موضوع جالب و صدالبته قابل ايدهپردازي در اوقات مفرحِ انزوا :)
به هنگام ميانه روز يا نهايت شب ، آنجا ك با حقيقت رنج و شعفت ، با نهايت بودنت تنها ماندهاي و ميتواني ساعتها لم بدهي روي فلان پاتوق هميشگيات در هرجا ..
آيا رايحهاي وجود دارد ك ساعت و روز در "اكنون" بودنتان را در هم بپيچد و ببرد به سالها قبل/بعد و آرامشی چه خالص و چه توأم با اضطراب تقدیمتان کند !؟ 🌸
درود و وقت بخیر
مموار مردانه از آمواج
شروع سفری در خاطرات و فراز و نشیب های فراوان، مثل مخدری که من رو درون خودش حل میکنه و میبره و میبره .
سلام به روی ماهت جانم :)
نمیدونم ملاحت و مهربونی که از چهرهات میاد رو به تماشا بشینم یا اون قندعسلی که انقدر با عشق نگاهت میکنه و محو تماشا شده عین من🥹
بنده عاشق و عاشق حیوونام :))) هیجان و ذوق مهارنشدنی ! حسابی از سمت نوازشش کن و ببوسش لطفا 😘
از نظر پنهانی از دل نیستی ..
این مپ اف د هرت عزیز هم برای من زبان قابل فهمی داره : سکوت !
و شاید رنگش هم بهجا باشه دودی که حال رو در برمیگیره و قلبی که هنوز و هنوز در عمق سرخرنگش میتپه :)
پاشنه آشیل من الان روی کتی که چند روز پیش پوشیدم مونده : هیپنوتیک پویزن (پرفیوم) که هربار از کنار رگال رد میشم با بیخیالی لم میده و میگه دوباره میای سمتم !!
مهدیس جانم :)
باورکن هربار که من تصویر تورو تماشا میکنم دلم میره برای اون پیچ و تاب موهات. زیبایی های خداوند تمامی ندارند که :) به قول جناب حافظ، زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم :) چه دلهایی که به باد داده ای تو جانم با آن زلف زیبا :) ای داد :)
زیبا دلی چون شما باید هم عاشق حیوانات باشه ؛) از طرفات حسابی چلوندمش😁 خیالت راحت.
اما هیپنوتیک پویزن، چه انتخاب شایسته! بهت هم میاد ؛)
عزیزمی❤️
درود و وقت بخیر
مموار مردانه از آمواج
شروع سفری در خاطرات و فراز و نشیب های فراوان، مثل مخدری که من رو درون خودش حل میکنه و میبره و میبره .
عرض ادب جناب کریمی عزیز 🌸
باور نمیکنید چقدر منتظر بودم این عزیزدل نامش برده بشه :)
بسیار خوشحالم که همنظرم با شما 🤍
Lady Million
چقدر عالی ! همیشه لذت ببرید 🌸
درود مهدیس گرامی. امیدوارم حالت خوب باشه. چه پرسش خوبی
از نظر بنده هر عطر حال و هوا، داستان و روایت متفاوتی رو ارائه میده و من هم با توجه به شرایط روحی و .. که داشته باشم یکی از عطرها رو برا خلوت خودم انتخاب میکنم. این عطرها هم اغلب دارای نت های غالب پچولی، امبر، چرم تیره و کهنه که حس و حال نوستالوژیک دارن یا نتهای آرام بخش مثل چای، رز و زعفران رو شامل میشن. بنابراین عطرهایی خلوتم یکی دو مورد نیست 😁
اوایل عطرهایی رو که میخریدم، بیشتر عطرهایی بودن که بی توجه به بازخورد دیگران (همه پسند بودن) اکثرا برا دل خودم بودن. اما از سال گذشته تغییر رویه دادم و بیشتر دارم میرم سمت عطرهای اجتماعی تر (وقتشه از غار تنهایی بیام بیرون😁)
Francis Kurkdjian - Grand Soir
JOVOY PARIS - Psychedelique
DIPTYQUE - Tempo
JOVOY PARIS - Private Label
XERJOFF - Amber Star
HISTOIRES de PARFUMS - 1740
MAJDA BEKKALI - Tendre est la Nuit
Memo Paris - African Leather
Memo Paris - Iberian Leather
Naomi Goodsir - Corpus Equus
SERGE LUTENS - Muscs Koublai Khan
SERGE LUTENS - Fille en Aiguilles
PENHALIGON'S - The Tragedy of Lord George
MASQUE - Russian Tea
و ....
از نظر برند هم بخوام بگم. خیلی از برندها مثل تام فورد، YSL، دیور، شنل ,.. عطرهاشون عطر تنهایی و خلوت نیست. عطرهایی ان که برا تو جمع بودن و دیده شدن ساخته شدن.
اما اغلب عطرهای برندهایی مثل سرچ لوتانز، جووی پاریس، هیستواق پارفومز و...دیگر برندهای نیش، عطرهایی تنهایی ان.
البته و البته از نظر بنده و با توجه به سلیقه خودم اینو عرض میکنم و ممکنه بلعکس بنده خیلی از عطرهای تام فورد یا شنل و... برای خیلی از دوستان عطر تنهایی باشه
درود مهدیس خانوم عزیز. بالاخره عمرمون به دنیا بود و یه پرسش درخور تامل دیدیم :)
بنده عطری دارم که عموما برای همین موقعهاست. گاه در کنجی عزلت و رنجور از هیاهوهای نقاب به رخ کشیدگان، سر در گریبان فرو میکنم و با قلبی درمانده و لاعلاج به آوایِ مغموم ریک اند روین عزیزم پناه میبرم.
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men
درود و مرسی از طرح این سوال زیبای شما
این رایحه برای من فراتر از خاطرات و حاله خوبه......
این رایحه دری از دنیای معنویت و تعالی به روم باز میکنه، هر بار بوییدنش در عین تزریق شادی، بهم یادآوری میکنه زندگی چقدر میتونه عمیق و زیبا و پر از معنی باشه.....
جوبیلیشن برای من دعوتی به سفر به درون و معنویات و تامل بر زیبایی هاست.....
شاید بهترین توصیف این عطر شعر قشنگ مولاناس :
ره آسمان درون است پر عشق را بجنبان
پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند
خودتون هم به این سوال جواب بدید