mahdis mahdis
46
1405/02/08

• رايحه‌‌ي شما براي خلوتِ خود با خويشتن ؟!

موضوع جالب و صدالبته قابل ايده‌‌پردازي در اوقات مفرحِ انزوا :)

به هنگام ميانه روز يا نهايت شب ، آنجا ك با حقيقت رنج و شعفت ، با نهايت بودنت تنها مانده‌اي و ميتواني ساعتها لم بدهي روي فلان پاتوق هميشگي‌ات در هرجا ..

آيا رايحه‌اي وجود دارد ك ساعت و روز در "اكنون" بودنتان را در هم بپيچد و ببرد به سالها قبل/بعد و آرامشی چه خالص و چه توأم با اضطراب تقدیمتان کند !؟ 🌸

درود و وقت بخیر 

مموار مردانه از آمواج 

شروع سفری در خاطرات و فراز و نشیب های فرا‌وان، مثل مخدری که  من رو درون خودش حل میکنه و میبره و میبره .

nazanin nazanin
1405/02/13
در پاسخ به mahdis :

سلام به روی ماهت جانم :) 

نمیدونم ملاحت و مهربونی که از چهره‌ات میاد رو به تماشا بشینم یا اون قندعسلی که انقدر با عشق نگاهت میکنه و محو تماشا شده عین من🥹

بنده عاشق و عاشق حیوونام :))) هیجان و ذوق مهارنشدنی ! حسابی از سمت نوازشش کن و ببوسش لطفا 😘

از نظر پنهانی از دل نیستی ..

این مپ اف د هرت عزیز هم برای من زبان قابل فهمی داره : سکوت !

و شاید رنگش هم به‌جا باشه دودی که حال رو در برمیگیره و قلبی که هنوز و هنوز در عمق سرخ‌رنگش میتپه :) 

پاشنه آشیل من الان روی کتی که چند روز پیش پوشیدم مونده : هیپنوتیک پویزن (پرفیوم) که هربار از کنار رگال رد میشم با بیخیالی لم میده و میگه دوباره میای سمتم !!

مهدیس جانم :)

باورکن هربار که من تصویر تورو تماشا می‌کنم دلم میره برای اون پیچ و تاب موهات. زیبایی های خداوند تمامی ندارند که :) به قول جناب حافظ، زلف‌ بر باد مده تا ندهی بر بادم :) چه دل‌هایی که به باد داده ای تو جانم با آن زلف زیبا :) ای داد :)

زیبا دلی چون شما باید هم عاشق حیوانات باشه ؛) از طرف‌ات حسابی چلوندمش😁 خیالت راحت.

اما هیپنوتیک پویزن، چه انتخاب شایسته! بهت هم میاد ؛)

عزیزمی❤️

mahdis mahdis
1405/02/13
در پاسخ به مرصاد کریمی :

درود و وقت بخیر 

مموار مردانه از آمواج 

شروع سفری در خاطرات و فراز و نشیب های فرا‌وان، مثل مخدری که  من رو درون خودش حل میکنه و میبره و میبره .

عرض ادب جناب کریمی عزیز 🌸

باور نمی‌کنید چقدر منتظر بودم این عزیزدل نامش برده بشه :)

بسیار خوشحالم که هم‌نظرم با شما 🤍

لیلا لیلا
1405/02/13

Lady Million

نیما نیما
1405/02/13

برای من ؛

Bentley Absolute #بنتلی ابسولوت Bentley Absolute 

پر از خاطرات خوب و بسیار آرامش بخش هست.

mahdis mahdis
1405/02/13
در پاسخ به نیما :

برای من ؛

Bentley Absolute #بنتلی ابسولوت Bentley Absolute 

پر از خاطرات خوب و بسیار آرامش بخش هست.

چقدر عالی ! همیشه لذت ببرید 🌸

فرهاد فرهاد
1405/02/14

درود مهدیس گرامی. امیدوارم حالت خوب باشه. چه پرسش خوبی

از نظر بنده هر عطر حال و هوا، داستان و روایت متفاوتی رو ارائه میده و من هم با توجه به شرایط روحی و .. که داشته باشم یکی از عطرها رو برا خلوت خودم انتخاب میکنم. این عطرها هم اغلب دارای نت های غالب پچولی، امبر، چرم تیره و کهنه که حس و حال نوستالوژیک دارن یا نتهای آرام بخش مثل چای، رز و زعفران رو شامل میشن. بنابراین عطرهایی خلوتم یکی دو مورد نیست 😁

اوایل عطرهایی رو که میخریدم، بیشتر عطرهایی بودن که بی توجه به بازخورد دیگران (همه پسند بودن) اکثرا برا دل خودم بودن. اما از سال گذشته تغییر رویه دادم و بیشتر دارم میرم سمت عطرهای اجتماعی تر  (وقتشه از غار تنهایی بیام بیرون😁)

Francis Kurkdjian - Grand Soir

JOVOY PARIS - Psychedelique

DIPTYQUE - Tempo

JOVOY PARIS - Private Label

XERJOFF - Amber Star

HISTOIRES de PARFUMS - 1740

MAJDA BEKKALI - Tendre est la Nuit

Memo Paris - African Leather

Memo Paris - Iberian Leather

Naomi Goodsir - Corpus Equus

SERGE LUTENS - Muscs Koublai Khan

SERGE LUTENS - Fille en Aiguilles

PENHALIGON'S - The Tragedy of Lord George

MASQUE - Russian Tea

و ....

از نظر برند هم بخوام بگم. خیلی از برندها مثل تام فورد، YSL، دیور، شنل ,.. عطرهاشون عطر تنهایی و خلوت نیست. عطرهایی ان که برا تو جمع بودن و دیده شدن ساخته شدن.

اما اغلب عطرهای برندهایی مثل سرچ لوتانز، جووی پاریس، هیستواق پارفومز  و...دیگر برندهای نیش، عطرهایی تنهایی ان.

البته و البته از نظر بنده و با توجه به سلیقه خودم اینو عرض میکنم و ممکنه بلعکس بنده خیلی از عطرهای تام فورد یا شنل و... برای خیلی از دوستان عطر تنهایی باشه

Ehsan Ehsan
1405/02/14

درود مهدیس خانوم عزیز. بالاخره عمرمون به دنیا بود و یه پرسش درخور تامل دیدیم :)

بنده عطری دارم که عموما برای همین موقع‌هاست. گاه در کنجی عزلت و رنجور از هیاهو‌های نقاب به رخ کشیدگان، سر در گریبان فرو می‌کنم و با قلبی درمانده و لاعلاج به آوایِ مغموم ریک اند روین عزیزم پناه می‌برم. 

Rake & Ruin #بیوفرت لندن ریک اند روین Rake & Ruin 

Jubilation for Men #آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men 

درود و مرسی از طرح این سوال زیبای شما

این رایحه برای من فراتر از خاطرات و حاله خوبه......

این رایحه دری از دنیای معنویت و تعالی به روم باز میکنه، هر بار بوییدنش در عین تزریق شادی، بهم یادآوری میکنه زندگی چقدر میتونه عمیق و زیبا و پر از معنی باشه.....

جوبیلیشن برای من دعوتی به سفر به درون و معنویات و تامل بر زیبایی هاست.....

شاید بهترین توصیف این عطر شعر قشنگ مولاناس :

ره آسمان درون است پر عشق را بجنبان

پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند

خودتون هم به این سوال جواب بدید

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟