علی علی
2
1405/02/07

تجربه شخصی

سلام و عرض ادب خدمت همه‌ی عطرافشانی‌های عزیز،

مدتیه که درگیر موضوعی هستم و تصمیم گرفتم تجربه‌ی شخصیم رو با شما دوستان به اشتراک بذارم.

لازم به ذکر است که دانش بنده در این زمینه حتی پایین‌تر از سطح مبتدیه به نسبت شما اساتید بزرگ، اما با چند تجربه‌ی مختلف تونستم نکاتی رو بفهمم که شاید برای دیگران هم مفید باشه.

در این مدت، عطرهای اورجینال، اماراتی و حتی اسانس‌های گرمی مختلفی رو امتحان کردم.

از عطرهای اورجینال، هم نمونه‌های اقتصادی داشتم و هم دکانت‌های برندهای لوکس و گران‌تر.

اماراتی‌هایی مثل لطافه، الحمبرا، فراگرانس و چند برند دیگه رو هم تست کردم، به‌علاوه اسانس‌هایی از شرکت‌های مختلف.

چند روز پیش اسانسی گرفتم که فروشنده با اعتماد گفت از نوع «گرید تاپِ شرکت لوزی» هست؛ متأسفانه هنگام مصرف، دچار سردرد و تنگی نفس شدم و همون باعث شد که اون خرید آخر من در زمینه‌ی اسانس باشه.

تجربه‌ی شخصی من این بود که بسیاری از اسانس‌ها و عطرهای اماراتی، رایحه‌ای خطی و سطحی دارن و فاصله‌ی زیادی با رایحه‌ی اصلی اورجینال‌ها.

اما وقتی مدتی از استفاده‌ی اسانس و ادکلن‌های اماراتی فاصله می‌گیری و دوباره به سراغ یک عطر اورجینال میری، تازه می‌فهمی معنی واقعی عطر چیه؛ اون حس لذت از بوییدن، کیفیت رایحه و تفاوت در پخش و ماندگاری کاملاً محسوسه.

شخصاً خیلی مقاومت می‌کردم در برابر کنار گذاشتن اسانس‌ها، اما خداروشکر آخرین تجربه ام باعث شد تصمیم بگیرم فقط اورجینال‌های اقتصادی و دکانت تهیه کنم تا هم از کیفیت مطمئن باشم و هم از لذت واقعی عطر بهره‌مند بشم.

Eric Revo Eric Revo
1405/02/07

ادکلن های شرکتی که هست ۱۵۰۰ مثلا، میشه ۷ یورو، ۸ دلار

با ۸ دلار تو اروپا میشه اسپری دئودورانت خرید. معلومه که دیگه هر چه بدی آش می خوری و گاهی اوقات آش بیشتر از پول.

باز با این حال من این حالت داغوون رو با الحمیرا و لطافه هیچ وقت نداشتم. 

و اما اسانس های بشکه ای آبی حاج عبدالله و پسران پورشه سوارش، که در خزر شهر به همه می گن بیزینیس بابا رو می چرخونن، که با کشتی از گویونجیوان چین میاد و تو کارگاه های سائو سائو و لیونگ پی با ته مونده های کارخونه شیشه پاک کن و خوش بو کننده خاک گربه و بازیافت هسته ایی از آب سنگین چوسان قدیم، به اسم ژیییوادان و لووووذی اصل ژنووو ساخته و فروخته میشه و یا نه با نیسون گاوی از مرز پاکستان وارد میشه و تولید عبدالپشمکه که ممکنه تو اسانس موی زیر بغلشم باشه، قطعا می تونه موجبات ایجاد سردرد، مشکل ریه بشه.

اگه دشمن و بدخواه دارین ایضا به جای استخدام شیرعلی قصاب برای گوشمالیش،  می تونین با هدیه دادن این اسانس ها ، ضمن حفظ وجه شخصی جنتلمن، در یک مقیاس زمانی به طور آروم چنان گوشمالی به سلول های ایمنیش بدین که براش موشکل پیش آمَدَ باشه

[EDITED] 1405/02/07 14:00
Ehsan Ehsan
1405/02/07

درود دوست عزیز. چون طبق فرمایش خودتون در ابتدای مسیر هستید، پیشنهاد بنده دو حالت زیره:

اگر هدفتون عطربازی نیست و صرفا می‌خواهید دو سه تا عطر بسته به جیبتون داشته باشید: میتونید به همان اماراتی ها اکتفا کنید.

اما اگر هدفتون ورود به وادی عطر به نگاهی هنری است: حسب تجربه پیشنهادم اینه مطلقا ورود به عطرهای اماراتی و اسانس نداشته باشید و با برنامه ریزی مناسب عطرهای اورجینال رو بررسی و تست کنید.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟