درود بر همه ی دوستان خوشبو و خوش ذوق عطرافشانی، میخوام ازتون در صورت امکان یه تاپ فایو( پنج تای برتر) از عطر های فوژه ی مورد علاقه تون بگید من برای خودم به شرح لیست زیر هست:
۱.امواج برکن مردانه
۲.تام فورد بو د ژوغ
۳.کرید بوا د پرتغال
۴.کلایو کریستین ارت دکو سایپرس
۵.اوبیگانت فوژه رویال
درود و احترام مرصاد عزیز
خیلی از بهترین هارو خودتون نام بردید از اونجایی که فوژه ها رو خیلی دوست دارم چندتارو هم من اضافه میکنم.
۱- ل باربر د تَنجر MDCI
2- کرید بوا دپرتغال
۳- لئو د ل ارتیزان edt
4- اوبیگانت فوژه رویال
۵- روگ پرفیومری موس ایلومنی
درود و احترام مرصاد عزیز
خیلی از بهترین هارو خودتون نام بردید از اونجایی که فوژه ها رو خیلی دوست دارم چندتارو هم من اضافه میکنم.
۱- ل باربر د تَنجر MDCI
2- کرید بوا دپرتغال
۳- لئو د ل ارتیزان edt
4- اوبیگانت فوژه رویال
۵- روگ پرفیومری موس ایلومنی
درود بر شما جناب رنجبر ممنونم از نظرتون 🙏🏼 ل باربر در تنجر و اینوازیون باربار هم از فوژه های خوب هستن که از قلم انداختم بنده ، موسه ایلومینه روایت متفاوت بسیار نیش از فوژه داره و البته بسیار سبز .
اینا رو من. تاثیر زیادی داشتند...
#میسون فرانسیس کورکجان ماسکولین پلوریل Masculin Pluriel
#ایو سن لورن کوروس (کوروش) Kouros
و حتی...
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
در رده بندی اورینتال فوژه
#کارتیر پاشا Pasha
و در آخر هم...
و حتی...
#کارتیر پاشا Pasha
و در آخر هم...
درود بر شما دانیال عزیز، لیست بسیار قابلی هست کمی در مورد اپیک بحث دارم که بنظرم باید تو گروه چوبی شرقی باشه تا فوژه ! با این حال اپیک یک افسانه است در دنیای عطر و منم دوستدارشم ، از لیستتون ازارو پور اوم بینهایت عالی و قابل احترام به همون قدر پاشا تویلت و سن لوران کوروس . تشکر بابت نظرتون🙏🏼🌹
و حتی...
#کارتیر پاشا Pasha
و در آخر هم...
درود بر شما دانیال عزیز، لیست بسیار قابلی هست کمی در مورد اپیک بحث دارم که بنظرم باید تو گروه چوبی شرقی باشه تا فوژه ! با این حال اپیک یک افسانه است در دنیای عطر و منم دوستدارشم ، از لیستتون ازارو پور اوم بینهایت عالی و قابل احترام به همون قدر پاشا تویلت و سن لوران کوروس . تشکر بابت نظرتون🙏🏼🌹