Baby reXa Baby reXa
7
1405/02/05

کمک درمورد خرید عطر

سلام خدمت همه‌ی عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید.

من چندوقتیه درمورد خرید این انتخاب دو عطر بین این سه عطر همش به تردید میخورم و از خیلی ها هم پرسیدم و حتی چت جی پی تی اما نظرم قطعی نمیموند خواستم یه پرسش درموردش بذارم تا این‌سری با خیال راحت تر انتحاب کنم.

بین ولنتینو دونا بورن این روما اینتنس یا نسخه اکسترادوز و گوچی فلورا گورجس ارکید و کارولینا هررا گودگرل بلاش الیکسیر  

لازم به ذکره که من گودگرل ادوپرفیوم رو دارم و دوست داشتم یه فلنکر دیگه ازش بگیرم که بوش یکم تفاوت داشته باشه از نسخه معمولی که یکم یک نواخت شده برام و گوچی فلورا گورجس گاردنیا و گورجس جازمین رو دارم ولی تموم شدن و جزء عطرای حال خوب کن من بودن که بهم حس یه گل فروشی خنک رو میدادن و از این وایبشون خیلی خوشم میومد نمیدونم که گورجس ارکید قراره همونقدر راضیم کنه یا نه و ولنتینو دونا بورن این روما اینتنس رو قبلا تست داشتم ولی متاسفانه الان هیچ ایده ای ندارم از بوش که چطوری بود ولی نسخه ادوپرفیومش رو دارم رو به اتمام هستش و عطر امضامه و خیلی راضیم ازش و تعریف مدل اکسترادوز رو هم خیلی شنیده بودم ولی دیدم نت هاش فرق دارن با مدل ادوپرفیوم برا همین یه مدلشو گفتم بگیرم که شبیه تر باشه به ادوپرفیومش و یه تغییرات کوچیک داشته باشه که بهترش کرده باشه.

اینم بگم که من بین این سه عطر قراره دوتا انتخاب کنم و همش دچار تردید میشم و یچی انتخاب میکنم دوباره نظرمو عوض میکنم خواستم دیگه تصمیم قطعیمو با کمک شما عزیزان بگیرم خیلی ممنون💗.

[EDITED] 1405/02/05 14:32
Eric Revo Eric Revo
1405/02/05

والا ما رو هم گیج کردی 😂 گورجس ارکید رو می شناسم بوی به شدت باکلاسی داره

Raaz Raaz
1405/02/05

عزیزم انتخاب عطر خیلی سلیقه ایه ولی با فرض اینکه شما هر چهارتا عطری که گفتی رو میپسندی من جای شما باشم valentino born in roma intense یا extradose رو میخریدم

عطرهای ولنتینو واقعا باکیفیت ان و ملاحت خاصی دارن

Baby reXa Baby reXa
1405/02/05
در پاسخ به Eric Revo :

درک میکنم والا من هر موقع میخوام عطر بخرم همین بساطو دارم یه موقع ها تا به نتیجه نهایی برسم سه ماه طول میکشه😂😭

Baby reXa Baby reXa
1405/02/05
در پاسخ به Eric Revo :

درک میکنم والا من هر موقع میخوام عطر بخرم همین بساطو دارم یه موقع ها تا به نتیجه نهایی برسم سه ماه طول میکشه😂😭

Baby reXa Baby reXa
1405/02/05
در پاسخ به Raaz :

عزیزم انتخاب عطر خیلی سلیقه ایه ولی با فرض اینکه شما هر چهارتا عطری که گفتی رو میپسندی من جای شما باشم valentino born in roma intense یا extradose رو میخریدم

عطرهای ولنتینو واقعا باکیفیت ان و ملاحت خاصی دارن

سلام عزیزم ، بله دقیقا ولی خب من سبک بو هر سه تا عطرو میدونم و میدونم هرکدومو بگیرم بدم نمیاد و پشیمون نمیشم ولی مثلا میگم کاش اونیکی میگرفتم این بو خیلی شگفت زدم نکرد اینطوری.

فعلا هم نظرمو گذاشتم رو گوچی ارکید و ولنتینو اینتنس خیلی ممنونم💗

Fred_S Fred_S
1405/02/05

ولنتینو بورن این روما اینتنس بدون شک 

Baby reXa Baby reXa
1405/02/05
در پاسخ به Fred_S :

ولنتینو بورن این روما اینتنس بدون شک 

خیلی ممنون حتما گزینه اولم هستش💗

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت