Sobhan javaheri Sobhan javaheri
19
1405/02/06

چرا به جای اعتماد به برند و فروشگاه های ایرانی مثل ع.ط.ر.س.ر.ا و غیره که عطر رو بازآفرینی میکنند به برند های اماراتی اعتماد دارید؟

درود و عرض ادب،

درد دلی داشتم و از شما عزیزان چه پنهون من آلرژی شدیدی حتی به شنیدن اسم این برند های اماراتی پیدا کردم،وقتی میبینم هموطنای جان دلم اسم عجیب غریب این شرکت اماراتی هارو حتی از اسم اورجینالش هم بهتر بلدن! خیلی داغون میشم،ما ها لیاقتمون خیلی بیشتر از ایناست و طبق تجربه و تست های مختلف به جز موارد انگشت شمار هیچکدوم اصلا شفافیت و کیفیت رایحه مد نظر منو نداشتن،حالا سوالم اینه چرا بعضی بزرگواران اماراتیارو خوب میشناسن ولی به همچین فروشگاه هایی مثل ع.ط.ر.س.ر.ا و و.ا.م.ق و س.ر.ا.د اعتماد نمیکنند؟ و یا حتی نمیشناسن و یا انگ اسانس و عطرهای گرمی به همچین جاهایی میچسبونن؟

پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤

Eric Revo Eric Revo
1405/02/06
در پاسخ به Sobhan javaheri :

اریک جان این فروشگاه هایی که اسم بردم قیمتاشون به معنای واقعی رقابتی نیست به نظر خودم که از مواد کیفیت بالا استفاده میکنن و بالاتر از شرکت های اماراتی درمیان،برای مثال من ببری خان تورو (بلگاری تایگار) رو از ع.ط.ر.س.ر.ا گرفتم ۵میلیون در حالی که اماراتیش بیشتر از ۳تومن نیست

راستش من چون امتحان نکردم نمی تونم قضاوتشون کنم، اگه شفافیت رایحه و عملکردشون قابل قبول باشه، ذهنم برای تغییر دیدگاهم انعطاف پذیره، قطعا تو آینده تست می کنم. 

فقط به سوال باقی می مونه ، چرا این شرکت ها پی سیب سلامت و تایید وزارت بهداشت نمی رن، نمی گم بد هستن ها، آخه جدا از این که یه ادکلن کیفیت باید داشته باشه که فرضا داره، باید این مسیرم طی کرده باشه.

اماراتی ها احتمال زیاد برای فروش تو اروپا و امریکا مجوز بهداشت حداقلی رو می گیرن، البته بازم اون ها هم باید بررسی شن از دید من،این سری گوش شیطون کر اینترنت وصل شه خوب جستجو می کنم ببینم جایی مدرکی آپلود کردن یا نه ، نباشه لااقل برای انجمن خودمون به اشتراک می ذارم نتیجه رو 

سلام

به نظر من کیفیت نسبی در ازای قیمت مناسب دلیلش هست. کارهای اماراتی در حد قیمتی که دارند تونستن کیفیت رایحه، بطری عطر، برند سازی، بسته بندی و... رو روی هم جمع کنن و اقتصادی باشن. اما برندهایی که شما اسم بردید خط تولیدی ندارند، اسانس وارد شده رو حتی با کیفیت بالا صرفا در یک مکانیزم ساده دستی با فیکساتور قاطی می کنن و عرضه می کنن. در واقع هزینه نیروی کار، کارگاه یا کارخانه و... رو ندارن. بسته بندی و شیشه هیچ کانسپت و طراحی نداره. شبیه همین شیشه ها رو همه جا اسانس فروشها دارن. پس قیمت عرضه شده اشون بسیار بالاست. مثلا با قیمتی که 50 میل عطر بولگاری تایگار رو از این سایت های ایرانی میخری میشه یک کار با کیفیت افنان از مشابه های تایگار خرید. در حالیکه میدونم در کارهای امارتی شاید عطار مستقل وجود نداره و حق کپی رایت پرداخت نمیشه اما از حجم و استاندارد تولید میشه فهمید که آزمایشگاهی وجود داره، شیمیدان یا کارشناسهایی برای انجام فرآیند داردن والی آخر.
شخصا برندهای ایرانی رو که بدونم دنبال ارائه رایحه و کار مستقل هستند دنبال میکنم و اگر خلاقیت داشته باشن قطعا هم تبلیغ میکنم براشون هم مشتری خواهم شد. قبلا هم توی عطرگرامم نمونه هایی از این خریدها رو عکس گذاشتم.
آیلی روما، آیریس، یانی (کارهای مستقل نه کپی کاری) و جدیدا کارهایی از یک عطار خوش ذوق شمالی بنام EcoPapo خرید داشتم که بخاطر داستان جنگ فرصت نشد در موردش بنویسم ولی خواهم نوشت. واقعا اگر بعضی از اون کارها رو خودش به تنهایی تهیه کرده باشه و در خصوص فرآیند تولیدآنچه گفته صادقانه باشه(که اینطور من برداشت کردم تا این لحظه) واقعا ایول داره و شخصا مشتری کارهاش خواهم بود.

در پاسخ به Aila🌙 :

من اخیرا از س.ر.ا.د عطر گرفتم.

این که آیا این ترکیباتی که استنفاده میکنند، برای سلامتی مضر هست یا نه رو کنار بگذاریم.

من پخش بو و ماندگاری چندانی ندیدم حقیقتا.انگار آب رو خودت اسپری میکنی 

بیشتر روی ظاهر کار که حالت کادویی و شیک داره تمرکز شده گویا.

امیدوارم حالت خوب باشه آیلا خانم،ممنون از همراهیت

برعکس نظر شما من از سراد ۵۰میل مارلی لیتون گرفتم خیلی بی نظیر بود،در کنار پکیج و بسته بندی شیکش از کیفیت و رایحش هم راضی بودم،به جز پخشش که یکم کلا کمه تو لیتون، ماندگاری قابل قبولی هم داشت،حالا دیگه نمیدونم سراد الان کیفیتش خراب شده یا نه

در پاسخ به Le chiffre :

شرکت های اماراتی و شرکت های داخلی که شما ذکر کردین صرفا یک بو رو که تا حدی نزدیک به اثر اصلی هستش رو کپی میکنن ولی در ساید دیگه عطر اصلی یک راحیه تشکیل شده از کانسپت و حس، تصویرسازی بصورت کلی یک اثر هنریه که مقایسه اس با این دو مورد کار ارزشمندی نیستش.

و اینکه حالا برای تشخیص شفافیت که شما ذکر کردین در صورتی امکان این موضوع هستش که در کنار عطر اصلی تست و مقایسه بشه که در بهترین حالت چه کار های اماراتی چه شرکت های مذکور داخلی درصد خطا رو دارن حتی در بالاترین گرید و کیفیت

بسیار سپاسگزارم از همراهیتون💫

در پاسخ به Eric Revo :

راستش من چون امتحان نکردم نمی تونم قضاوتشون کنم، اگه شفافیت رایحه و عملکردشون قابل قبول باشه، ذهنم برای تغییر دیدگاهم انعطاف پذیره، قطعا تو آینده تست می کنم. 

فقط به سوال باقی می مونه ، چرا این شرکت ها پی سیب سلامت و تایید وزارت بهداشت نمی رن، نمی گم بد هستن ها، آخه جدا از این که یه ادکلن کیفیت باید داشته باشه که فرضا داره، باید این مسیرم طی کرده باشه.

اماراتی ها احتمال زیاد برای فروش تو اروپا و امریکا مجوز بهداشت حداقلی رو می گیرن، البته بازم اون ها هم باید بررسی شن از دید من،این سری گوش شیطون کر اینترنت وصل شه خوب جستجو می کنم ببینم جایی مدرکی آپلود کردن یا نه ، نباشه لااقل برای انجمن خودمون به اشتراک می ذارم نتیجه رو 

من که از س.ر.ا.د و و.ا.م.ق گرفتم سیب سلامت داشتن اریک،ع.ط.ر.س.ر.ا هم فک کنم باید داشته باشه،

یه موضوع دیگه ای هم که هست چون از دیرباز به ذهن مردم رسوخ کرده که جنس ایرانی بده حالا یه برند ایرانی هم کاربلد باشه و جنس خوب دست مردم بده باور نمیکنه هیچکس،اریک جان خیلی دوس دارم کارهای این ۳فروشگاهی که گفتمو تست کنی و نظرتو مثل مطلبی که دیروز گذاشتی مفصل بیان کنی،سمپل و اینا هم واسه تست دارن در اولین فرصت اگه وقت کردی امتحانشون کن،من که تا روزی که توان مالیم برسه واسه فول باتل اورجینال،در خدمت این ۳فروشگاه خواهم بود😂 

در پاسخ به کاید امیر :

سلام

به نظر من کیفیت نسبی در ازای قیمت مناسب دلیلش هست. کارهای اماراتی در حد قیمتی که دارند تونستن کیفیت رایحه، بطری عطر، برند سازی، بسته بندی و... رو روی هم جمع کنن و اقتصادی باشن. اما برندهایی که شما اسم بردید خط تولیدی ندارند، اسانس وارد شده رو حتی با کیفیت بالا صرفا در یک مکانیزم ساده دستی با فیکساتور قاطی می کنن و عرضه می کنن. در واقع هزینه نیروی کار، کارگاه یا کارخانه و... رو ندارن. بسته بندی و شیشه هیچ کانسپت و طراحی نداره. شبیه همین شیشه ها رو همه جا اسانس فروشها دارن. پس قیمت عرضه شده اشون بسیار بالاست. مثلا با قیمتی که 50 میل عطر بولگاری تایگار رو از این سایت های ایرانی میخری میشه یک کار با کیفیت افنان از مشابه های تایگار خرید. در حالیکه میدونم در کارهای امارتی شاید عطار مستقل وجود نداره و حق کپی رایت پرداخت نمیشه اما از حجم و استاندارد تولید میشه فهمید که آزمایشگاهی وجود داره، شیمیدان یا کارشناسهایی برای انجام فرآیند داردن والی آخر.
شخصا برندهای ایرانی رو که بدونم دنبال ارائه رایحه و کار مستقل هستند دنبال میکنم و اگر خلاقیت داشته باشن قطعا هم تبلیغ میکنم براشون هم مشتری خواهم شد. قبلا هم توی عطرگرامم نمونه هایی از این خریدها رو عکس گذاشتم.
آیلی روما، آیریس، یانی (کارهای مستقل نه کپی کاری) و جدیدا کارهایی از یک عطار خوش ذوق شمالی بنام EcoPapo خرید داشتم که بخاطر داستان جنگ فرصت نشد در موردش بنویسم ولی خواهم نوشت. واقعا اگر بعضی از اون کارها رو خودش به تنهایی تهیه کرده باشه و در خصوص فرآیند تولیدآنچه گفته صادقانه باشه(که اینطور من برداشت کردم تا این لحظه) واقعا ایول داره و شخصا مشتری کارهاش خواهم بود.

سلام امیر جان،سپاسگزارم از همراهیت💫

ولی به این داغونی که تو گفتی هم نیستن،نمیدونم این ۳فروشگاهی که گفتمو تست داشتی قبلا یا نه،شیشه منحصر بفرد خودشونو دارن و سمپل مخصوص واسه تست و سیب سلامت و اینا،به عقیده شخصی خودم جایگزین بهتری واسه عطرای اورجینال هستن تا برندای اماراتی،حالا هرکسی یه نظری داره و محترمه

Arian Xa Arian Xa
1405/02/06

درود

بیشتر سخن هارو اعضا گفتند

اما بخوام کلی بگم من خودم از برند ایرانی ردمد خرید داشتم

رایحه با اورجینال مو نمیزنه و عالیه اما پخش و ماندگاری اصلا در حد الحمبرا و لطافه و فراگرانس ورد نیست

برندینی هم کارهای بسیار خوبی داره یا رایحه های دقیق و من ازش چند نمونه دارم اما پخش و ماندگاریش بگیر نگیره

درمورد جاهایی که اسانس رو از شرکت های درجه یک سوییسی میخرن و ترکیبش میکنن با الکل و فیکساتور و آب سخنی ندارم چون واقعا ارزشمند نیست و تغییر نتی نداره و عطر mature هم نمیشه حتی

و اما شرکت های عرب

شما گفتی اماراتی من کل شرکت های عرب رو میگم

این شرکت ها واقعا از نخست بهترین نبودن

بلکه تلاش کردن و تلاش کردن و تلاش کردن 

خراب کردن و کردن تا شد

بزار اصلا بگیم عطر اورجینال چیست؟

عطر اورجینال درواقع خرید اسنانس هاست و عطار یا عطار ها اونا رو با فرمولی ترکیب میکنن

میره دستگاه و با بهترین مواد و دستگاه عطر ساخته میشه

خوبی عطر های اماراتی هم همینه

عطاری میارن یا سعی کنه ایده اون عطار رو خودش بسازه 

نه اینکه اورجینال رو چیز میز قاطیش کنه بگه بیاید اینم عطر

برند های عربی چون فروش بین خودشون زیاد دارن نمیان کارو خراب کنن چون دیگه کسی ازشون نمیخره

اما افرادی که میان با فیکساتور و اینا کار میکنن چی؟

بیا و ثابت کن خوب بود و نبود 

پارفین داشت نداشت

پوستم چرا فلان شد

نمیگم همشون بدنا نه

اما شاید اون الکل با اون یکی مولکول خوب نسازه

شاید ترکیب درست نباشه

اما عطر های اماراتی دستگاه دارن

اندازه دارن

عطر میخوابه و mature میشه 

جریان هوای آنچنانی برای تغییر مولکول ندارن

اگرم دارن استاندارد شدس

الام یک مثالی میزنم

لطافه

شاید چندین سال پیش خارجی ها نمیشناختنش 

اما یکی از بهترین کارهاش خمره قهوه بود

اومد تا رفت توی یوتیوب و تست های آدم های معروف صنعت عطر

الان لطافه یک برند جهانیه

افنان با کاز 9Pm یک کار جهانی هست

درسته که فراگرانس و الحمبرا در اون حدودا نیستن اما دارن تلاششون رو میکنن و کارهای بسیار با کیفیتی دارن

حتی کار به جایی رسیده که گاها از اورجینال بهترم دارن (جدی میگم)

من قطعا دوس دارم همیشه برندینی بخرم چون هم قیمتش بهتره و هم با کیفیت

اما وقتی پخش و ماندگاری نداره چه کنمش

دوس دارم ردمد بخرم

اما همین داستان برندینی رو داره

marrry marrry
1405/02/06
در پاسخ به Eric Revo :

خیلی عالی 

لطفا در مورد سلامت عطرها چه اماراتی ها چه ایرانی ها لطفا نتیجه تحقیقات رو اینجا بزارید ممنون .

در پاسخ به Arian Xa :

درود

بیشتر سخن هارو اعضا گفتند

اما بخوام کلی بگم من خودم از برند ایرانی ردمد خرید داشتم

رایحه با اورجینال مو نمیزنه و عالیه اما پخش و ماندگاری اصلا در حد الحمبرا و لطافه و فراگرانس ورد نیست

برندینی هم کارهای بسیار خوبی داره یا رایحه های دقیق و من ازش چند نمونه دارم اما پخش و ماندگاریش بگیر نگیره

درمورد جاهایی که اسانس رو از شرکت های درجه یک سوییسی میخرن و ترکیبش میکنن با الکل و فیکساتور و آب سخنی ندارم چون واقعا ارزشمند نیست و تغییر نتی نداره و عطر mature هم نمیشه حتی

و اما شرکت های عرب

شما گفتی اماراتی من کل شرکت های عرب رو میگم

این شرکت ها واقعا از نخست بهترین نبودن

بلکه تلاش کردن و تلاش کردن و تلاش کردن 

خراب کردن و کردن تا شد

بزار اصلا بگیم عطر اورجینال چیست؟

عطر اورجینال درواقع خرید اسنانس هاست و عطار یا عطار ها اونا رو با فرمولی ترکیب میکنن

میره دستگاه و با بهترین مواد و دستگاه عطر ساخته میشه

خوبی عطر های اماراتی هم همینه

عطاری میارن یا سعی کنه ایده اون عطار رو خودش بسازه 

نه اینکه اورجینال رو چیز میز قاطیش کنه بگه بیاید اینم عطر

برند های عربی چون فروش بین خودشون زیاد دارن نمیان کارو خراب کنن چون دیگه کسی ازشون نمیخره

اما افرادی که میان با فیکساتور و اینا کار میکنن چی؟

بیا و ثابت کن خوب بود و نبود 

پارفین داشت نداشت

پوستم چرا فلان شد

نمیگم همشون بدنا نه

اما شاید اون الکل با اون یکی مولکول خوب نسازه

شاید ترکیب درست نباشه

اما عطر های اماراتی دستگاه دارن

اندازه دارن

عطر میخوابه و mature میشه 

جریان هوای آنچنانی برای تغییر مولکول ندارن

اگرم دارن استاندارد شدس

الام یک مثالی میزنم

لطافه

شاید چندین سال پیش خارجی ها نمیشناختنش 

اما یکی از بهترین کارهاش خمره قهوه بود

اومد تا رفت توی یوتیوب و تست های آدم های معروف صنعت عطر

الان لطافه یک برند جهانیه

افنان با کاز 9Pm یک کار جهانی هست

درسته که فراگرانس و الحمبرا در اون حدودا نیستن اما دارن تلاششون رو میکنن و کارهای بسیار با کیفیتی دارن

حتی کار به جایی رسیده که گاها از اورجینال بهترم دارن (جدی میگم)

من قطعا دوس دارم همیشه برندینی بخرم چون هم قیمتش بهتره و هم با کیفیت

اما وقتی پخش و ماندگاری نداره چه کنمش

دوس دارم ردمد بخرم

اما همین داستان برندینی رو داره

بسیار سپاسگزارم از همراهیت آرین جان❤

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟