Raaz Raaz
20
1405/02/10

انتخاب عطر برای باشگاه

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.

من هیچوقت برای باشگاه عطر استفاده نمیکردم نهایت یه بادی میست میزنم ولی چندباری دارم عطر میزنم و خودم خیلی خوشم اومده. 

ممنون میشم بهم بگین چه عطرایی میتونن مناسب باشن برای باشگاه که بوی خنک و یکم تلخی داشته باشن

من این ۳ عطرو رو واسه دو یا ورزش میزنم روی لباسم

برای خود محیط باشگاه فقط اسپری و دئودورانت  

Fruity Rhythm #آدیداس فوروتی ریتم Fruity Rhythm 

Fun Sensations #آدیداس فان سنسشنز Fun Sensations 

Benetton Pure Sport Women #بنتون پور اسپرت وومن Benetton Pure Sport Women 

Raaz Raaz
1405/02/10
در پاسخ به نوشافرین :

من این ۳ عطرو رو واسه دو یا ورزش میزنم روی لباسم

برای خود محیط باشگاه فقط اسپری و دئودورانت  

Fruity Rhythm #آدیداس فوروتی ریتم Fruity Rhythm 

Fun Sensations #آدیداس فان سنسشنز Fun Sensations 

Benetton Pure Sport Women #بنتون پور اسپرت وومن Benetton Pure Sport Women 

ممنون عزیزم حتما امتحانش میکنم

Eric Revo Eric Revo
1405/02/10

به صورت اصولی معمولا توصیه میشه که صرفا افراد تمیز باشن و بوی تهاجمی نپوشن اما خود منم قبل باشگاه ادکلن می زنم.

بو باید سبک و خنک باشه و لایت و ترجیحا سیترسی و یا تمیز.

مثلا Nautica Voyage #نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage  که رایحه اش یونی هست در واقعیت و خیلی خنکه انتخاب اوله.

Eros Pour Femme EDT #ورساچه اروس زنانه ادو تویلت Eros Pour Femme EDT 

Light Blue for Women #دولچه گابانا لایت بلو زنانه Light Blue for Women 

Versace Pour Femme Dylan Blue #ورساچه پور فمه دیلن بلو Versace Pour Femme Dylan Blue 

این ها بوهای شیک خنک و تمیز و لایت می دن می تونین از مشابه های ایرانی یا اماراتی استفاده کنین چون برای باشگاه شفافیت روایح زیاد مهم نیست.

درضمن Armani Code Sport #جیورجیو آرمانی کد اسپرت Armani Code Sport  با اینکه مردونه نوشته اما بوش قابل استفاده برای خانم ها هست. بوش آپ لیفتینگه.

Burberry Sport for Women #باربری اسپرت زنانه Burberry Sport for Women  هم گزینه مناسبیه.

از عطرهای قوی ،گورماند ، شیرین ، گرم ، بسیار وانیلی ، بسیار کهربایی جدا خودداری کنین.

پی اس :

بغل دستیم تو باشگاه باکارات رژ گرمی می زد 🤦🏻‍♂️

Raaz Raaz
1405/02/10
در پاسخ به Eric Revo :

به صورت اصولی معمولا توصیه میشه که صرفا افراد تمیز باشن و بوی تهاجمی نپوشن اما خود منم قبل باشگاه ادکلن می زنم.

بو باید سبک و خنک باشه و لایت و ترجیحا سیترسی و یا تمیز.

مثلا Nautica Voyage #نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage  که رایحه اش یونی هست در واقعیت و خیلی خنکه انتخاب اوله.

Eros Pour Femme EDT #ورساچه اروس زنانه ادو تویلت Eros Pour Femme EDT 

Light Blue for Women #دولچه گابانا لایت بلو زنانه Light Blue for Women 

Versace Pour Femme Dylan Blue #ورساچه پور فمه دیلن بلو Versace Pour Femme Dylan Blue 

این ها بوهای شیک خنک و تمیز و لایت می دن می تونین از مشابه های ایرانی یا اماراتی استفاده کنین چون برای باشگاه شفافیت روایح زیاد مهم نیست.

درضمن Armani Code Sport #جیورجیو آرمانی کد اسپرت Armani Code Sport  با اینکه مردونه نوشته اما بوش قابل استفاده برای خانم ها هست. بوش آپ لیفتینگه.

Burberry Sport for Women #باربری اسپرت زنانه Burberry Sport for Women  هم گزینه مناسبیه.

از عطرهای قوی ،گورماند ، شیرین ، گرم ، بسیار وانیلی ، بسیار کهربایی جدا خودداری کنین.

پی اس :

بغل دستیم تو باشگاه باکارات رژ گرمی می زد 🤦🏻‍♂️

خیلی ممنونم از پیشنهادتون. حتما تستشون میکنم.

منم دقیقا موافقم باهاتون

بعضی عطرها توی باشگاه و محیط بسته واقعا اذیت کننده اس

به نظرم عطرهاى گلى و خنك واسه محيط باشگاه اوكى باشه

من خودم گاها از Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre  استفاده كردم و مشكلى نداشتم ، حس خوبى هم بهم داده

البته در حد دو سه پاف

بيشتر از همون دئودورانت و بادى ميست استفاده مى كنم

Amelie Amelie
1405/02/10

سلام رازِ عزیز، اولا که چه قشنگید هزار ماشاله، دوما که منم مثل آقای اریک با لایت بلو موافقم، چه نسخه اصلی چه اینتنس، چون هم لیمو دارند که حال خوب‌کنه، هم بوی تمیزی می‌دند.

درود

به شخصه زورم میاد عطری رو که براش کلی پول دادم برای باشگاه استفاده کنم،بوی تمیزی و تمیز بودن از همه چیز مهمتره:)

اما زمانی از آدیداس ها استفاده می کردم،هنوزم اگه بتونم استفاده میکنم

به نظرم برای باشگاه خیلی سیف و مقرون به صرفه هستن

Raaz Raaz
1405/02/10
در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

به نظرم عطرهاى گلى و خنك واسه محيط باشگاه اوكى باشه

من خودم گاها از Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre  استفاده كردم و مشكلى نداشتم ، حس خوبى هم بهم داده

البته در حد دو سه پاف

بيشتر از همون دئودورانت و بادى ميست استفاده مى كنم

سمیرا جان ممنونم از پیشنهادت

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟