سلام ب همگی
من عاشق بوی ادامس باربیای صورتی دهه هشتادم و توی هیچ عطری این بو رو پیدا نکردم. دوستم بهم گفت از بین عطرای برند lush چنین عطری هست ولی خب تو ایران موجود نیست.
اگر عطریو داشتید یا تست کردید ک این بورو بده ممنون میشم معرفی کنید.
(لطفا عطرای صورتی با وایب باربی معرفی نکنید خودم همرو تست کردم فقط اگر تجربه تست واقعی داشتید بگید مرسی💝)
سلام نوشافرین اینو گفتی منم هوس کردم بدونم آیا ادکلنی هست که بوی لاویز های قدیم رو بده؟ یه آدامسی بود توش عکس های کارتونی بود از یه پسر دختر و توش توصیه هایی برای روابط عاشقانه بود یا جملات عاشقانه، خیلی خوش بو بود یادش به خیر 🤦🏻♂️❤️
سلام نوشافرین اینو گفتی منم هوس کردم بدونم آیا ادکلنی هست که بوی لاویز های قدیم رو بده؟ یه آدامسی بود توش عکس های کارتونی بود از یه پسر دختر و توش توصیه هایی برای روابط عاشقانه بود یا جملات عاشقانه، خیلی خوش بو بود یادش به خیر 🤦🏻♂️❤️
سلام
نه واقعا ندیدم تبلیغشو سرچ ک کردم انگار خیلی قدیمیه
مثلا دهه ۶۰ یا ۷۰ شاید ن؟
چ بویی بودن؟
من یه بادی اسپلش دیدم با عکس باربی و آدامس خرسی. تست نکردم ولی شاید اونی باشه که دنبالش هستین
من یه بادی اسپلش دیدم با عکس باربی و آدامس خرسی. تست نکردم ولی شاید اونی باشه که دنبالش هستین
نه نبود 🥀
سلام عزیزم💗
عطر اجمل پروز تا حدی بوی آدامس های فانتزی رو داره،اما شاید خیلی یادآور آدامس باربی نباشه
سلام عزیزم💗
عطر اجمل پروز تا حدی بوی آدامس های فانتزی رو داره،اما شاید خیلی یادآور آدامس باربی نباشه
توی کامنتاش یکی ب ادامس باربی اشاره کرده😲
حتما تستش میکنم. مرسی🌺