سلام من یه عطر تابستانه مردانه میخواستم که همون روایح معمول آکواتیک و مرکباتی رو نداشته باشه یا حداقل تمرکز اصلیش رو این روایح نباشه خودم از تام فورد گری وتیور خوشم اومد گفتم از شما دوستان بپرسم شاید گزینه های دیگه رو هم پیدا کردم،در ضمن ترجیحا پیشنهادتون جوری باشه که دکانتشم گیر بیاد چون با این وضعیت اقتصادی بعیده بشه فول باتل گرفت😅خیلی ممنون
اکثرا یا چوبی مرکباتی هستن یا آکواتیک .
شما میتونی گرینلی از برند مارلی رو بگیری بوی سیب سبز میده(مرکبات نیست)
قربون داداش، یه خرده تلاش کن 😂 جستجو کن، تمرکز رو بذار روی نعناع و سبز و یا میوه ایی، به غیر اینا دیگه هیچی خنک نخواهی داشت تو جستجو سایت بزن روی شکل نت بعد چند گزینه رو بخون ببین چطوریاس نظرات و در نهایت اگه گیر افتادی می تونیم کمکت کنیم، این صورت کاملا میشه رندوم پیشنهاد داد
مثلا
#کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed یه ادکلن سبز و خنکه یا مثلا
#سوسپیرو پرفیومز اربا پیورا (اربا پورا) Erba Pura میوه ایه ، دنیایی ان برای خودشون ، بگرد
قربون داداش، یه خرده تلاش کن 😂 جستجو کن، تمرکز رو بذار روی نعناع و سبز و یا میوه ایی، به غیر اینا دیگه هیچی خنک نخواهی داشت تو جستجو سایت بزن روی شکل نت بعد چند گزینه رو بخون ببین چطوریاس نظرات و در نهایت اگه گیر افتادی می تونیم کمکت کنیم، این صورت کاملا میشه رندوم پیشنهاد داد
مثلا
#کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed یه ادکلن سبز و خنکه یا مثلا
#سوسپیرو پرفیومز اربا پیورا (اربا پورا) Erba Pura میوه ایه ، دنیایی ان برای خودشون ، بگرد
ممنون
وقت بخیر
رصاصی هوس بلک
وقت بخیر
رصاصی هوس بلک
درود.
من exit the king رو پیشنهاد میکنم.خوش بازخورد هم هست
وقت بخیر
رصاصی هوس بلک
سپاس
اکثرا یا چوبی مرکباتی هستن یا آکواتیک .
شما میتونی گرینلی از برند مارلی رو بگیری بوی سیب سبز میده(مرکبات نیست)
ممنون
خیلی ممنون
درود.
من exit the king رو پیشنهاد میکنم.خوش بازخورد هم هست
ممنون