~ ~
31
1405/02/09

جذاب در مغازه، ناامید کننده در خانه...

سلام دوستان وقت همگی به خوشی✨️

چندمین باره که برام پیش میاد میرم بیرون عطر خریداری کنم توی مغازه خیلی خوشم میاد اما می‌رسم خونه کاملا بوش عوض میشه انگار 

برای شما بزرگواران پیش اومده؟دلیلش چیه؟🥲

عطر که همون عطره، مکان که تفاوت خاصی نکرده، هوا هم همونه پس چی میشه که پولمو می‌ریزم توی جوب...

در پاسخ به ~ :

خیر

از مغازه‌های معتبر می‌خرم و اصلا هم آدم مودی‌ای نیستم 

چند بار تست کنید و به یکبار تست بسنده نکنید 

البته یه سری عطرا که خیلی کاردرستن تغییر نت های بسیار چشمگیر و محسوسی دارن شاید شما نت های ابتدایی رو بپسندین و بخرین درصورتیکه  شاید از میدل نت و بیس نت بدتون بیاد 

~ ~
1405/02/10
در پاسخ به Ehsan :

درود بر شما

دوستان پاسخ‌های قابل تاملی دادند. فقط چند مورد عرض کنم خدمتتون. جسارتا شما بدترین روش و شیوه خرید عطر رو دارید. اینم جا داره بگم که مبادا دچار اشتباه بشید چون دیدم یکی از عزیزان اشاره داشت. تسترها هیچ تفاوتی با عطر اصلی ندارند. مساله مهم اینه شما در تست فروشگاهی درگیر دو مساله میشید. یکی پانچ اولیه عطر هست. گاهی حتی فروشنده عامدانه چند پاف در حوالی بینی شما اسپری میکنه و مغز محو در اون رایحه میشه و قدرت ذهنی تجزیه و تحلیل عطر مخدوش میشه. دوم معطوف شدن شامه شما به تاپ نت عطر است ولی پس از خرید، بینی شما بیشتر از تاپ نت، میدل و بیس نت رو دریافت میکنه و تاپ نت برای شما دیگه عادی شده. اینجاست که عطر هویت اصلی خودش رو نشون میده. بهترین راه تهیه دو تا پنج میل دکانت و پوشش آن طی روزهای متوالی آن هم تاکیدا در فصل و زمان خودش است.

جاهای دیگه رو نمی‌دونم اما اینجا خیلی از مغازه‌ها دکانت‌گیری انجام نمی‌دن و شیشه‌ی کامل رو می‌فروشن مخصوصا عطرای نیش و کمیاب که من بیشتر سراغشون می‌رم!

خرید آنلاین هم که کاملا بدون تست هست بنابر‌این کاملا ریسکه که البته من انجامش میدم و در ۹۸ درصد مواقع موفقه 

امیدوارم دوستان دیگه بتونن این موارد رو رعایت کنن

به هر حال؛ خیلی ممنون✨️

Eric Revo Eric Revo
1405/02/10

عجیب غریب نبین، نه مودی هستی نه می تونه فیک باشه نه مغازه کبلی شعبونه، نه میوه ها عوض میشن نتشون نه اون بوی تو مغازه با نمونه ات فرق داره، فقط یه چیزه

ما آدم ها تصمیماتمون حاصل مکان - زمان - شرایطه.

همیشه اینطور نیست مغازه بخری بعد بیای خونه بدت بیاد گاهی اوقات اینجوریه درسته؟ علتش اینه که اون روز که خریدی یا اون لحظه فازت فرق می کرد یه چیز خاصی می خواستی چون خیابون جای غیر امنته اونجا بی پروا میشی بعد میای خونه که دیفالت ذهنیته که شخصیت حول یه سری سلیقه خاص شکل گرفته بر اساس خود دائمیت مسائل رو میبینی.

این سری همون کارهایی که تو خونه می پسندی رو برو از مغازه بگیر یعنی دقیقا همون نت ها رو ، یه هیچ وجه دیگه تا آخر عمر پشیمون نمیشی، موضوعش اینه

~ ~
1405/02/10
در پاسخ به عطر باز نو پا :

چند بار تست کنید و به یکبار تست بسنده نکنید 

البته یه سری عطرا که خیلی کاردرستن تغییر نت های بسیار چشمگیر و محسوسی دارن شاید شما نت های ابتدایی رو بپسندین و بخرین درصورتیکه  شاید از میدل نت و بیس نت بدتون بیاد 

خیلی ممنون بله حتما✨️

~ ~
1405/02/10
در پاسخ به Eric Revo :

عجیب غریب نبین، نه مودی هستی نه می تونه فیک باشه نه مغازه کبلی شعبونه، نه میوه ها عوض میشن نتشون نه اون بوی تو مغازه با نمونه ات فرق داره، فقط یه چیزه

ما آدم ها تصمیماتمون حاصل مکان - زمان - شرایطه.

همیشه اینطور نیست مغازه بخری بعد بیای خونه بدت بیاد گاهی اوقات اینجوریه درسته؟ علتش اینه که اون روز که خریدی یا اون لحظه فازت فرق می کرد یه چیز خاصی می خواستی چون خیابون جای غیر امنته اونجا بی پروا میشی بعد میای خونه که دیفالت ذهنیته که شخصیت حول یه سری سلیقه خاص شکل گرفته بر اساس خود دائمیت مسائل رو میبینی.

این سری همون کارهایی که تو خونه می پسندی رو برو از مغازه بگیر یعنی دقیقا همون نت ها رو ، یه هیچ وجه دیگه تا آخر عمر پشیمون نمیشی، موضوعش اینه

بله توی خریدای حضوری این میشد سومین یا چهارمین بار ولی حسابی ضدحال بود🙂

تحلیل جالبی داشتید واقعا به نظرم اینم خیلی صدق می‌کنه

حتما انجامش میدم خیلی ممنونم✨️

Tina Tina
1405/02/12
در پاسخ به ساراطالبی زاده :

سلام وقت بخیر متاسفانه برای منم خیلی پیش اومده تازگی ها کم کم دارم ناامید میشم از خرید عطر شاید دچار وسواس شدم چون همون عطرو هدیه که میدم خیلی خوششون میاد

سلام عزیزم. دقیقاً برای منم همینطوره. عطر و بادی اسپلش می‌خرم بعد میام خونه یهویی به این نتیجه میرسم که خوشم نمیاد و به اطرافیان یا دوستانم هدیه میدم و کلی می‌پسندند اما خب یسریاش رو دستم باد ميکنه. تازگیا قبل از خرید عطر، مادرم بهم میگن که اگه میخوای عطرت رو بیاری خونه خوشت نیاد و بعدش به من قالب کنی، نخر چون من دیگه ازت قبول نمی‌کنم 😂😂🫠

کاتی کاتی
1405/02/12

با عطر نه ..ولی همیشه خدا با خط لبام این مشکل دارم 😂🫥💔

~ ~
1405/02/12
در پاسخ به کاتی :

با عطر نه ..ولی همیشه خدا با خط لبام این مشکل دارم 😂🫥💔

قبلش برنامه‌ریزی کنی که فقط فلان رنگو میرم بگیرم احتمال خطا میاد پایین وگرنه هر چیز خوشگلیو میبینی میگیری و خطا میره بالا😂😂

ramin ramin
1405/02/13

بازم خوبه میزاری تست کنی

اینجا اصلا نمیزاره درشم باز کنی بو کنی چ برسه بخاد اسپری هم بکنه برامون

~ ~
1405/02/13
در پاسخ به ramin :

بازم خوبه میزاری تست کنی

اینجا اصلا نمیزاره درشم باز کنی بو کنی چ برسه بخاد اسپری هم بکنه برامون

وا پس چطور بخرید؟توصیف می‌کنن براتون؟😐😂

آخرین
Atrafshan logo