به نظرتون چه عطری انرژی زنانه ازش میباره؟یعنی به مشامتون کاملا feminine میاد؟🌸🍃
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
به نظرم انرژی زنانه شامل غریزه ی مادرانه قوی و قدرت در لطافته. مون گرلن برای من همون عطره. زیبا، مهربان، آرام بخش، شخصی که هر جا باشه همونجا میشه خونه.
میس دیور هم توی تصوراتم عطر یه عروس بسیار زیبا و با وقار و دوست داشتنیه. پر از احساس طراوت و مظلومیت همراه با کلی امید و آرزو. عطر یک مادر بسیار مهربان هم میتونه باشه. مادری که به تمیزی همه جا خیلی اهمیت میده و از دم در خونش همیشه بوی گل میده.
یه چیزی راجع به انرژی زنانه بگم؟ تو دلم مانده. خیلی از این کسانی که در سوشال مدیا تبلیغ انرژی زنانه رو میکنن و یک سری الگوهای زنانگی براش تعریف میکنن فقط یک جنبه از زن بودن رو هدف گرفتند. اگر ازشون رفرنس بخوای ارجاعت میدن به نظریات یونگ و ارکتایپهای هفتگانهی شینودا بولن( همون افرودیت و ارتمیس و آتنا و پرسفون و دیمیتر و هرا و هستیا). خب، طبق همین لیستی که دیدیم زنانگی محدود نمیشه فقط به آفرودیت که الههی اغواگری و زیبایی و عاشقکشی بوده.۶ مدل زن دیگه هم داریم. ضمن اینکه یونگ هم که از انرژی زنانه و مردانه گفته در واقع از بخش زنانهی روان مردان و بخش مردانهی روان زنان حرف زده و ربطی نداره چندان به این چیزایی که پکیج فروشا میگن. خب، این یعنی نکوشیم در راستای آفرودیت بودن و لوندی؟ اولا که هر کس اختیار خودش رو داره. دوما، به نظرم ذرهای از هرکدام از این مدلهای زنانگی لازمه برای ایجاد تعادل، ضمن اینکه پذیرش آنچه هستیم از ما انسانهای جذابتری میسازه.خود بنده یه مدت خیلی تلاش میکردم که از این خانمای مراقب و حواسجمع باشم، آخرش شد: عاقبت از خامی خود سوخته، رهروی کبک نیاموخته. تهش فهمیدم که من همینم. دوست دارم آرمانی کد رو تنم بشینه، ولی ورساچه برایت کریستالم. اونم زیباست.
جسارت به سوال شما نباشه، بیشتر حرفی بود که در گلویم مانده بود و برای بیانش تریبونی نمییافتم😅
یه چیزی راجع به انرژی زنانه بگم؟ تو دلم مانده. خیلی از این کسانی که در سوشال مدیا تبلیغ انرژی زنانه رو میکنن و یک سری الگوهای زنانگی براش تعریف میکنن فقط یک جنبه از زن بودن رو هدف گرفتند. اگر ازشون رفرنس بخوای ارجاعت میدن به نظریات یونگ و ارکتایپهای هفتگانهی شینودا بولن( همون افرودیت و ارتمیس و آتنا و پرسفون و دیمیتر و هرا و هستیا). خب، طبق همین لیستی که دیدیم زنانگی محدود نمیشه فقط به آفرودیت که الههی اغواگری و زیبایی و عاشقکشی بوده.۶ مدل زن دیگه هم داریم. ضمن اینکه یونگ هم که از انرژی زنانه و مردانه گفته در واقع از بخش زنانهی روان مردان و بخش مردانهی روان زنان حرف زده و ربطی نداره چندان به این چیزایی که پکیج فروشا میگن. خب، این یعنی نکوشیم در راستای آفرودیت بودن و لوندی؟ اولا که هر کس اختیار خودش رو داره. دوما، به نظرم ذرهای از هرکدام از این مدلهای زنانگی لازمه برای ایجاد تعادل، ضمن اینکه پذیرش آنچه هستیم از ما انسانهای جذابتری میسازه.خود بنده یه مدت خیلی تلاش میکردم که از این خانمای مراقب و حواسجمع باشم، آخرش شد: عاقبت از خامی خود سوخته، رهروی کبک نیاموخته. تهش فهمیدم که من همینم. دوست دارم آرمانی کد رو تنم بشینه، ولی ورساچه برایت کریستالم. اونم زیباست.
جسارت به سوال شما نباشه، بیشتر حرفی بود که در گلویم مانده بود و برای بیانش تریبونی نمییافتم😅
درود به Amelie عزیز🌺🌹
موضوع جالبی رو مطرح کردید که چندی پیش دوست داشتم بیشتر راجع بهش بدونم.
ممنون میشم اگر کتابی با همین موضوع میشناسید بهم معرفی کنین.
#کالوین کلین ایفوریا زنانه (سی کی یوفوریا زن) Euphoria for Women
با اینکه این عطر خیلی هایپ شد و با وجود کلی عطر خفن دیگه من اون وایب فمینین که میگید رو از این عطر میگیرم خودم هیچوقت استفاده ش نکردم بعلت اینکه عطر امضای رفیقمه ولی به مشام من خانومانه ترین عطریه که وایب یه خانوم ۳۰ ساله مستقل با استایل نسبتا رسمی رو ازش میشه گرفت😅
درود به Amelie عزیز🌺🌹
موضوع جالبی رو مطرح کردید که چندی پیش دوست داشتم بیشتر راجع بهش بدونم.
ممنون میشم اگر کتابی با همین موضوع میشناسید بهم معرفی کنین.
ممنونم از لطفتون، کتابی که الان به ذهنم میرسه و خودم بخشهاییش رو خوندم، «انواع زنان» هست، انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی.
تندرست و برقرار باشین🤍
کوکوشنل ، باربری گادس