Baby reXa Baby reXa
5
1405/02/06

انتخاب بین فلنکر ها

سلام به همه عزیزان امیدوارم حالتون عالی باشه.

بله بازم من ، دیروز یه پرسش گذاشته بودم بین سه عطر و اخر انتخاب کردم و حالا موندم بین فلنکر ها 😂

ببینید من همونطور که گفتم دونا بورن این روما از ولنتینو و فلورا گورجس گاردنیا و گورجس جازمین از گوچی رو دارم و رو به اتمام هستن گفتم اینسری یه فلنکر دیگشونو بگیرم

نظرم برای ولننینو بین این دو عطره یکیو انتخاب کنم : دونا بورن این روما اینتنس و روما بورن این روما اکسترا دوز.

بین گوچی هم : فلورا گورجس مگنولیا ، گورجس ارکید ، گورجس گاردنیا اینتنس.

میخوام از هردوم یکیو انتخاب کنم که پربازخورد باشه ماندگاریش نهایت نمره ۶.۵ ۷ رو بگیره پخش بو هم داشته باشه چه عالی .

بین لاین گورجس گوچی دوست داشتم یه مدل بگیرم مثل دو فلنکری که داشتم بوی گل فروشی و سرزنده داشته باشه و میخوام برای بهار تابستون استفادش کنم.

تعریف دونا اکسترادوز رو خیلیی شنیدم ولی شک داشتم و میخواستم یچیز شبیه به اصلی که من دارم باشه.

خیلی ممنونم کمک میکنید💗💗

Eric Revo Eric Revo
1405/02/06

تو جوابشو خودت می دونی فقط دنبال تاییدی ، نگران نباش همون تصمیم دلی رو بگیر، مثلا تابلوئه اکسترا دوز رو  می خوای بگیری فقط می خوای تایید کنن  بگیرش دیگه 😂

سلام بنظرم بورن این دونا  اکسترا بگیر که یکم میوه ای تر هست 

و گوچی ارکید که برات متفاوت تر باشه

Baby reXa Baby reXa
1405/02/06
در پاسخ به Eric Revo :

تو جوابشو خودت می دونی فقط دنبال تاییدی ، نگران نباش همون تصمیم دلی رو بگیر، مثلا تابلوئه اکسترا دوز رو  می خوای بگیری فقط می خوای تایید کنن  بگیرش دیگه 😂

سلامم 

وای😂😂نه اتفاقا من فقط تعریف اکسترادوز رو زیاد شنیدم ولی اخه از نوت هاش احساس خوبی نگرفتم گفتم شاید زیادی شبیه به دونا نباشه شاید اینتنس شبیه تره همینطوری خودمم گیج میشم

ولی ممنون تا حدیم درست میگین شما اینجوری که دقت میکنم💗😂

Baby reXa Baby reXa
1405/02/06
در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

سلام بنظرم بورن این دونا  اکسترا بگیر که یکم میوه ای تر هست 

و گوچی ارکید که برات متفاوت تر باشه

سلام عزیزم خیلی ممنون حتما تصمیم نهاییم هم همین هستش البته اگه دوباره به شک و گمان نیفتم😁💗💗

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟