سلام دوستان
لطفاً در خصوص عطرهای مستر کوالیتی نظرتون رو بفرمایید.
اینکه مثلاً چند درصد به رایحه ارجینال نزدیکه؟ آیا ارزش خرید داره؟ آیا سردرد ایجاد میکنه؟ و....
من هیچوقت سراغ این عطرها نرفتم اما انقدر که قیمت عطر نجومی شده، کم کم دارم ناامید میشم و میخوام ببینم اگر مستر کوالیتی با کیفیت هستش، ازین قبل عطرها به جای ارجینال تهیه کنم.
ممنون میشم نظراتتون رو بفرمایید🙂✨️🌸
سلام
کارای اورجینال هنوز اونقد گرون نشدن. به وفور از قیمت ۴ تومن تا ۹ میتونید پیدا کنید از برند های خسوس دل پوزو/کلوین کلاین/الیزابت اردن/عطرای سلبریتی مثل بریتنی/guess/انتونیو باندراس/پلیس...
قیمت اینا ک کمتره فیکاست. هیچ شرایطی نباید عطر فیک زد بنظر من.
موفق باشید
درست وقتی پشت دنا دنده ایی رو می بینی از دور و میگی چه شبیه پشت بنز Eکلاس ۲۰۱۴ اه.
عجالتا اماراتی ها با تمام تنفری که نسبت به این نوع پیشنهاد دادن دارم گزینه معقول تری از اسانس و مستر کوالیتیه
سلام دو نوع عطر داریم یا اورجینال که توسط یه کمپانی ثبت شده با رعایت استاندارد های تولید و مواد اولیه(اکثرا) غیر مضر برای بدن و غیر آلرژن(ربطی به سردرد نداره، یه سری آکورد های عطر های اورجینال هم ممکنه سردرد بدن) تولید میشه
یا فیک که توسط سودجویان با اسامی مختلف برای گول زدن مشتری با عناوین مسترکوالیتی، تستر اروپایی، اسانس تاپ گرید یا هر اسم من درآوردی دیگه به فروش میرسه و به خاطر نبود کنترل در پروسه تولیدشون اصلا توصیه نمیشه.
برندای با کیفیت یا حداقل استاندارد با قیمت غیر نجومی وجود داره سعی کنید ازونا تهیه کنید حداقل برای سلامتیتون مثل لالیک، اگنر، آنتونیوباندراس، الیزابت آردن، هالووین، الریک دو وارن، پلیس، جیپارلیس... یا برندای عربی که حداقل تو کشورای اروپایی به فروش میره مثل رصاصی، لطافه، افنان، آرماف، احمد، حرمین، اجمل، الرحاب...
مستر کوالیتی همون فیک هست ، بدون ارزش خرید
کلی برند معتبر با قیمت مناسب داریم که اگه نخواستید برند های اماراتی مثل رصاصی و افنان ... هستن
اما به هیچ عنوان سمت فیک و روغنی نرید
اگر بخای من میتونم یکی رو معرفی کنم اما خودمم از طریق یکی دیگه باهاش اشنا شدم
تستر داره با مستر کوالیتی یا همون های کپی_ تستر ها معمولا یک ملیون از های کپی ها بخاطر باکس و ظاهر معمولا ارزون تر هستن
سلام
کارای اورجینال هنوز اونقد گرون نشدن. به وفور از قیمت ۴ تومن تا ۹ میتونید پیدا کنید از برند های خسوس دل پوزو/کلوین کلاین/الیزابت اردن/عطرای سلبریتی مثل بریتنی/guess/انتونیو باندراس/پلیس...
قیمت اینا ک کمتره فیکاست. هیچ شرایطی نباید عطر فیک زد بنظر من.
موفق باشید
سلام عزیزم.
بله باهاتون موافقم. یک بار برای امتحان کردن، یک عطر فیک از برند اسمارت خریداری کرده بودم و بعد از تست، سردرد و حالت تهوع شدیدی رو تجربه کردم و باتلش رو صاف توی سطل زباله انداختم و این برام تجربه شد که دیگه عطر فیک نخرم
اما خب بعضی از برندها مثل نارسیسو و گرلن و .... قیمت های بالایی دارند و خب برای کسی که امضاش از این برندها بوده کمی سخته و خب چارهای جز استفاده از های کپی نیست و یا اینکه به برندهای دیگری که شما نام بردید باید مراجعه کرد
از راهنمایی شما ممنونم.
کلی برند معتبر با قیمت مناسب داریم که اگه نخواستید برند های اماراتی مثل رصاصی و افنان ... هستن
سلام
واقعیتش بین عطرهای اماراتی، برند اجمل و در برخی موارد فراگرنس رو ترجیح میدم. متأسفانه از برند لطافه و امپر چند دکانت تهیه کردم و بشدت باعث سردرد و اذیتم شد به همین خاطر توی خریدن عطرهای اماراتی ریسک نمیکنم
درست وقتی پشت دنا دنده ایی رو می بینی از دور و میگی چه شبیه پشت بنز Eکلاس ۲۰۱۴ اه.
عجالتا اماراتی ها با تمام تنفری که نسبت به این نوع پیشنهاد دادن دارم گزینه معقول تری از اسانس و مستر کوالیتیه
سلام آقای اریک
مرسی از مثال جالبی که زدید😂☺️
خیلی دقیق به کیفیت عطرهای مستر کوالیتی پی بردم.🙏🏻🌸
سلام دو نوع عطر داریم یا اورجینال که توسط یه کمپانی ثبت شده با رعایت استاندارد های تولید و مواد اولیه(اکثرا) غیر مضر برای بدن و غیر آلرژن(ربطی به سردرد نداره، یه سری آکورد های عطر های اورجینال هم ممکنه سردرد بدن) تولید میشه
یا فیک که توسط سودجویان با اسامی مختلف برای گول زدن مشتری با عناوین مسترکوالیتی، تستر اروپایی، اسانس تاپ گرید یا هر اسم من درآوردی دیگه به فروش میرسه و به خاطر نبود کنترل در پروسه تولیدشون اصلا توصیه نمیشه.
برندای با کیفیت یا حداقل استاندارد با قیمت غیر نجومی وجود داره سعی کنید ازونا تهیه کنید حداقل برای سلامتیتون مثل لالیک، اگنر، آنتونیوباندراس، الیزابت آردن، هالووین، الریک دو وارن، پلیس، جیپارلیس... یا برندای عربی که حداقل تو کشورای اروپایی به فروش میره مثل رصاصی، لطافه، افنان، آرماف، احمد، حرمین، اجمل، الرحاب...
سلام و درود. خیلی از توضیحات کامل و عالی شما سپاسگزارم.
خیلی کاربردی و مفید بود🙏🏻😊🌸🌸🌸
چشم ممنونم.🙏🏻🩷🌹