Matin Matin
20
1405/02/06

دلنوشته هایی که هرگز نمیخواستم بنویسم...

اول از همه درود خدمت تمامی دوستان عزیزم ، دلتنگتون بودم!

نمیدونم از کجا شروع کنم...! واقعا نمیدونم... هیچی شبیه به گذشته نیست...حتی تصمیم گرفته بودم که هیچوقت دیگه هیچی ننویسم و هیچوقت دوباره فعالیت نکنم ، اولی رو نتونستم اما دومی رو میتونم...شاید این آخرین نوشته باشه...

میخوام یکم براتون دردودل و خاطرات رو با هم ترکیب کنم...

از گذشته ها شروع کنم ، زمانی که همه‌چیز زیباتر بود ، حتی همین سایت عطرافشان ! چقدر توش راجب عطرا صحبت میکردیم ، تبادل نظر میکردیم ، یاد میگرفتیم از هم ، حتی چقدر دعوا و بحث میکردیم و همین هم شیرین بود حتی...!

چقدر جدی میگرفتیم همه چیو :)

خیلی خوب یادمه که اون روزا سایت روح داشت ، الان حتی قیمت هم نداره...!

همه چیزای خوبمون رو ازمون گرفتن و مجبورمون کردن به هیچ! حتی همین سایت هم ازمون گرفتن ، عطرای اروپایی رو ازمون گرفتن ، قیمت رو ازمون گرفتن ، توان خرید رو ازمون گرفتن ، ارتباط رو ازمون گرفتن،... از ما گرفتنا نه از خودشون...

عوضش به ما عطرای ایرانیو دادن ، قیمت نجومی دادن ، توان خرید ۵ میل عطر اروپایی هم قیمت باتل کاملش چند ماه قبل‌تر رو دادن

یکی از دلخوشی های من و امثال من همین دنیای عطر بود ، اینم ازمون گرفتن...دیگه چی میتونه یه انسان بدون دلخوشی ، خسته و نا امید ، گرفتار و زندانی رو خوشحال کنه ؟؟؟

البته دمتون گرم اونایی که هنوزم هستید ، فعالیت میکنید ، انرژی میدید ، تبادل نظر میکنید ، براتون احترام خاصی قائلم و همیشه آرزوی سلامتی و دل خوش براتون دارم... سعی کنید ادامه بدید و کمک رو از افراد تازه کاری که نیازش دارن دریغ نکنید... از قدیمیا هنوزم دوستان عزیزیو میبینم که فعالیت میکنن و این باعث خوشحالی بیشتریه برام...

از تمام افرادی که اینروزا سوالی کردن ازم یا پیامی دادن یا هر حرفی بود و من نتونستم پاسخ بدم عذرخواهی میکنم ، فکر میکنم این آخرین گفتگوی من باشه ولی پیام های شمارو میخونم تا آخرشو این زیر چون دلم براتون تنگ‌شده بود واقعا...

شما خیلی خفنید ، مراقب خودتون باشید

به امید روزهای خوب...

فروهر فروهر
1405/02/06

بغض کردم 🥹😢

سلام دوست خوبم 

وضعیت هممون همینه ، عطرافشان مثل طنابی که برای ما افتاده ، که فاصله بگیریم و نبینیم این دیوار تاریکی که داره نزدیک و نزدیک تر میشه و سیاه و سیاه تر . اما دقت کردید خیلی از قدیمی ها دوباره برگشتن ؟ به خاطر اینه که اینجا جان پناه ، همه کنار هم ، برای همدیگه مرحم میشیم ، حتی توی اختلاف نظرهامون،  یه چیزی و تو زندگی یاد گرفتم ، استقامت آدمیزاده همیشه به اندازه سر سوزنی از سختی ها بیشتر ، مخصوصا وقتی همدرد و مونسی و همدردهایی و کنار خودش داشته باشه . 

شرایط دلتون و بهتر میدونید اما ارتباط تون و با این درمانگاه همگانی قطع نکنید ، اینجا یکی از بهترین جوامعی که سراغ داریم و دارم ، خودتون و از اون و اون از خودتون دریغ نکنید ، امید ، امید . انقدر آبادانی پشت ویرانی ها رخ داده تو تاریخ که تو ذهن ما نمیگنجه ، بمونیم کنار هم ، این روزها بیشتر به هم احتیاج داریم 🌷🌷🌷

غزال غزال
1405/02/06

ای بابا... چه میشه گفت؟

ما هم با پر و پای خونی داریم این راهو ادامه می‌دیم. من خودم بعد دو سال چند هفته پیش برگشتم به دنیای عطربازی بلکه از این همه استرس و نگرانی فرار کنم. واقعا به چند هفته نکشیده که همون دکانت هایی که با قسط خریدم ۸۰۰ تومن الان شدن یک میلیون. دکانت دو میل عطر اسانسی فیک رو خریدم ۲۰۰ تومن الان اونم شد ۳۰۰ تومن اونا هم که اصلا شبیه اصلی نیستن. توی برخی موارد (دارم به سایت آ.ت.ر.ی.ش.ا چپ چپ نگاه میکنم) که اصصصصلا هیچ شباهتی به اصلی ندارن. 

بگذریم... نه اینطوری ادامه پیدا نمیکنه. آقای متین خوشبین باشین. اصلا یک لحظه هم امید رو از دست ندین. ناراحتم که جوونیم داره می‌ره. ولی عمرمون که تموم نشده. بچه ها و خواهر برادرای کوچیکترمون چی؟ 

هیچ جا سیاهی ماندگار نبوده. مخصوصا جایی که مردمش مثل من و شما فکر می‌کنن. روزای خوبم میاد. فقط منتظر باشین. 

Arian Xa Arian Xa
1405/02/06

ما تسلیم نخواهیم شد

درسته که میتونه شعاری هم باشه

اما شعاری پوچ نیست

من یک پژوهشگرم و همچنان به قدیمی ترین پژوهش هامم میپردازم

این عشقه که از بین نمیره

شاید ها زیادن اما

خواهد اومد روزی که بگیم پیشش ولللش کن 

اورجینال رو میگیرم این اماراتی ارزونتره ها باشه اما خب پولی نیست که

این مطلب رو که خوندم یاد گروه و کانال تلگرامی به نام «کافه سینما ستاره آبی» افتادم‌. یک گروه و یک کانال برای عاشقان فیلم های دوبله و کلاسیک. چقدر فضای خوبی بود برای دوستداران فیلم و سینما و به اشتراک گذاری فیلم ها، پوستر و آگهی های روزنامه ای.

این چند وقت که دور بودم، لاجرم کشیده شدم به خوندن مطالب این محفل. با این که در عطربازی کاملا خودم رو مبتدی می دونم و عملا توان خرید بسیاری از این عطرها رو ندارم، اما با خوندن مطالب این محفل، کمی از فضای این روزها فاصله می گیرم و سرگرم میشم. دم همه تون گرم که هستین...

Venus Venus
1405/02/06

دیگر واقعا از اینکه فقط واقعیت تلخِ بی پولی،جبر طبقاتی یا شرایط فاجعه باری که ضررش بیشتر از هرکس به ما می‌رسد،سرنوشتم را تعیین کند خسته شده بودم...

---------

عجیب است،من دیگر آن آدم نیستم و دیگر آن آدم هم نخواهم شد.

چیزهایی در من برای همیشه مرده است،انگار هیچوقت نمیتوانم دیگر از ته دل بخندم یا حتی با تمام وجود گریه کنم...

---------

متن های بالا از کتابِ : ما ایوب نبودیم

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

درود متین جان امیدوارم سرحال و قبراق باشی،

در نبرد بین انسانهای سخت و روزهای سخت این انسان های سخت هستند که میمانند نه روزهای سخت❤

قوی بمون،داستان هیچکدوممون هنوز تموم نشده......🦍

علی علی
1405/02/06

درود متین جان 

از اینکه برگشتی به سایت خوشحال شدم

تو شرایط سخت چاره ای نداریم جز اینکه به چیزی چنگ بزنیم تا نگهمون داره

نمیدونیم سختی و روزهای سیاه کی تموم میشن ولی چاره ای نیست برادر لازمه دوام بیاریم بلکه شاید روزی برسه که بگیم ارزششو داشت که طاقت اوردیم حتی اگه اون روز هم به زودی نباشه ما تا وقتی تو بازی هستیم حتی فقط واسه یک نفر که دوستمون داره میتونه پدر مادر برادر خواهر همسر یا یک دوست و رفیق یا هرکسی باشه، بهتره خودمون رو نبازیم و به هر سختی شده رو پا بمونیم

یادمون نره این دنیا هرچی باشه همش یک‌بازیه 

بازی پیچ و خم های خودشو داره نه میشه اونو شوخی گرفت نه خیلی جدی

تلاشمون رو میکنیم نقشمون رو خوب بازی کنیم ولی تهش ممکنه نتیجه اون چیزی که ما میخواستم نشه ولی حداقل از خودمون راضی خواهیم بود و این میتونه مقدمه ای باشه برای پذیرش 

پیذیرفتن دنیایی که شاید ماهیتش اون چیزی نباشه که دلمون میخواست ولی ممکنه عاقبتش چیزی باشه که به نفع جهان تموم بشه 

مراقب خودت باش 

به امید روزهای روشن

[EDITED] 1405/02/06 22:53
inas inas
1405/02/06

درود بر شما ،با تمام وجود حرف هاتون رو درک میکنم و وضع رو میبینم ،قشر عطرباز برای معطر بودن باید کلیه بفروشه. گاهی اوقات فکر میکنم چیزی هست که از دست نداده باشیم ؟از این میترسم چندی دگر حسرت الانمون رو بخوریم و همه چیز بدتر بشه !

اما با وجود همه چیز خوش دارم که بمونید و اگر روز روشن و خوبی هم باشه،باهم ببینیم

لوتوس لوتوس
1405/02/06

به امید فردایی بهتر متین جان❤️:)

براتون آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم که هرچه زودتر حال هممون خوب بشه 🌷

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟