اول از همه درود خدمت تمامی دوستان عزیزم ، دلتنگتون بودم!
نمیدونم از کجا شروع کنم...! واقعا نمیدونم... هیچی شبیه به گذشته نیست...حتی تصمیم گرفته بودم که هیچوقت دیگه هیچی ننویسم و هیچوقت دوباره فعالیت نکنم ، اولی رو نتونستم اما دومی رو میتونم...شاید این آخرین نوشته باشه...
میخوام یکم براتون دردودل و خاطرات رو با هم ترکیب کنم...
از گذشته ها شروع کنم ، زمانی که همهچیز زیباتر بود ، حتی همین سایت عطرافشان ! چقدر توش راجب عطرا صحبت میکردیم ، تبادل نظر میکردیم ، یاد میگرفتیم از هم ، حتی چقدر دعوا و بحث میکردیم و همین هم شیرین بود حتی...!
چقدر جدی میگرفتیم همه چیو :)
خیلی خوب یادمه که اون روزا سایت روح داشت ، الان حتی قیمت هم نداره...!
همه چیزای خوبمون رو ازمون گرفتن و مجبورمون کردن به هیچ! حتی همین سایت هم ازمون گرفتن ، عطرای اروپایی رو ازمون گرفتن ، قیمت رو ازمون گرفتن ، توان خرید رو ازمون گرفتن ، ارتباط رو ازمون گرفتن،... از ما گرفتنا نه از خودشون...
عوضش به ما عطرای ایرانیو دادن ، قیمت نجومی دادن ، توان خرید ۵ میل عطر اروپایی هم قیمت باتل کاملش چند ماه قبلتر رو دادن
یکی از دلخوشی های من و امثال من همین دنیای عطر بود ، اینم ازمون گرفتن...دیگه چی میتونه یه انسان بدون دلخوشی ، خسته و نا امید ، گرفتار و زندانی رو خوشحال کنه ؟؟؟
البته دمتون گرم اونایی که هنوزم هستید ، فعالیت میکنید ، انرژی میدید ، تبادل نظر میکنید ، براتون احترام خاصی قائلم و همیشه آرزوی سلامتی و دل خوش براتون دارم... سعی کنید ادامه بدید و کمک رو از افراد تازه کاری که نیازش دارن دریغ نکنید... از قدیمیا هنوزم دوستان عزیزیو میبینم که فعالیت میکنن و این باعث خوشحالی بیشتریه برام...
از تمام افرادی که اینروزا سوالی کردن ازم یا پیامی دادن یا هر حرفی بود و من نتونستم پاسخ بدم عذرخواهی میکنم ، فکر میکنم این آخرین گفتگوی من باشه ولی پیام های شمارو میخونم تا آخرشو این زیر چون دلم براتون تنگشده بود واقعا...
شما خیلی خفنید ، مراقب خودتون باشید
به امید روزهای خوب...
درود متینِ عزیز،
چقدررررر خوشحال شدم از اومَدنِت
مدتهاست بِیادتَم
در پناهِ پروردگار باشی
والا متین خان اگه بگم ادمیزاد ذاتا اجتماعیه و اگه بخواد در سکوت و تنهایی طی کنه و بارش رو به دوش بکشه به خودش و ذاتش و تمام هستی اعلان جنگ کرده نمیگی شعار نده؟
بگو و بنویس و معاشرت کن چشم بهم بزنی میگذره این روزا
در جوابت شعری از محمد مصدق می گم متین جان:
دشتها نام تو را می گویند
کوهها شعر مرا می خوانند
کوه باید شد و ماند
رود باید شد و رفت
دشت باید شد و خواند
در من این جلوه ی اندوه ز چیست ؟
در تو این قصه ی پرهیز که چه ؟
حرف را باید زد
درد را باید گفت
سخن از مهر من و جور تو نیست
سخن از تو
متلاشی شدن دوستی است
و عبث بودن پندار سرورآور مهر
آشنایی با شور ؟
و جدایی با درد ؟
و نشستن در بهت فراموشی
یا غرق غرور ؟
سینه ام اینه ای ست
با غباری از غم
تو به لبخندی از این اینه بزدای غبار
آشیان تهی دست مرا
مرغ دستان تو پر می سازند
آه مگذار ، که دستان من آن
اعتمادی که به دستان تو دارد به فراموشیها بسپارد
آه مگذار که مرغان سپید دستت
دست پر مهر مرا سرد و تهی بگذارد
من چه می گویم ، آه
با تو کنون چه فراموشیها
با من کنون چه نشستها ، خاموشیهاست
این بخش شعرش رو گذاشتم بدونی که رفتن عبثه و موندنه که معنا می بخشه ، برای خودت هم که شده بنویس و بمان
دنیا چقدر حال خوب به ما بدهکاره
درود
عادت کرده بودم عکس پروفایل شما رو همیشه تو قسمت پرسش و پاسخ ببینم که اکثرا به سوالها جواب میدادید. عکستون من رو یاد آراگون مینداخت تو ارباب حلقهها. کاش تو واقعیت هم آرامش به این سرزمین میانه برگرده.
حق دارید.
خودم هم نه دیگه برای خرید عطر که فقط صرف خوندن از دیگران مدام به سایت سر میزنم. همین که جایی هست که آدمها نظر میدن برام ارزشمنده. گو اینکه راجع به خرید شیشههاییه که تا همین سال قبل حکم سرگرمی و دلخوشی داشت و حالا اشیایی هستند انتزاعی و دور از دسترس.
😔💔
سختی که تو این سال ها خیلیییییی زیاد بوده
ولی من به شخصه بعد از دی ماه اون آدم سابق نشدم
رفیقامون رفتن،دلخوشیامون رفتن،خاطراتمون رفتن و حتی جوونیمون رفت...🖤
🌺🖐👍
سلام متین جان آرزوی سلامتی وحال خوب برات دارم.
این روزها بیشتر باخودم فکر میکنم آیا یه فرد ساکن کشورهای حاشیه خلیج فارس، یه فرد اروپایی یا حتی آمریکای جنوبی مثل ما برای خرید یه عطر یا حتی دکانت نیاز هست از یه سری هزینه هاش و تفریحات پیش پا افتادهاش بزنه یا این مصیبت فقط برای من و کشور منه؟!! من حتی جنگ و شرایط جنگی رو بهونه خوبی برای تعطیلی موقت دامنه سایتهایی مثل عطرافشان و غیره رو که صرفا محفلی برای نظرات تو حوزه عطر با چاشنی فرهنگی و گاها اقتصادی هست رو درک نمیکنم!! عطر هم باتوجه به سیاست گذاری های اشتباه متولیان اقتصادی کشور بویژه صنعت آرایشی و بهداشتی و رانتهای عجیب تو این صنعت و تولید کنندگان به سرنوشت خودروهای وارداتی دچار شد و دقیقا همون سیاست تو حوزه عطر هم اجرایی شد تا عطر که ابتدایی ترین اصول مد و زیبایی هست تبدیل به کالای لوکس بشه.
در آخر بگم رونقِ زمانِ یه عده هم میگذرد...
سلام متین جان آرزوی سلامتی وحال خوب برات دارم.
این روزها بیشتر باخودم فکر میکنم آیا یه فرد ساکن کشورهای حاشیه خلیج فارس، یه فرد اروپایی یا حتی آمریکای جنوبی مثل ما برای خرید یه عطر یا حتی دکانت نیاز هست از یه سری هزینه هاش و تفریحات پیش پا افتادهاش بزنه یا این مصیبت فقط برای من و کشور منه؟!! من حتی جنگ و شرایط جنگی رو بهونه خوبی برای تعطیلی موقت دامنه سایتهایی مثل عطرافشان و غیره رو که صرفا محفلی برای نظرات تو حوزه عطر با چاشنی فرهنگی و گاها اقتصادی هست رو درک نمیکنم!! عطر هم باتوجه به سیاست گذاری های اشتباه متولیان اقتصادی کشور بویژه صنعت آرایشی و بهداشتی و رانتهای عجیب تو این صنعت و تولید کنندگان به سرنوشت خودروهای وارداتی دچار شد و دقیقا همون سیاست تو حوزه عطر هم اجرایی شد تا عطر که ابتدایی ترین اصول مد و زیبایی هست تبدیل به کالای لوکس بشه.
در آخر بگم رونقِ زمانِ یه عده هم میگذرد...