درود
نظرتون درباره ی استفاده ی عطر مخالف با دمای هوا چیه؟
مثلا عطر گرم تو تابستون یا برعکسش
به نظر من که خیلیم بد نیست اینکار اگه آزار دهنده نباشه
نظر شما چیه؟
چیزی که ما میگیم اتفاقا تو اقلیته و اکثریت ایده ایی ندارن راجع به این قضیه ، تو باشگاه یه کم عقل کناریم باکارات رژ ۵۴۰ البته از نوع اسانسیشو زده بود، نتیجه: ایجاد خفگی و سردرد تو جایی که نیاز به تنفس آزاد و فراغت ذهنه.
آدم ها مختار هستن مادامی که کسی رو آزار ندن کاری که دوست دارن رو بکنن تهش اینه یه احمق به نظر برسن که می تونه براشون مهم باشه یا نباشه.
راجع به سوالت کارهای معتدل و کارهای گرم اما کمتر تهاجمی رو می تونین تابستون هم بزنین،چرا که نه! مثلا لانویت لهوم اینتنس رو میشه تابستونم زد اینجوری نیست که آیه باشه نشه تغییرش داد
درود. اگر تو خونه بمونید اشکال نداره😁
حالا عطر سرد تو هوای سرد رو میشه یه جوری تحمل کرد صرفا بوی خوبی نداره اما وای از عطر گرم در هوای گرم. انگار زیر تیغ آفتاب وسط مرداد از کنار کارگاه قنادی رد بشی و اون هواکشهای غولپیکر رایحه شکر و وانیل رو با قدرت تو خیابون پخش کنن.
از اونجا که به سرعت با رایحههای گرم و شیرین دچار سردرد میشم بارها و بارها تو هوای گرم مجبور شدم موقع پیاده روی شروع به دویدن کنم تا هر چه سریعتر از شعاع یک عطر شیرین و چسبناک دور بشم. چه پخش بویی هم دارن این عطرها تو اون هوا!!!!
حقیقتا قدیم یدونه عطر داشتن هر چهار فصل میزدن😁... ولی خب تناسب فصل با عطر موجب لذت بیشتر شما و اطرافیان میشه
چیزی که ما میگیم اتفاقا تو اقلیته و اکثریت ایده ایی ندارن راجع به این قضیه ، تو باشگاه یه کم عقل کناریم باکارات رژ ۵۴۰ البته از نوع اسانسیشو زده بود، نتیجه: ایجاد خفگی و سردرد تو جایی که نیاز به تنفس آزاد و فراغت ذهنه.
آدم ها مختار هستن مادامی که کسی رو آزار ندن کاری که دوست دارن رو بکنن تهش اینه یه احمق به نظر برسن که می تونه براشون مهم باشه یا نباشه.
راجع به سوالت کارهای معتدل و کارهای گرم اما کمتر تهاجمی رو می تونین تابستون هم بزنین،چرا که نه! مثلا لانویت لهوم اینتنس رو میشه تابستونم زد اینجوری نیست که آیه باشه نشه تغییرش داد
باکارات رژ و باشگاه؟ خدا رحم کنه😂
حقیقتا قدیم یدونه عطر داشتن هر چهار فصل میزدن😁... ولی خب تناسب فصل با عطر موجب لذت بیشتر شما و اطرافیان میشه
ببخشید من توی فیوریتاتون فهمیدم دو عطر هوس بلک و سوپرماسی نات اونلی اینتنس رو تست داشتین
بنظرتون کدومش با ارزش تره و بازخورد بهتری میده؟
اگر عطر چهار فصل باشه که هیچ مشکلی نداره
عطر سرد در سرما یا هیچ جونی نداره یا بوی اندازه و درستی نداره و خب بدنتو سرد تر میکنه
عطر گرم در هوای گرم سرطان خالصه
بینیتو چنان میسوزونه که نگو
گرماش وجودتو میگیره و بیشتر عرق میکنی
درود
خودم بعنوان کسی که وقتی هوا گرم میشه حتی با بو کردن در عطرایی که طبع گرم دارن سردرد میگیرم نظرم اینه که به هیچ عنوان عطرهای طبع گرم رو نباید توی فصل گرم استفاده کرد،اما استفاده کردن از عطرای سرد توی پاییز و زمستون مشکلی نداره.
برای فصل سرد وقت هایی که قراره مهمونی برم و کلا جایی باشم که فضا بستست هم عطرهای خنک میپوشم چون ترکیب عطر طبع گرم و هوای گرم داخل خونه عذاب آوره..
ببخشید من توی فیوریتاتون فهمیدم دو عطر هوس بلک و سوپرماسی نات اونلی اینتنس رو تست داشتین
بنظرتون کدومش با ارزش تره و بازخورد بهتری میده؟
پوری جون اگه از من بپرسی هوس کیفیت کمتری از نات اونلی داره ولی پخش و ماندگاریش بیشتره.. نات اونلی هم ماندگاری و پخشش خوبه.. اگر 150 میل نات اونلی رو پیدا کردی بخر اگه نه همون هوس مشکی
پوری جون اگه از من بپرسی هوس کیفیت کمتری از نات اونلی داره ولی پخش و ماندگاریش بیشتره.. نات اونلی هم ماندگاری و پخشش خوبه.. اگر 150 میل نات اونلی رو پیدا کردی بخر اگه نه همون هوس مشکی
ممنون از راهنماییت
فکر کنم هوس گزینه بهتری باشه برام چون نات اونلی ۱۵۰ میل خیلی کمیاب و گرون شده ۱۱ تومن برای این عطر واقعا منطقی نیست
علاوه بر اینکه توی فضای بسته یا فصول گرم ، عطر سنگین و گرم می تونه آزار دهنده باشه ، موضوع اینجاست که طبیعت وجودی مولکول های عطرسرد اینه که توی هوای گرم بهتر باز بشه و پخش بو داشته باشه. و همینطور برای عطر گرم در فصول سرد و این یعنی عطرتون هم حیف میشه چون پرفومنس مطلوب خودش رو نخواهد داشت و بازخورد مثبت کمتری میگیره.
ولی خیلی کارها هستن که چهارفصل و معتدل هستن و میتونید به عنوان امضا داشته باشید مثلا مردانه ysl تاکسیدو یا بلوشنل و زنانه والایا مارلی و کوکوشنل