴۰۰ دلار میشه ۷۲ میلیون یحتمل هست هر دو فیک باشن فروشگاه های اورجینالی که میشناسم پاف نمی زنن برای تست قبلا می زدن دیگه با این قیمت ها خیر، به ماندگاری نیست که یه حشره کش هم گاهی بوش ماندگاری زیادی داره.
از اسامی همچون تستر اصل ، تستر اماراتی ، تستسر ترکی، سفارش چین، سفارش اروپا، اسانس فرانسوی ، سوئیسی، سفارش فرانسه ، اسپانیا جدا خوددااری کنین همون گرمی های زیر مترویه هستن تو باتل های شبیه به اصل می ریزن که می دونم دقیقا کجا این اتفاق می افته خیلی هاشون جاده ساوه پر میشه.
سلام وقتتون بخیر
سپاس از نظرتون متاسفانه هر دو به عنوان اصل فروش هستند و قیمتی ک هر دو میگفتند ۴۷_۴۸ بود و تفاوت قیمتی نبود ، از یکی از آشنایان ک خارج از کشور هستند خواستم واسم تهیه کنند واقعا عطر از ایران خریدن با این وضعیت سخت شده.
سلام سرکار خانم
ماهم نمیتونیم بگیم چون لیتون دچار ریفورموله شدید شده ممکن هر دو فروشگاه اصل فروش باشند تستر فروشگاه اولی قدیمی بوده و مال قبل از ریفورموله تستر فروشگاه دوم جدید بوده و مال بعد از ریفورموله!!
به نظرم بهتره از جایی که صد درصد معتبر هست خریداری کنید
ریسک نکنید
سلام جناب آقای مقدم
سپاس از راهنماییتون ، بله نظرات دوستان در مورد ریفورموله شدن را خوندم ولی با توجه به این ک تستی از این عطر تا حالا نداشتم اصلا واسم قابل تشخیص نبود ک ریفورموله هست یا فیک.
🙏🏻🙏🏻
اگر بهشون اطمینان ندارین از فروشگاههای آنلاین معتبر مثل عطرافشان اگه موجود داره! سفارش بدین، الیس...ا پرفیوم هم داره دوستان گفتن معتبره قیمتشم معقوله تماس بگیرین قبلش قیمت رو بپرسین
سپاس از راهنمایی و پاسختون🙏🏻🙏🏻
درود بر شما, جداي از رايحه که باید بطور منطقی در ابتدا سمپل رسمی خود مارلی رو تهیه کنید تا دستتون بیاد حدود رایحه، ظاهر فیک مارلی ها سه مشخصه ی عمده داره:
۱- اسب ها در نسخه فیک چشم دارند، یه برجستگی نقطه مانند روی صورت هر دو اسب مشاهده میشه تو نسخه فیک که تو نسخه اورجینال نیست .این از اسب ها!
۲- فونت نوشتاری پارفومز د مارلی دقیقا مشابه عکسهای داخل سایت باید باشه ، حروف واضح باشه و اینکه اینجوری نباشه مثلا حرف e یا d جزییاتش کم باشه و جزوی از باتل باشه نمیدونم چجوری این منظورم رو برسونم ولی امیدوارم متوجه شده باشید.
و در اخر درب باتل یا به اصطلاح کپ(cap) هستش که باید سه صدای دلنشینی(البته برای عطربازا) از چفت شدن خودش رو باتل به شما بده و اینکه درب بخوبی چفت نشه و غیره نداریم اصلا این نشونه کیفیت پایین اون محصول و در نتیجه فیک بودنشه
یک توضیحی راجع به تستر بدم، کی گفته تستر ا همه فیکه! تستر تو خود اروپا و امریکا هم توی دیسکانترها فروش میره ، مقایسه قیمت دلاری با قیمت داخل بازار هم مقایسه غلطیه بخوایم اینجوری بگیم تمام عطرای ایران حتی همین عطرافشان فیک هست، تستر اصل مشخصه هاش عین باتل اصلی هست رایحه شم همونه فقط باید از جای مطمئن و معتبر خریداری بفرمایید، تفاتشون میتونه تو وجود یا عدم وجود درب باشه، و قطعا توی جعبه که تستر ها اکثرا دارای جعبه ی متفاوتی (اغلب سفید) هستند.
کلام اخر از جای معتبر خرید بفرمایید.