Sobhan javaheri Sobhan javaheri
19
1405/02/06

چرا به جای اعتماد به برند و فروشگاه های ایرانی مثل ع.ط.ر.س.ر.ا و غیره که عطر رو بازآفرینی میکنند به برند های اماراتی اعتماد دارید؟

درود و عرض ادب،

درد دلی داشتم و از شما عزیزان چه پنهون من آلرژی شدیدی حتی به شنیدن اسم این برند های اماراتی پیدا کردم،وقتی میبینم هموطنای جان دلم اسم عجیب غریب این شرکت اماراتی هارو حتی از اسم اورجینالش هم بهتر بلدن! خیلی داغون میشم،ما ها لیاقتمون خیلی بیشتر از ایناست و طبق تجربه و تست های مختلف به جز موارد انگشت شمار هیچکدوم اصلا شفافیت و کیفیت رایحه مد نظر منو نداشتن،حالا سوالم اینه چرا بعضی بزرگواران اماراتیارو خوب میشناسن ولی به همچین فروشگاه هایی مثل ع.ط.ر.س.ر.ا و و.ا.م.ق و س.ر.ا.د اعتماد نمیکنند؟ و یا حتی نمیشناسن و یا انگ اسانس و عطرهای گرمی به همچین جاهایی میچسبونن؟

پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤

Armin Armin
1405/02/06

سلام 

من خودم قبلا منتقد شدید عطر های دوپ اماراتی بودم و الانم تا حدی هستم ؛ 

اما نمیشه پیشرفت بزرگشون در صنعت عطرسازی رو منکر شد ؛ کار با عطار های برجسته دنیا ؛ متریال به روز ؛ کارخانجات پیشرفته و ...

اما کماکان مخالف شدید اسانس فروش های ایرانی هستم چون کاری به جز رقیق کردن اسانس با الکل یا آب ندارند ؛

عطرسرا و بقیه این موارد عطرساز نیستند ؛ در واقع روغن های معطر رو سبک سازی و قابل افشاندن میکنند ولی هیچگونه استانداردی مبنی بر عدم وجود مواد آلرژن و یا موارد دیگر ایفرا را ندارند ؛ مبدا تولید روغن معطر معلوم نیست کجاست ؛ سبک سازی رایحه انجام نمیشه و کاملا بوی سردرد آوری تولید میشه .

در صورتی که کارخانه های عطر های اماراتی جدید کاملا عطار رو پشت سرشون دارند ؛ استاندارد های اروپا و امریکا رو رعایت میکنند .

فقط جهت پرفروش پودن عطر هاشون فعلا هنوز به صورت دوپ کار میکنند تقریبا ؛ هرچند خیلی بهتر شدند این سالها . 

اما این بین به علت پرسود بودن صنعت عطر در امارات و کشور های عربی به هرحال برند های نوپا و معمولی هم هستند که فقط کارشون کپی های ناقص و به درد نخوره که کاملا طبیعی هست ؛ و میشه خیلی بهشون توجه نکرد .

Armin Armin
1405/02/06

عطرسرا خودشون در سایتشون نحوه آماده سازی عطر رو گذاشتن ؛ کاری به جز رقیق کردن روغن معطر پیش ساخته توسط شرکت نامعلوم انجام نمیدن و این مسئله یعنی استاندارد های لازم رو پاس نکرده و از این طیف فروشگاه ها در ایران و عراق و ... پر شده .

علت هم مشخصه ؛ کاهش قدرت خرید عموم جامعه .

در پاسخ به Armin :

عطرسرا خودشون در سایتشون نحوه آماده سازی عطر رو گذاشتن ؛ کاری به جز رقیق کردن روغن معطر پیش ساخته توسط شرکت نامعلوم انجام نمیدن و این مسئله یعنی استاندارد های لازم رو پاس نکرده و از این طیف فروشگاه ها در ایران و عراق و ... پر شده .

علت هم مشخصه ؛ کاهش قدرت خرید عموم جامعه .

درود آرفو جان،

خودت از ع.ط.ر.س.ر.ا خریدی داشتی تا حالا؟،واسه مابقی فروشگاه های دیگه هم همین نظر رو داری؟،ولی برعکس نظر تو آخه بعضی عزیزان تو همین عطرافشان از کیفیت رایحه و شفافیتش و تغییر نت این محصولات میگفتن🤔عجب تو پارادوکسی گیر کردم،سبد خریدم آمادست تو ع.ط.ر.س.ر.ا،منتظر نظراتم😄

Aila🌙 Aila🌙
1405/02/06

من اخیرا از س.ر.ا.د عطر گرفتم.

این که آیا این ترکیباتی که استنفاده میکنند، برای سلامتی مضر هست یا نه رو کنار بگذاریم.

من پخش بو و ماندگاری چندانی ندیدم حقیقتا.انگار آب رو خودت اسپری میکنی 

بیشتر روی ظاهر کار که حالت کادویی و شیک داره تمرکز شده گویا.

Eric Revo Eric Revo
1405/02/06

ما زمانی در دهه هفتاد ماشین اروپایی داشتیم و در موارد درجه دو ماشین های ژاپنی و درجه سه کره ایی مثل دوو داشتیم

الان همه ماشین ها یا چینی ان یا ایرانی چون اول مشکل مبادی قانونی دارن دیگه قانون گزاری شده براشون (عدم واردات)و دوم اینکه قدرت مالی ما هم پایین اومده

برای عطر دقیقا همین داستان شده ما در ایران یا نسخه های بسیار گرون اروپایی داریم که واردات قانونی نشده مسافری اومده یا با لنجی چیزس، یا اماراتی داریم یه سری هم ایرانی.

ما همه ایران رو دوست داریم اما مغز ما نمی کشه سمند رو بگیم از تیگو بهتره با اینکه تیگو ماشین خوبی نیست! صرفا نسبیه قضیه.

برندهای ایرانی منظورم سر و ته دارشه، از مواد کیفیت پایین استفاده می کنن که درجه چندمه،اون هایی که کیفیت مناسب استفاده می کنن قیمتشون رقابتی نیست، اماراتی ها نه در ایران بلکه در دنیا شناخته شده ان و در اروپا و امریکا فروش میرن برای همین مجال دیده شدن دارن و البته تا حدودی استانداردن تا حدودی البته.

آیا کیفیتشون در حد اورجیناله ، قطعا خیر، خیلی خیر!

آیا راضی کننده هستن؟ تو خیلی از موارد بله! حتی برای مخاطب غربی که مشکل مالی نداره و دسترسی به اورجینال داره!

واکنش آلرژیک گاهی برای برندهای اورجینال هم پیش میاد تو فرگرنتیکا زیاد برخوردم بهش که کسی زیر توباکو وانیل یا مای سلف اینو گفته باشه.

درضمن اسانس ادکلن ۴۰ درصد مسیره ۶۰ درصد فرآیند ادکلن سازی و مواد نگه دارنده اش و چرخه تولیدشه که می تونه باعث شه عملکرد کار چطور شه. اضافه کردن اتانول خشک و خالی نیست.

Armin Armin
1405/02/06
در پاسخ به Aila🌙 :

من اخیرا از س.ر.ا.د عطر گرفتم.

این که آیا این ترکیباتی که استنفاده میکنند، برای سلامتی مضر هست یا نه رو کنار بگذاریم.

من پخش بو و ماندگاری چندانی ندیدم حقیقتا.انگار آب رو خودت اسپری میکنی 

بیشتر روی ظاهر کار که حالت کادویی و شیک داره تمرکز شده گویا.

کاملا موافقم باهاتون 

چون از لحاظ عطرسازی فقط اویل و فیکساتور هست ؛ جهت ایجاد فضای رقابتی خودشون این سایت ها بیشتر روی بسته بندی و دیزاین کار میکنند .

Armin Armin
1405/02/06
در پاسخ به Sobhan javaheri :

درود آرفو جان،

خودت از ع.ط.ر.س.ر.ا خریدی داشتی تا حالا؟،واسه مابقی فروشگاه های دیگه هم همین نظر رو داری؟،ولی برعکس نظر تو آخه بعضی عزیزان تو همین عطرافشان از کیفیت رایحه و شفافیتش و تغییر نت این محصولات میگفتن🤔عجب تو پارادوکسی گیر کردم،سبد خریدم آمادست تو ع.ط.ر.س.ر.ا،منتظر نظراتم😄

من انتخاب اولم عطر اورجینال هست ؛ بعدش اماراتی های خوب ( سوییس عربین ؛ آرماف ؛ رصاصی ؛ لطافه ) 

خیلی از این مدل فروشگاه های روغنی فروش ایرانی خوشم نمیاد چون جز ماندگاری منزجر کننده و عدم شفافیت چیزی ندیدم ؛ متاسفانه من سالهاست دارم کنار عطر اورجینال این مدل اسانسی هارو هم تست میکنم از چندین فروشگاه معتبر اما خوب نیستند هیچکدوم . 

عطرسرا هم مجزا نیست ؛ ویدیو آماده سازی عطرهاش هست داخل سایت ( ترکیب اسانس روغنی و فیکساتور و رنگ ) ؛ به نظر شما این هنر عطرسازیه ؟ این مدل شفافیت رایحه به شما میده ؟ قطعا خیر 

اما عطر های ایرانی مثل سانچز - مارک ژوزف و ... ترجیحا بهترن .

Armin Armin
1405/02/06
در پاسخ به Eric Revo :

ما زمانی در دهه هفتاد ماشین اروپایی داشتیم و در موارد درجه دو ماشین های ژاپنی و درجه سه کره ایی مثل دوو داشتیم

الان همه ماشین ها یا چینی ان یا ایرانی چون اول مشکل مبادی قانونی دارن دیگه قانون گزاری شده براشون (عدم واردات)و دوم اینکه قدرت مالی ما هم پایین اومده

برای عطر دقیقا همین داستان شده ما در ایران یا نسخه های بسیار گرون اروپایی داریم که واردات قانونی نشده مسافری اومده یا با لنجی چیزس، یا اماراتی داریم یه سری هم ایرانی.

ما همه ایران رو دوست داریم اما مغز ما نمی کشه سمند رو بگیم از تیگو بهتره با اینکه تیگو ماشین خوبی نیست! صرفا نسبیه قضیه.

برندهای ایرانی منظورم سر و ته دارشه، از مواد کیفیت پایین استفاده می کنن که درجه چندمه،اون هایی که کیفیت مناسب استفاده می کنن قیمتشون رقابتی نیست، اماراتی ها نه در ایران بلکه در دنیا شناخته شده ان و در اروپا و امریکا فروش میرن برای همین مجال دیده شدن دارن و البته تا حدودی استانداردن تا حدودی البته.

آیا راضی کننده هستن؟ تو خیلی از موارد بله! حتی برای مخاطب غربی که مشکل مالی نداره و دسترسی به اورجینال داره!

واکنش آلرژیک گاهی برای برندهای اورجینال هم پیش میاد تو فرگرنتیکا زیاد برخوردم بهش که کسی زیر توباکو وانیل یا مای سلف اینو گفته باشه.

درضمن اسانس ادکلن ۴۰ درصد مسیره ۶۰ درصد فرآیند ادکلن سازی و مواد نگه دارنده اش و چرخه تولیدشه که می تونه باعث شه عملکرد کار چطور شه. اضافه کردن اتانول خشک و خالی نیست.

چه متن خوبی ؛ عالی 👌🏻🙏🏻

Le chiffre Le chiffre
1405/02/06

شرکت های اماراتی و شرکت های داخلی که شما ذکر کردین صرفا یک بو رو که تا حدی نزدیک به اثر اصلی هستش رو کپی میکنن ولی در ساید دیگه عطر اصلی یک راحیه تشکیل شده از کانسپت و حس، تصویرسازی بصورت کلی یک اثر هنریه که مقایسه اس با این دو مورد کار ارزشمندی نیستش.

و اینکه حالا برای تشخیص شفافیت که شما ذکر کردین در صورتی امکان این موضوع هستش که در کنار عطر اصلی تست و مقایسه بشه که در بهترین حالت چه کار های اماراتی چه شرکت های مذکور داخلی درصد خطا رو دارن حتی در بالاترین گرید و کیفیت

در پاسخ به Eric Revo :

اریک جان این فروشگاه هایی که اسم بردم قیمتاشون به معنای واقعی رقابتی نیست به نظر خودم که از مواد کیفیت بالا استفاده میکنن و بالاتر از شرکت های اماراتی درمیان،برای مثال من ببری خان تورو (بلگاری تایگار) رو از ع.ط.ر.س.ر.ا گرفتم ۵میلیون در حالی که اماراتیش بیشتر از ۳تومن نیست

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟